Combina frigorifica Beko RCNA406E41ZXB, 362 l, Clasa A+++, NeoFrost, Compartiment 0°C, Kitchen Fit, Everfresh+, H 203, Argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Combina frigorifica Beko RCNA406E41ZXB, 362 l, Clasa A+++, NeoFrost, Compartiment 0°C, Kitchen Fit, Everfresh+, H 203, Argintiu de la Beko

Combina frigorifica Beko RCNA406E41ZXB, 362 l, Clasa A+++, NeoFrost, Compartiment 0°C, Kitchen Fit, Everfresh+, H 203, Argintiu
   
EVOLine
EVOLine este noua gama de aparate frigorifice Beko, cu eficienta energetica A++ sau A+++ care ofera un consum optim de energie. Designul inovator, Kitchen Fit, eficientizeaza spatiul din bucataria ta datorita incastrarii condensatorului in peretii laterali si a sistemului de deschidere a usii la 90 de grade care permite integrarea in mobilierul de bucatarie. Sistemul de iluminare performant cu LED sporeste vizibilitatea in interiorul combinei frigorifice.
   
NeoFrost Dual Cooling
Tehnologia NeoFrost, prin sistemele Active Dual Cooling si No Frost, asigura cele mai bune conditii de conservare, intr-o clasa superioara de eficienta energetica. Racirea se realizeaza prin intermediul curentilor ventilati de aer ce actioneaza independent.
EverFresh+
Compartimentul special EverFresh+ a fost proiectat pentru pastrarea prospetimii legumelor si verdeturilor pana la 30 de zile. Acesta regleaza nivelul umiditatii la interior, prin designul constructiv al sertarului si prin intermediul curentilor de aer, fapt ce reduce considerabil efectul de ofilire a verdeturilor si legumelor si prelungeste durata de conservare, de pana la 3 ori mai mult fata de frigiderele obisnuite.
A+++
Beko ofera performante superioare atat in ce priveste consumul de energie cat si eficienta electrocasnicelor.
   
Compressor ProSmart Inverter
Compresorul ProSmart Inverter asigura o functionare ultra-silentioasa la cele mai ridicate standarde de eficienta energetica. Proiectate tehnologic pentru a beneficia de durabilitate maxima in utilizare, aparatele frigorifice dotate cu ProSmart Inverter beneficiaza de 10 ani garantie la compresor.
   
Compartiment 0°C
Compartiment cu temperatura de Zero Grade, ideal pentru carne proaspata, peste si alimente cu o durata de viata mai scurta. Perfect pentru alimentele perisabile!
   
KitchenFit
Combina frigorifica independenta poate fi acum incorporata in mobila de bucatarie. Usa combinei frigorifice se deschide la un unghi de 90° care permite o functionalitate maxima si pentru spatiile mai putin generoase.
   
Cooling Fan
Datorita ventilatorului montat in compartimentul racitor, aerul rece va fi distribuit uniform in interiorul aparatului si, totodata, va asigura performante mai bune de racire.
   
Display touch control
Afisajul electronic permite setarea temperaturilor interioare din compartimentele racitor si congelator, cat si programarea modului de functionare dorit.
   
Usi reversibile
Directia in care se deschid usile frigiderului poate fi schimbata, in functie de restrictiile spatiului. Usile pot fi montate in partea stanga sau in dreapta datorita designului inovativ si a balamalelor laterale suplimentare.
   
Functie congelare rapida
Iti permite congelarea preparatelor preferate uniform si intr-un timp scurt.
   
Functie racire rapida
Tehnologia de racire rapida permite racirea bauturilor in doar 15 minute. Compartimentul este ideal pentru racirea a 4 doze sau a unei sticle de 1.5 litri.
   
Bottle Rack
Suport cromat pentru sticle.
   
XXL Bottle Holder
Raft special pentru sticlele si recipientele cilindrice de dimensiuni mari.
   
Cutie legume si fructe
Un compartiment spatios, destinat pastrarii fructelor si legumelor in cele mai bune conditii.
   
Suport oua
Aparatul frigorific vine echipat cu un compartiment special pentru depozitarea oualor.
   
Tava cuburi de gheata
Una dintre principalele griji pe care le ai atunci cand organizezi o petrecere este gheata pentru bauturi. Simplu si rapid, tava pentru cuburi de gheata este solutia ideala.
   
Rafturi Safety Glass ajustabile
Rafturile ajustabile din sticla securizata sunt rezistente pana la 25 kg si compartimenteaza in mod ideal spatiul disponibil.
   
Compartiment congelare rapida
Ventilatorul suplimentar plasat la nivelul celui mai inalt raft asigura circularea aerului rece si actioneaza rapid asupra alimentelor. Timpul de congelare este redus cu 10% fata de rafturile inferioare.
   
Active odour filter
Filtrul activ de carbon elimina mirosurile neplacute, la circularea aerului in interiorul frigiderului, asigurand totodata un nivel ridicat de igiena prin reducerea riscului aparitiei bacteriilor.
   
Door open buzzer
Avertizarea sonora se activeaza in cazul in care usa frigiderului ramane deschisa mai mult de un minut.
   
LED lighting
Asigura iluminarea optima, fara a incarca factura la energie electrica. Iluminare economica si performanta.
   
Vacation Mode
Aceasta functie te ajuta sa economisesti energie, pastrand in functiune aparatul frigorific, chiar si la plecarea in vacanta. Alimentele raman proaspete, cu un consum minim de energie.
   
EvoLine
   
Avertizare luminoasa
Avertizarea luminoasa se activeaza in cazul in care temperatura din interiorul aparatului frigorific nu este corespunzatoare, cand functia de congelare rapida este activa sau cand apare o situatie neprevazuta. Astfel, vei sti intodeauna daca aparatul tau frigorific functioneaza in parametri optimi.


SPECIFICATII TEHNICE

Sistem racire Neo Frost
Consum anual energie 188 kWh
Tensiune alimentare 220 V 240 V
Autonomie fara curent 33 h

CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Tip display LCD
Deschidere usa Usi reversibile
Eficienta energetica Clasa energetica A++ 
Nivel zgomot 37 dB
Volum net total 362 l
Compartimente speciale Compartiment legume & fructe
Accesorii incluse Suport pentru oua Suport pentru sticle Tava pentru gheata
Culoare Argintiu

FRIGIDER

Volum net frigider 253 l
Numar rafturi frigider 2
Numar rafturi usi 4
Material rafturi Sticla securizata

CONGELATOR

Volum net congelator 109 l
Numar compartimente 3
Capacitate de inghet / 24h 6 Kg

DIMENSIUNI

Latime 59.5 cm
Adancime 66.5 cm
Inaltime 203 cm

FUNCTII & SIGURANTA

Functii Vacanta Congelare rapida Racire rapida Cooling Fan
Semnalare audio Usa deschisa
Tehnologii NEOFROST™ DUAL COOLING No Frost Freezer EVERFRESH+ Compresor ProSmart Inverter Led lighting
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Aparat
      Combina Frigorifica
    • Volum (l)
      362
    • Clasa de eficienta energetica
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.