Combina frigorifica Beko B5RCNA406LXBRW, 355 l, No Frost, HarvestFresh, EverFresh+, AeroFlow, H 203 cm, Clasa C, Dark inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
3.252,06 lei
Pret 36 Rate Optimo: 119.21 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

B5RCNA406LXBRW

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Combina frigorifica Beko B5RCNA406LXBRW, 355 l, No Frost, HarvestFresh, EverFresh+, AeroFlow, H 203 cm, Clasa C, Dark inox de la Beko

HarvestFresh™

Inspirat de lumina solara , prospetime naturala. Tehnologia inovatoare in 3 culori simuleaza ciclul natural de lumina solara in compartiment, pentru a pastra vitaminele din fructe si legume pentru o perioada mai lunga*. *Conform testarilor realizate de Intertek, pe baza rosiilor, ardeilor, morcovilor, spanacului si telinei expuse direct tehnologiei, comparativ ziua 0 si ziua 5.

AeroFlow™

Prin intermediul distribuirii uniforme a temperaturii si a reducerii la minim a fluctuatiilor de temperatura la toate nivelurile in interiorul compartimentului de racire, se obtine reducerea fenomenului de deshidratare a alimentelor proaspete. Astfel, datorita utilizarii tehnologiei AeroFlow prospetimea, aspectul si suculenta alimentelor proaspete vor fi mentinute mai mult timp.

EverFresh+

Tehnologia Beko EverFresh+ din interiorul frigiderului este perfecta pentru cei care adopta un stil de viata sanatos si consuma fructe si legume proaspete. Acum, fructele si legumele asezate in interiorul compartimentului special destinat acestora, sunt pastrate proaspete cu pana la de 3 ori mai mult*. Umiditatea este controlata foarte atent, condensarea este redusa prin intermediul fantelor de aerisire, iar variantiile de temperatura sunt minimizate. Astfel, tehnologia EverFresh+ de la Beko pastreaza fructele si legumele proaspete, gustoase si sanatoase pentru o perioada mai lunga de timp. * Testat de SGS, pentru broccoli si salata, in comparatie cu un compartiment standard pentru fructe si legume

HomeWhiz®

Descopera acum frigiderul ce iti pastreaza alimentele cat mai proaspete posibil, dar care te si mentine informat la fiecare pas! Alimentele care se deterioreaza din cauza usii uitate deschise sau defectiunile frigiderului pot fi incredibil de frustrante, de aceea frigiderul Beko dotat cu HomeWhiz® te avertizeaza, chiar si atunci cand nu esti langa el, daca ceva nu functioneaza bine, astfel incat alimentele din interior sa nu se mai strice. De la mancarea din interior si pana la defectiunile tehnice, frigiderul tau se asigura ca totul functioneaza la perfectie si ca alimentele tale sunt pastrate la temperatura optima, astfel incat sa ramana proaspete o perioada cat mai lunga de timp.

BioCycle™

Utilizam materiale durabile pentru conservarea mediului nostru. Cu BioCycle™ de la Beko se reduce cantitatea de plastic din natura prin transformarea acesteia in bio-materiale sustenabile. Folosim materiale durabile in componenta suportului de oua mentinand in continuare aceeasi performanta ridicata a produselor cu care v-am obsinuit. Pentru un trai sanatos pe o planeta sanatoasa.

FreshGuard®

Flux de aer curat pentru indepartarea mirosurilor neplacute FreshGuard iti ofera siguranta ca aerul din interiorul frigiderului circula constant si astfel se mentine curat. Aceasta tehnologie inovatoare foloseste un ventilator pentru a impinge aerul prin filtre ceramice si lumina ultravioleta, asigurand astfel un flux de aer curat si indepartarea mirosurilor din interiorul frigiderului. Acest sistem extrem de eficient previne cu pana la 90%* aparitia mirosurilor neplacute din interiorul frigiderului. Pastrarea alimentelor proaspete in timp ce te bucuri de un frigider curat, fara mirosuri, iti asigura confortul mult dorit. * Testat in laboratoarele interne

Compressor ProSmart Inverter

Compresorul ProSmart Inverter asigura o functionare ultra-silentioasa la cele mai ridicate standarde de eficienta energetica. Aparatele frigorifice dotate cu ProSmart Inverter sunt proiectate tehnologic pentru a beneficia de durabilitate maxima in utilizare.

Dairy

In acest compartiment se asigura o temperatura mai scazuta decat in compartimentul din racitor, ideal pentru a depozita produse (mezeluri, produse lactate etc.) care necesita o temperatura mai mica de depozitare sau produse din carne, pui sau pește pentru consum imediat. In acest compartiment nu se pastreza fructele si legumele.

Suport sticle pliabil

Suport dedicat pentru sticle pentru eficientizarea spatiului din frigider.

Suport pentru sticle

Suport dedicat pentru sticle pentru eficientizarea spatiului din frigider

Usi reversibile

Directia in care se deschid usile frigiderului poate fi schimbata, in functie de restrictiile spatiului. Usile pot fi montate in partea stanga sau in dreapta datorita designului inovativ si a balamalelor laterale suplimentare.

Metal Back Cooling

Aspectul combinei frigorifice este imbunatatit datorita insertiilor din inox din interiorul racitorului si de pe rafturile acestuia, pentru un plus de eleganta.

Functie congelare rapida

Iti permite congelarea preparatelor preferate uniform si intr-un timp scurt.

Vacation Mode

Aceasta functie te ajuta sa economisesti energie, pastrand in functiune aparatul frigorific, chiar si la plecarea in vacanta. Alimentele raman proaspete, cu un consum minim de energie.

Open door notification

Aplicatia HomeWhiz® permite frigiderului Beko sa iti ofere notificari si avertizari in timp real despre starea produsului tau. Astfel, vei fi avertizat daca usa ramane deschisa mai mult de un minut, asa incat vei putea preveni deteriorarea alimentelor din interior. Mai mult, prin HomeWhiz® poti personaliza aceste notificari, astfel incat ele sa se plieze perfect nevoilor tale.

Remote Control & Monitoring

Acum este mai usor ca niciodata sa ai in controlul tau functiile frigiderului, fie ca esti in confortul locuintei tale, fie ca te afli in afara acesteia. Prin intermediul optiunilor din aplicatia HomeWhiz®, cu care este dotat frigiderul Beko, poti seta de la distanta temperatura din interiorul frigiderului sau poti ingheta rapid alimente sau bauturi.

LED lighting

Asigura iluminarea optima, fara a incarca factura la energie electrica. Iluminare economica si performanta.

Compartiment 0°C

Compartiment cu temperatura de 0°C, ideal pentru carne proaspata, peste, produse lactate si alimente cu o durata de viata mai scurta. Recomandat pentru depozitarea alimentelor perisabile, cu exceptia fructelor si legumelor.

Display touch control

Afisajul electronic permite setarea temperaturilor interioare din compartimentele racitor si congelator, cat si programarea modului de functionare dorit.

PROSPETIME


AeroFlow™ DA
No Frost DA
BioCycle™ DA
Everfresh+® DA
Controlul umiditatii DA
HarvestFresh™ DA
Hygiene Shield -
Functie Hygiene Shield -
Compartiment 0°C DA
Dairy DA
Cutie legume si fructe DA
Cooling Fan DA
No Frost Freezer DA


FLEXIBILITATE


Display touch control DA
Suport pentru sticle pliabil DA
Suport pentru sticle, din plastic DA
XXL Bottle holder DA
Usi reversibile DA


SIGURANTA


Materiale neinflamabile DA
Certificare TUV DA


COMPARTIMENT RACITOR


Metal Back Cooling DA
Safety Glass DA
Rafturi Safety Glass ajustabile DA
Rafturi usa racitor DA
Egg tray with eggshell DA


COMPARTIMENT CONGELATOR


MaxStore DA
Multimode cu temperatura fixa DA
Tava pentru cuburi de gheata DA


MAI MULT TIMP PENTRU TINE


HomeWhiz Wi-Fi DA
Open door notification DA
Remote Control & Monitoring DA
Compartiment congelare rapida DA
Functie congelare rapida DA
Functie racire rapida -


EFICIENTA


Fresh Guard DA

EFICIENTA


Compresor ProSmart Inverter DA
Door open buzzer DA
Avertizare luminoasa DA
Led lighting DA
Vacation Mode DA
Termostat reglabil -

 

INFORMATII TEHNICE


Clasa de eficienta energetica C
Capacitate congelare (kg/24h) 6
Clasa de zgomot B
Nivelul de zgomot (dBA) 35
Consumul anual de energie (kWh/an) 169,73
Clasa climatica SN-T
Volumul net al racitorului (l) 249
Volumul net al congelatorului (l) 106
Volum net total (l) 355
Consum energetic zilnic (kWh/zi) 0,465
Autonomie (h) 11
Greutate neta (kg) 76,1
Dimensiuni (HxIxA) 203,5 x59,5x66,3
Culoare Dark Inox

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Volum (l)
      355
    • Frigider NO FROST:
      Da
    • Congelator NO FROST
      Da
    • Clasa noua de eficienta energetica
      C

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.