Combina frigorifica Candy CM 3352 W, 252 l, 3 rafturi, clasa A+, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Combina frigorifica Candy CM 3352 W, 252 l, 3 rafturi, clasa A+, alb de la Candy

Combina frigorifica Candy CM 3352 W este un produs destinat exclusiv uzului casnic, ce face parte din clasa de eficienta energetica A+. Este disponibil pe culoarea alb, asigura autonomia de functionare timp de 19 ore in caz de nealimentare cu energie, are clasa de clima N-ST, greutatea neta de 52 kg si dimensiunile 550 mm latime, 545 mm adancime si 1810 mm inaltime. In plus, acest produs prezinta manere integrate, lumina interioara ICE si congelator de 4 stele, caracteristici special concepute pentru a va spori confortul in utilizare.

Combina frigorifica Candy CM 3352 W are un consum de energie redus (241 kWh/an) si este eficienta datorita compresorului din dotare si componentelor de calitate.

Aceasta este compartimentata strategic in doua zone: de racire (zona superioara) si de congelare (zona inferioara), fiecare prevazuta cu cate o usa; compartimentul frigider are capacitatea neta de 188 litri, 4 rafturi pe usa, 3 rafturi interioare din sticla, cu cadru alb, un sertar pentru fructe si legume, un suport pentru oua si metoda de dezghetare manuala; compartimentul congelator are capacitatea neta de 64 litri, capacitatea de congelare de 3 kg/24 h, 3 sertare transparente si metoda de dezghetare manuala.

Curatarea aparatului frigorific se va face cu o carpa moale (umeda) si detergent neutru, apoi se va clati / usca temeinic. Nu se vor folosi acizi, paste abrazive sau chimice.

 

SPECIFICATII TEHNICE

Sistem racire Static
Consum anual energie 241 kWh

CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Deschidere usa Dreapta
Eficienta energetica A+
Nivel zgomot 40 dB
Volum net total 252 l
Culoare Alb

FRIGIDER

Volum net frigider 188 l
Numar rafturi frigider 3
Sistem dezghetare frigider Manual

CONGELATOR

Volum net congelator 64 l
Numar compartimente 3

DIMENSIUNI

Latime 55 cm
Adancime 54.5 cm
Inaltime 181 cm

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Volum (l)
      252
    • Clasa de eficienta energetica
      A+
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.