Combina frigorifica Candy CCE7T618ES, 341 l, Total NoFrost, WiFi, Super Freezing, Raft sticle, Clasa E, H 185 cm, Argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
2.189,17 lei

Taxa verde: 37,00 lei

(Pret cu taxa verde: 2.226,17 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 81.6 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

CCE7T618ES

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Combina frigorifica Candy CCE7T618ES, 341 l, Total NoFrost, WiFi, Super Freezing, Raft sticle, Clasa E, H 185 cm, Argintiu de la Candy

Fresco

Combina frigorifica Candy Fresco (congelatorul se afla in partea inferioara) este proiectata in Italia, disponibila in diferite dimensiuni pentru a se potrivi cu usurinta oricarui stil de bucatarie. Posibilitatea de a personaliza interiorul frigiderului in functie de nevoile dumneavoastra datorita sistemului flexibil, face ca frigiderul sa fie reglabil de fiecare data cand aveti nevoie. In plus, cu aplicația hOn, puteti obtine potentialul maxim al frigiderului, atat în modelele conectate WIFI, cat si in cele dotate cu aplicatie doar cu conținut.

Reduce proliferarea mucegaiului

Reduce proliferarea bacteriilor cu ajutorul garniturilor igienice - tratament special antimucegai pentru frigider si congelator.

Pastreaza alimentele proaspete cu 40% mai mult timp, indiferent unde le depozitezi.

Tehnologia Total No Frost Circle + mentine temperatura si umiditatea constanta si omogena in fiecare raft si colt al frigiderului tau. Fluxul de aer lateral, care vine de la iesirile laterale, pastreaza alimentele proaspete pentru mai mult timp, oriunde le depozitati.


*Rezultatele testelor sunt emise de un laborator tehnic extern independent care compara un frigider cu tehnologie Total No Frost Circle + cu un frigider cu tehnologie cu flux direct.

Conserva fructele si legumele

Conserva fructele si legumele, in cele mai bune conditii, cu ajutorul compartimentului Cool Box, regland nivelul de umiditate in functie de continutul din interior.

Muta cu usurinta rafturile

Datorita grosimii lor, rafturile din sticla securizata, sunt extrem de sigure si rezistente pentru depozitarea alimentelor. Designul rotunjit si elegant simplifica procesul de curatare, evitand orice acumulare de murdarie din colturi.

Maner ergonomic si functional

Noul maner ergonomic si functional se potriveste cu marginile rotunjite ale usii, oferind produsului un aspect mai moale si o aderenta mai buna.

Rafturi reglabile

Muta rafturile in functie de nevoile pe care le ai. In plus, cu ajutorul tehnologiei Total No Frost Circle+, care mentine temperatura si umiditatea constante in fiecare colt al frigiderului, poti depozita oricate alimente doresti.

Reduce consumul de energie cu pana la 36%

Conform Noilor Etichete Energetice, acest frigider este clasa E. Comparat cu electrocasnicele din clasa G, iti reduce consumul cu pana la 20%, economisind bani, energie si protejeaza mediul inconjurator.

Fara gheata si fara bacterii in frigider

Uita de dezghetarea manuala a congelatorului! Noua tehnologie Total No Frost impiedica formarea de gheata in interiorul sertarelor sau pe peretii congelatorului si previne proliferarea bacteriilor cu pana la 94%. **Rezultatele testelor emise de un laborator tehnic extern independent care compara un frigider Haier Group cu tehnologie Total No Frost cu un frigider Haier grup cu tehnologie Static.

Instalare usoara

Se potriveste in orice stil de amenajare a bucatariei datorita usilor reflexibile.


Instalarea rapida permite amplasarea balamalelor usilor atat pe partea stanga, cat si pe partea dreapta a aparatului.

Raceste rapid alimentele si bauturile

Oricand ai nevoie sa-ti racesti rapid alimentele si bauturile, activeaza functiile Super Freezing sau Super Cooling pentru a avea un boost de racoare in interior si pentru a atinge temperatura optima.

O multime de caracteristici

De ce sa nu folositi frigiderul la capacitate maxima? Descarca aplicatia hOn si descopera un set complet de functii cu conectivitate care iti vor simplifica viata. Controleaza aparatul frigorific de la distanta prin simpla utilizare a smartphone-ului si bucura-te de o multime de functii precum: Inventory Assistant, Smart Drink Assistant si multe altele.



CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Deschidere usa Usi reversibile
Sistem de racire No Frost Frigider Congelator
Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa E
Nivel zgomot 39 dB
Volum net total 341 l
Compartimente speciale Compartiment legume & fructe Compartiment produse lactate Pentru sticle
Culoare Argintiu

SPECIFICATII TEHNICE

Numar compresoare 1
Sistem racire Full No Frost
Consum anual energie 256 kWh
Tensiune alimentare 220 V 240 V

FRIGIDER

Volum net frigider 222 l
Numar rafturi frigider 3
Numar rafturi usi 5
Sistem dezghetare frigider Automat
Material rafturi Sticla

CONGELATOR

Volum net congelator 119 l
Numar compartimente 3
Sistem dezghetare congelator Automat
Compartiment Big Box 2
Capacitate de inghet / 24h 4 Kg

FUNCTII & SIGURANTA

Dozator apa Nu
Functii Rafturi ajustabile Super Freezing Super Cooling Iluminare LED Panou control
Tehnologii Wi-Fi Fresh Box Total No Frost Circle+ Aplicatie hOn

DIMENSIUNI

Latime 59.5 cm
Adancime 65.8 cm
Inaltime 185 cm
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Aparat
      Combina Frigorifica
    • Volum (l)
      341
    • Frigider NO FROST:
      Da
    • Congelator NO FROST
      Da
    • Clasa de eficienta energetica
      E
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.