Combina frigorifica Daewoo RN-N536RNS, 362 l, Clasa A++, Full No Frost, Iluminare LED, H 200 cm, Inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Combina frigorifica Daewoo RN-N536RNS, 362 l, Clasa A++, Full No Frost, Iluminare LED, H 200 cm, Inox de la Daewoo

Un produs Daewoo va face din bucataria ta un loc in care designul si calitatea merg mereu mana in mana. In ultimii 40 de ani ne-am specializat pe partea de refrigerare, insa ne-am dedicat mult din acest timp si pe partea de prezentare a produselor prin combinarea celor mai sofisticate tehnologii cu cele mai noi trenduri. Va invitam astfel in lumea Daewoo!
   
Clasa energetica A++
Daewoo combina un compresor extrem de eficient cu sistemul Digital Smart Control pentru a preveni consumul de energie. Te poti bucura astfel de beneficiile unui produs frigorific Daewoo cu un consum optim de energie electrica.
   
Low Noise Level
Indiferent cat de ospitalier esti la primirea invitatilor oferindu-le un loc in camera de zi, inevitabil se vor strange in bucatarie, locul cel mai primitor al unei case. Stiind asta, este ideal sa cauti electrocasnice silentioase, care nu vor deranja nicio conversatie. Nivelul de zgomot al produselor frigorifice Daewoo este semnificativ redus cu ajutorul compresorului de calitate si ventilatorului performant.
   
Perfect NoFrost
Sistemul Perfect NoFrost ofera o calitate net superioara refrigerarii. Acesta impiedica producerea de gheata in aparat, mentinand in acelasi timp si o temperatura constanta. Agentul termic va fi transmis prin curenti de aer rece; intrucat este aer si nu particule de apa, aparatul nu va trebui dezghetat periodic, iar pungile nu se vor lipi intre ele in congelator. Cu o capacitate de congelare de 5 ori mai puternica decat in alte sisteme, acum nu vei mai fi nevoit sa cureti gheata de pe peretele aparatului frigorific.
   
LED Lighting
Iluminarea pe baza de LED este mai rece si mai eficienta decat iluminarea conventionala, deoarece nu compromite puterea de racire. Aceasta lumineaza puternic si in acelasi timp economic toate unghiurile, asigurand o vizibilitate ideala in interiorul aparatului.
   
Super Mode
Alimente in siguranta cu functia Super Mode! Atunci cand o activezi, alimentele proaspat cumparate se vor raci mai repede. In acelasi timp, Super Mode previne incalzirea alimentelor ce erau deja in frigider, iar temperatura este redusa printr-o simpla apasare a unui buton.
   
Eco Mode
Aparatele Daewoo indeplinesc cele mai inalte standarde de eficienta energetica. Frigiderele setate in modul Eco garanteaza standardul de eficienta si performanta, insa cu un nivel mai scazut de consum.
   
Neutra Fresh
Frigiderul foloseste un sistem antibacterian ce il pastreaza curat si igienic, prin care elimina germenii si virusii ce pot provoca otravirea alimentara. Aerul este constant sterilizat si deodorizat, astfel Neutra Fresh transforma frigiderul in cel mai sigur loc pentru depozitarea alimentelor.
   
Touch Display
Afisajul elegant permite setarea temperaturilor interioare din compartimentele frigider si congelator, cat si programarea modului de functionare dorit sau alegerea unei anumite functii. Toate acestea printr-o simpla atingere a panoului de comanda frontal.
   
Reversible Door
Usa reversibila iti ofera o flexibilitate crescuta in asezarea aparatului frigorific in bucataria ta. Nu va trebui sa te preocupe deschiderea usii, ci alege locul perfect, aseaza-l pe pozitie si schimba cu usurinta balamalele dintr-o parte in alta.
   
Dairy Pocket
Compartimentul preferat al iubitorilor de lactate, Dairy Pocket pastreaza produsele pe care le consumi cu regularitate: branzeturi, unt, iaurturi sau creme de branza.
   
Vegetable Case
Compartimentul Vegetable Case nu este doar un spatiu generos de depozitare a fructelor si legumelor, ci este o sectiune a frigiderului tau ce le va pastra proaspete pentru o perioada mai lunga de timp. Pentru ca permite aerului sa circule, fructele si legumele nu se vor deshidrata ca intr-un compartiment obisnuit.
   
Moisture Control Knob
Sertarul pentru legume cu buton de contol al umiditatii, va ajuta sa pastrati legumele si fructele intr-o stare excelenta, prin conservarea nivelului natural de umiditate al acestora.


SPECIFICATII TEHNICE

Sistem racire Full No Frost
Consum anual energie 254 kWh
Clasa climatica SN-T
Agent racire R600a
Tensiune alimentare 230 V

CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Tip display Touchscreen
Deschidere usa Usi reversibile
Sistem de racire No Frost Frigider Congelator
Eficienta energetica Clasa energetica A++ dintr-o gama de la A+++ la D
Nivel zgomot 42 dB
Volum net total 362 l
Compartimente speciale Compartiment legume & fructe
Culoare Inox

FRIGIDER

Volum net frigider 270 l
Numar rafturi frigider 4
Numar rafturi usi 4
Sistem dezghetare frigider Automat

CONGELATOR

Volum net congelator 92 l
Sistem dezghetare congelator Automat
Compartiment Big Box 1

DIMENSIUNI

Latime 59.5 cm
Adancime 68 cm
Inaltime 200 cm
Greutate 72 Kg

FUNCTII & SIGURANTA

Functii Iluminare LED Control electronic al temperaturii
Semnalare audio Usa deschisa
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Aparat
      Combina Frigorifica
    • Volum (l)
      362
    • Frigider NO FROST:
      Da
    • Congelator NO FROST
      Da
    • Clasa de eficienta energetica
      A++
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.