Combina frigorifica Daewoo, NoFrost, 60/186 cm, Clasa E, 331 l, Water Dispencer, MultiCooling, front RealInox, Inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Combina frigorifica Daewoo, NoFrost, 60/186 cm, Clasa E, 331 l, Water Dispencer, MultiCooling, front RealInox, Inox de la Daewoo

Clasa energetica E

Daewoo imbina perfect gestionarea spatiului cu o performanta ridicata de conservare. Este un produs ideal pentru mentinerea alimentelor proaspete, fara grija unui consum ridicat de energie electrica.

Perfect NoFrost

Sistemul Perfect NoFrost ofera o calitate net superioara refrigerarii. Acesta impiedica producerea de gheata in aparat, mentinand in acelasi timp si o temperatura constanta. Agentul termic va fi transmis prin curenti de aer rece; intrucat este aer si nu particule de apa, aparatul nu va trebui dezghetat periodic, iar pungile nu se vor lipi intre ele in congelator. Cu o capacitate de congelare de 5 ori mai puternica decat in alte sisteme, acum nu vei mai fi nevoit sa cureti gheata de pe peretele aparatului frigorific.

Low Noise Level

Indiferent cat de ospitalier esti la primirea invitatilor oferindu-le un loc in camera de zi, inevitabil se vor strange in bucatarie, locul cel mai primitor al unei case. Stiind asta, este ideal sa cauti electrocasnice silentioase, care nu vor deranja nicio conversatie. Nivelul de zgomot al produselor frigorifice Daewoo este semnificativ redus cu ajutorul compresorului de calitate si ventilatorului performant.
Water dispenser

Dispenserul pentru apa de la Daewoo este o alternativa inovativa si convenabila pentru cei ce prefera apa la temperatura rece. Acest dispozitiv este montat in exteriorul aparatului si asigura apa rece si proaspata la o simpla apasare a clapetei, fara a deschide continuu usa frigiderului.
LED Lighting

Iluminarea pe baza de LED este mai rece si mai eficienta decat iluminarea conventionala, deoarece nu compromite puterea de racire. Aceasta lumineaza puternic si in acelasi timp economic toate unghiurile, asigurand o vizibilitate ideala in interiorul aparatului.
Reversible Door

Usa reversibila iti ofera o flexibilitate crescuta in asezarea aparatului frigorific in bucataria ta. Nu va trebui sa te preocupe deschiderea usii, ci alege locul perfect, aseaza-l pe pozitie si schimba cu usurinta balamalele dintr-o parte in alta.
Vegetables Case

Compartimentul Vegetables Case nu este doar un spatiu generos de depozitare legumelor, ci este o sectiune a frigiderului ce le va pastra proaspete pentru o perioada mai lunga de timp.


CARACTERISTICI GENERALE


Clasa energetica conform noilor reglementari UE E
Tip panou de comanda Touchscreen
Agent de racire R600a
Capacitate (L) 331
Nivel de zgomot (dB) 41 dB
Clasa de zgomot Clasa C
Consum anual energie (kWh) 250 kWh
Deschidere usa Dreapta, Usi reversibile
Numar usi 2
Numar rafturi usi 3
Sistem de racire No Frost
Dimensiuni (L x A x H) 59.5 x 65 x 186 cm
Compartimente speciale Compartiment legume & fructe, Compartiment Fresh Box, Suport pentru oua
Dozator apa Da
Tehnologii No Frost Multi Cooling Tech, Smart Cooling
Functii Alarma usa deschisa, Control umiditate, Odour free, Iluminare LED
Caracteristici cheie Picioruse ajustabile
Culoare Inox

Frigider

Volum net frigider 230
Numar rafturi frigider 3
Material rafturi Sticla securizata
Sistem dezghetare frigider Automat

Congelator


Volum net congelator 101
Numar compartimente congelator 3
Capacitate de congelare 8 kg/ 24 h
Sistem dezghetare congelator Automat

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Aparat
      Combina frigorifica
    • Dispenser Apa
      Da
    • Volum (l)
      331
    • Frigider NO FROST:
      Da
    • Congelator NO FROST
      Da
    • Clasa noua de eficienta energetica
      E
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.