Combina frigorifica Haier C3FE844CGJ, 2 usi, Clasa D, compresor inverter, 190H, 459 l, MyZonePro, HCS (Fresh box), Instant cool box, culoare Gentle Silver

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
5.691,76 lei
Pret 36 Rate Optimo: 208.64 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

C3FE844CGJ

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Combina frigorifica Haier C3FE844CGJ, 2 usi, Clasa D, compresor inverter, 190H, 459 l, MyZonePro, HCS (Fresh box), Instant cool box, culoare Gentle Silver de la Haier

Compresorul cu motor INVERTER al combinei frigorifice reduce semnificativ consumul de energie si vibratiile in timpul functionarii. Un produs silentios pentru conservarea eficienta a alimentelor. 

Tehnologia TOTAL NO FROST impiedica formarea de gheata in interiorul combinei frigorifice si, spre deosebire de tehnologia statica, reduce formarea de mucegai si bacterii pe alimente cu pana la 94 %. 

 

Combina frigorifica C3FE844CGJ are clasa de eficienta energetica D (conform noii clasificari energetice – 2021). Clasa energetica D inseamna un consum redus cu -49 % comparativ cu clasa de energie G.

Volumul de 311 litri al frigiderului, rafturile din sticla securizata, impreuna cu cele 2 cutii de depozitare asigura un spatiu mai mult decat suficient pentru racirea si pastrarea alimentelor. Cele 3 rafturi de pe usa completeaza utilitatea si diversitatea spatiului.

Autonomia in cazul unei pene de curent este de 16 de ore.

Sistemul MULTI AIR FLOW distribuie aerul rece in interiorul frigiderului. Coloana cu difuzoarele de aer rece este pozitionata pe peretele interior, din spate, al frigiderului. Acesta permite pastrarea temperaturii constante si garanteaza conservarea perfecta a alimentelor.

Compartimentul FRESH BOX de la HAIER pastreaza fructele si legumele proaspete un timp mai indelungat, datorita tehnologiei HCS.

Tehnologia HCS (Humidity Control Systems) mentine un nivel ridicat de umiditate in interiorul sertarului si impiedica formarea condensului care grabeste alterarea produselor.

In compartimentul MY ZONE poti seta foarte usor temperatura intre -3°C si 5°C, printr-o simpla atingere de buton, in functie de tipul alimentelor depozitate. 

Congelatorul are un volum de 148 litri si o capacitate de congelare de 12kg / 24h.

Cu functia SUPER FREEZING procesul de congelare a alimentelor abia introduse, este accelerat. Mentine valoarea nutritiva a alimentelor un timp mai indelungat prin congelarea rapida a acestora. 

Sistemul de iluminare LED asigura vizibilitatea perfecta in interior. Fiecare colt al oricarui raft este vizibil chiar si pe timp de noapte. 

Toate acestea pot fi usor de comandat de la display-ul de comanda cu afisaj LED pozitionat extern, in partea de sus a usii, fapt ce asigura o vizibilitate maxima. Un ecran tactil, digital, permite controlul temperaturii fara a deschide usa.

HAIER s-a gandit si la vacante: in modul HOLIDAYS va ramane activa doar racirea congelatorului iar frigiderul va fi doar ventilat. In acest mod economia de energie electrica este semnificativa.

Manerele integrate pentru facilitarea accesului la interior, usa reversibila pentru pozitionarea in orice spatiu si senzorul acustic de avertizare pentru usa deschisa reprezinta alte avantaje ale combinei HAIER. 

Finisajele de lux ale combinei Haier ofera bucatariei un aspect modern si sofisticat. Descopera chiar acum utilitatea, functionalitatea si performantele combinei frigorifice!  

 
Caracteristici generale

Tip aparat frigorific Combina frigorifica
Volum net total (l) 459
Afisaj / Panou comanda LED/ Touch control
Volum net frigider (l) 311
Volum net congelator (l) 148
Clasa eficienta energetica D
Sistem de racire No Frost
Numar compresoare 1
Tehnologii MyZone, Humidity Control Systems, Multiflow column
Functii / Optiuni SuperFreezing, Holiday, Avertizare sonora pentru usa deschisa,

Frigider

Sistem racire frigider No Frost
Control temperatura frigider Electronic
Sistem dezghetare Automat
Numar rafturi 3
Rafturi pe usa 3
Numar sertare 2
Fresh box (Compartiment pentru alimente proaspete) Da
Cutie legume/fructe Da
Material rafturi Sticla securizata
Numar zone racire 1
Dozator apa Nu

Congelator

Sistem racire congelator No Frost
Sistem dezghetare Automat
Control temperatura congelator Electronic
Numar compartimente 3
Numar sertare 3
Congelare rapida Da
 
 
Caracteristici tehnice

Clasa climatica SN
Consum energetic (kWh/24h) 0.85
Consum energetic (kWh/an) 223
Capacitate congelare (kg/24h) 10
Autonomie fara curent (h) 16
Tip usa Reversibila
Picioare Nu
Iluminare interior Da
Maner Nu
Clasa emisie zgomot D
Nivel zgomot (dB) 36

Altele

Culoare Argintiu
Dimensiuni (L x A x I cm) 70 x 68 x 190
Greutate (Kg) 102
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Volum (l)
      459
    • Frigider NO FROST:
      Da
    • Congelator NO FROST
      Da
    • Clasa noua de eficienta energetica
      D
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.