Combina Frigorifica Haier HTW7720ENMB, 3 usi, WIFI, 483 L, Clasa E, wine rack, Tower LED (Back LED), MyZonePlus, HCS, Day Light, H 201 cm, Culoare Brushed Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
6.259,75 lei
Pret 36 Rate Optimo: 229.46 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

HTW7720ENMB

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Combina Frigorifica Haier HTW7720ENMB, 3 usi, WIFI, 483 L, Clasa E, wine rack, Tower LED (Back LED), MyZonePlus, HCS, Day Light, H 201 cm, Culoare Brushed Black de la Haier

Pentru a raspunde si celor mai sofisticate preferinte Haier prezinta combina frigorifica HTW7720ENMB cu 1 usa si 2 sertare ce imbina in mod ideal tehnologii inovative cu sisteme adaptate oricarui stil de viata.

Cu ajutorul aplicatiei hOn Haier ofera functia PROACTIVE TEMPERATURE. Functia, care porneste compresorul, asigura temperatura optima in interiorul combinei frigorifice atunci cand reveniti de la cumparaturi (iar produsele recent achizionate trebuie racite sau congelate rapid) si, ulterior, restabileste in mod proactiv temperatura potrivita cu 73% mai repede.

HAIER a creat o serie de caracteristici exclusive si revolutionare ca raspuns la cea mai simpla nevoie a consumatorilor: pastrarea alimentelor mai proaspete si mai gustoase un timp mai indelungat.

Tehnologia TOTAL NO FROST impiedica formarea de gheata in interiorul combinei frigorifice si spre deosebire de tehnologia statica reduce formarea de mucegai si bacterii pe alimente cu pana la 94 %. 

Compresorul cu motor INVERTER al combinei frigorifice reduce semnificativ consumul de energie si vibratiile in timpul functionarii. Un produs silentios pentru racirea foarte eficienta a alimentelor. 

Combina frigorifica HTW7720ENMB de la Haier poate fi controlata direct de pe telefonul mobil. Aplicatia hOn declanseaza un set infinit de interactiuni intre dumneavoastra si produs. Puteti verifica combina frigorifica oricand si de oriunde, adauga alimente pe liste sau puteti scana etichetele sticlelor de vin pentru a afla temperatura optima de racire a acestora.   
Sistemul Multiflow column de la HAIER imprastie circular si omogen aerul in interiorul frigiderului, astfel se evita propagarea aerului direct pe alimente fapt ce cauzeaza pierderea in greutate si uscarea acestora. Alimentele vor avea acelasi gust si aceeasi consistenta, in proportie de 99%, chiar si dupa 7 zile

HUMIDITY ZONE a echipamentelor frigorifice HAIER mentine fructele si legumele mai proaspete de doua ori mai mult timp. Acest lucru este posibil datorita noii tehnologii HCS (Humidity Control Systems): o membrana gestioneaza si mentine umiditatea, in interiorul compartimentului, la un nivel de 90% si care permite aerului rece sa circule in continuare.  

In compartimentul MY ZONE poti seta foarte usor temperatura intre +3°C si -5°C, printr-o simpla atingere de buton, in functie de felul alimentelor depozitate. 

Sistemul revolutionar de iluminat DAYLIGHT LED asigura iluminarea perfecta in interior, astfel incat fiecare colt al fiecarui raft sa fie vizibil, din fata in spate, in orice moment. Iluminarea se realizeaza progresiv din momentul deschiderii usii.

DIRECT ACCESS DRAWER permite gasirea usoara a alimentelor dorite din congelator si vizualizarea rapida a continutului intregului sertar. Design-ul ergonomic al acestora previne evacuarea aerului rece atunci cand usile sunt deschise, reducand consumul de energie cu pana la 30%.    

 

Alegerea produselor Haier, din noua clasa energetica E, inseamna economisirea energiei electrice. Au un consum cu -36% mai putin in comparatie cu clasa energetica G.  

Produsele din gama FRENCH DOOR de la HAIER ofera cele mai bune tehnologii de racire si un spatiu generos de depozitare. Garanteaza conservarea perfecta cu durata mai indelungata a alimentelor datorita zonelor speciale de depozitare precum si a altor solutii inovative atat in frigider cat si in congelator.

Volumul de 343 litri al frigiderului, rafturile din sticla securizata (din care 2 reglabile) impreuna cu cele 2 cutii de depozitare (zona fresh) asigura un spatiu mai mult decat suficient pentru racirea si pastrarea alimentelor. Cele 3 rafturi de pe usa completeaza utilitatea si diversitatea spatiului.

Autonomia in cazul unei pene de curent este de 12 de ore.

Functia SUPER COOLING permite atingerea rapida a temperaturii minime de racire in compartimentul frigiderului. Cand functia este activata temperatura din interiorul frigiderului este de 1° C, astfel alimentele si bauturile pot fi racite mai rapid. 

Congelatorul are un volum de 140 litri si o capacitate de congelare de 12kg / 24h.

Cu functia SUPER FREEZING procesul de congelare a alimentelor abia introduse, este accelerat. Mentine valoarea nutritiva a alimentelor prin congelarea rapida a acestora. 

Toate acestea pot fi usor de comandat de la display-ul de comanda cu afisaj LED pozitionat extern, in partea de sus a usii, fapt ce asigura o vizibilitate maxima.  
Caracteristici generale

Tip aparat frigorific Combina frigorifica
Volum net total (l) 483
Afisaj / Panou comanda LED
Volum net frigider (l) 343
Volum net congelator (l) 140
Clasa eficienta energetica E
Sistem de racire No Frost
Numar compresoare 1
Tehnologii Conectivitate WiFi, Multiflow column, Humidity Control Systems
Functii / Optiuni Super Cooling, Super Freezing, Holiday, Proactive Temperature, My Zone

Frigider

Sistem racire frigider No Frost
Control temperatura frigider Electronic
Sistem dezghetare Automat
Numar rafturi 2
Rafturi pe usa 3
Numar sertare 2
Cutie legume/fructe Da
Suport pentru sticle Da
Material rafturi Sticla securizata
Numar zone racire 1
Dozator apa Nu

Congelator

Sistem racire congelator No Frost
Sistem dezghetare Automat
Control temperatura congelator Electronic
Numar compartimente 2
Numar sertare 2
Congelare rapida Da

Caracteristici tehnice


Clasa climatica SN
Consum energetic (kWh/24h) 0.85
Consum energetic (kWh/an) 301
Capacitate congelare (kg/24h) 14
Autonomie fara curent (h) 12
Picioare Da
Iluminare interior Da
Maner Nu
Clasa emisie zgomot C
Nivel zgomot (dB) 37


Altele


Culoare Negru
Dimensiuni (L x A x I cm) 70 x 68 x 201
Greutate (Kg) 99

 
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Volum (l)
      483
    • Frigider NO FROST:
      Da
    • Congelator NO FROST
      Da
    • Clasa noua de eficienta energetica
      E
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.