Combina frigorifica Liebherr CBNes 4898, 338 L, No Frost, Display, Touch control, Alarma usa, BioFresh, Functie vacanta, SuperCool, Clasa C, H 201 cm, Inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Combina frigorifica Liebherr CBNes 4898, 338 L, No Frost, Display, Touch control, Alarma usa, BioFresh, Functie vacanta, SuperCool, Clasa C, H 201 cm, Inox de la Liebherr

BioFresh-Plus

BioFresh-Plus

BioFresh-Plus cu blocul electronic separat oferă o flexibilitate şi mai mare pentru stocarea individuală: Astfel, pentru depozitarea peştelui, temperatura din compartimentul superior poate fi redusă la -2 °C. Împreună cu setarea DrySafe, peştele şi fructele de mare rămân proaspete mai mult timp.

BluPerformance

BluPerformance

Mai mult volum în interior pentru alimente, spaţios şi eficient energetic în timpul funcţionării, silenţios şi confortabil în manipulare şi cu un design excelent: În domeniul refrigerării şi congelării, aparatele Liebherr BluPerformance stabilesc noi accente şi standarde.

NoFrost

NoFrost

Cu NoFrost, bunul de congelat este congelat prin intermediul aerului recirculat şi umiditatea este derivată. Ca urmare, compartimentul congelator rămâne întotdeauna fără gheaţă, iar alimentele mai îngheaţă.

DuoCooling

DuoCooling

Cu două circuite de agent frigorigen controlate separat, DuoCooling permite setarea precisă şi independentă a temperaturii combinaţiilor frigorifice din frigider şi congelator . Între frigider şi congelator nu are loc schimbul de aer. Sunt evitate transferul de miros şi uscarea produselor alimentare.

IceMaker cu racord de apă fix

IceMaker cu racord de apă fix

Cu IceMaker cu racord de apă fix, cuburile de gheaţă de cea mai înaltă calitate sunt disponibile pentru fiecare ocazie.

Temperature control

Temperature control

The elegant, easy to move dial with the user-friendly feature ensures that the refrigerator and freezer compartments are kept at the correct temperatures, therefore meeting your varied cooling requirements.

Display tactil 7”

Display tactil 7”

Display-ul tactil de înaltă rezoluţie de 7”, oferă posibilităţi de setare individuale, precum şi programe presetate pentru depozitarea optimă a alimentelor.

Mâner cu mecanism de deschidere integrat

Mâner cu mecanism de deschidere integrat

Mânerele robuste cu mecanism de deschidere integrat în optică nobilă şi de calitate superioară, permit o deschidere uşoară confortabilă şi fără efort.

Iluminare cu LED a peretelui posterior

Iluminare cu LED a peretelui posterior

Iluminarea cu LED a peretelui posterior este integrată în zona din spate a plăcii orizontale de separare. Eficienţa energetică, ecologică şi fără necesar de întreţinere a LED-urilor, permit o iluminare optimă a zonei din spate din compartimentul frigider de jos în sus, asigurând astfel un concept de lumină omogen şi de înaltă calitate.

PowerCooling

PowerCooling

Sistemul puternic PowerCooling asigură o răcire rapidă a produselor proaspete depozitate şi o temperatură uniformă de răcire în întregul interior. Filtrul de cărbune activ FreshAir integrat în ventilator curăţă aerul circulant şi elimină mirosurile neplăcute. Funcţia de reamintire din sistemului de comandă indică momentul în care filtrul trebuie schimbat.

SmartDevice

La aparatele Liebherr marcate cu „SmartDevice”, SmartDeviceBox permite controlul aparatului şi utilizarea altor servicii prin calculatoare şi dispozitive mobile. SmartDeviceBox poate fi comandată ca accesoriu. La unele aparate, SmartDeviceBox este deja integrat, este indicat de „i” în denumirea aparatului - de exemplu „KBi 4350”.

SmartSteel

SmartSteel

SmartSteel reduce semnificativ vizibilitatea amprentelor. Prin finisarea oţelului superior, suprafeţele SmartSteel sunt foarte uşor de curăţat şi rezistente la zgârieturi.

Softsystem

Softsystem

SoftSystem integrat în uşă, amortizează mişcarea la închiderea uşii şi asigură o închidere deosebit de blândă chiar şi când uşa interioară este încărcată complet.

SuperCool

SuperCool

Pentru răcirea rapidă a alimentelor proaspăt depozitate, SuperCool creează rezerve mai mari de temperaturi reci. Recomutarea temperaturii de +2°C în compartimentul frigider la temperatura iniţială, se realizează în funcţie de timp sau cantitate şi contribuie astfel, la economisirea energiei electrice.

SuperFrost

SuperFrost

Pentru răcirea blândă a vitaminelor alimentelor proaspăt depozitate, SuperFrost creează rezerve mai mari de temperaturi reci. Recomutarea temperaturii de -32°C în compartimentul congelator la temperatura iniţială, se realizează în funcţie de timp sau cantitate şi contribuie astfel, la economisirea energiei electrice.

Garnitură a uşii

Garnitură a uşii

Garnitura uşii reversibilă, susţine depozitarea alimentelor în condiţii de siguranţă. Optic adecvat pentru culoarea uşii sau a carcasei, poate fi uşor conectată, curăţată sau înlocuită, permiţând astfel, o igienă perfectă.

Raftul variabil pentru depozitarea sticlelor

Raftul variabil pentru depozitarea sticlelor

Un detaliu practic al dotării, este depozitarea variabilă a sticlelor. În funcţie de obiceiurile de utilizare, placa integrată din sticlă este folosită pentru depozitarea paharelor sau bolurilor.

VarioSpace

VarioSpace

Prin îndepărtarea compartimentelor congelator şi a rafturilor intermediare din sticlă aflate în spate, se creează VarioSpace, sistemul practic pentru spaţiul de depozitare suplimentar.



CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Suprafata Inox anti amprenta
Tip display Touchscreen
Deschidere usa Dreapta
Sistem de racire No Frost Frigider Congelator
Eficienta energetica Clasa energetica C
Nivel zgomot 36 dB
Volum net total 338 l
Volum total brut 393 l
Compartimente speciale Pentru oua
Culoare Inox

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 190 W
Sistem racire No Frost
Consum anual energie 195 kWh
Consum zilnic energie 0.501 kWh
Clasa climatica SN-T
Tensiune alimentare 220 V 240 V

FRIGIDER

Volum net frigider 273 l
Numar rafturi frigider 4
Numar rafturi usi 3
Sistem dezghetare frigider Automat
Material rafturi Sticla

CONGELATOR

Volum net congelator 98 l
Numar compartimente 4
Sistem dezghetare congelator Automat
Capacitate de inghet / 24h 16 Kg
Productie cuburi de gheata / 24h 1.2 Kg

FUNCTII & SIGURANTA

Functii Iluminare LED SuperCool SuperFrost FrostControl Mod vacanta Amortizare usa Role de transport spate
Semnalare audio Usa deschisa
Tehnologii DuoCooling BioFresh SmartSteel BioFresh-Plus SoftSystem BluPerformance

DIMENSIUNI

Latime 60 cm
Adancime 66.5 cm
Inaltime 201 cm
Greutate 113 Kg
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Aparat
      Combina Frigorifica
    • Volum (l)
      339
    • Frigider NO FROST:
      Da
    • Clasa de eficienta energetica
      C
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.