Combina frigorifica Liebherr CNPesf 5156, 453 L, No Frost, Display, Control electronic, Alarma usa, Raft sticle, SuperCool, H 202 cm, F, Inox Antiamprenta

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Combina frigorifica Liebherr CNPesf 5156, 453 L, No Frost, Display, Control electronic, Alarma usa, Raft sticle, SuperCool, H 202 cm, F, Inox Antiamprenta de la Liebherr

NoFrost

Pentru o prospetime sigura pe termen lung, aparatele NoFrost Liebherr ofera putere de racire de calitate profesionala. Alimentele congelate sunt congelate cu aer recirculat racit si umiditatea este disipata. Ca urmare, compartimentul congelator ramane intotdeauna fara gheata, iar alimentele mai ingheata. Cu confortul NoFrost, decongelarea nu mai este necesara niciodata.

DuoCooling

Cu doua circuite de agent frigorigen controlate separat complet, DuoCooling permite setarea precisa si independenta a temperaturii combinatiilor frigorifice din frigider si congelator. Intre frigider si congelator nu are loc schimbul de aer. Sunt evitate transferul de miros si uscarea produselor alimentare depozitate.

Raft pentru sticle

Pentru depozitarea bauturilor, raftul pentru sticle ofera o solutie la fel de practica pe cat este de eleganta. Aici sticlele pot fi pastrate pentru economisirea spatiului.

FrostSafe

Cu FrostSafe, sertarele foarte inalte si detasabile sunt complet inchise. Ca urmare, temperatura nu iese rapid in cazul deschiderii aparatului. Frontul transparent al compartimentelor asigura o imagine de ansamblu optima asupra produselor alimentare congelate.

Regim automat SuperFrost

Regimul automat SuperFrost face congelarea usoara si eficienta din punct de vedere energetic. Acesta preia scaderea rapida a temperaturii la -32°C si creeaza astfel rezerva de racire pentru congelarea blanda a vitaminelor. Imediat ce procesul de congelare este finalizat, regimul automat SuperFrost revine la regimul normal dupa maximum 65 ore, economisind astfel energie.

Regim automat SuperCool

Sistemul SuperCool automat scade temperatura frigiderului pana la + +2 °C timp de pana la 12 ore - ideal pentru racirea rapida a alimentelor proaspat depozitate.

Alarma usa

Pentru o protectie sigura a alimentelor, alarma acustica a usii avertizeaza dupa ce usa a fost deschisa timp de 60 de secunde

SmartSteel

SmartSteel reduce semnificativ vizibilitatea amprentelor si este foarte usor de curatat.

Siguranta pentru copii

Siguranta pentru copii poate fi programata pentru a impiedica oprirea accidentala a aparatului. Cand siguranta pentru copii este conectata, este indicat de un simbol din MagicEye.

Alarma temperature

Alarma de temperatura informeaza imediat optic si acustic despre abaterile de temperatura nedorite, de exemplu, in cazul usii deschise sau dupa o intrerupere de curent.

VarioSpace

La toate congelatoarele cu NoFrost si SmartFrost, sertarele si rafturile intermediare din sticla aflate dedesubt pot fi usor indepartate. Asa a fost creat VarioSpace - sistemul practic pentru spatiul de depozitare suplimentar, astfel incat se creeaza spatiu pentru produsele alimentare voluminoase congelate.

Compartiment transparent pentru legume

Compartimentele de legume transparente ofera spatiu suficient pentru depozitarea clara a fructelor si legumelor. In plus, se pot curata usor.

Sens de inchidere a usii reversibila

Aparatele sunt echipate din fabricatie cu un sens de inchidere a usii spre dreapta. Cu posibilitatea de a schimba sensul de inchidere a usii, aparatul poate fi operat in mod optim in domeniul de instalare.



Caracteristici generale

Tip aparat frigorific Combina frigorifica
Volum brut total (l) 499
Volum brut frigider (l) 358
Volum brut congelator (l) 141
Volum net total (l) 453
Afisaj / Panou comanda Digital / Electronic
Volum net frigider (l) 338
Volum net congelator (l) 115
Clasa eficienta energetica F
Sistem de racire No Frost
Numar compresoare 1
Tehnologii NoFrost, DuoCooling
Functii / Optiuni Alarma usa, VarioSpace, Siguranta pentru copii, Iluminare LED, Racire cu aer recirculat, SuperCool, SuperFrost

Frigider

Sistem racire frigider No Frost
Control temperatura frigider Electronic
Sistem dezghetare Automat
Numar rafturi 5
Rafturi pe usa 4
Numar sertare 2
Cutie legume/fructe 2
Suport pentru oua Da
Suport pentru sticle Da
Material rafturi Sticla
Numar zone racire 1
Dozator apa Nu

Congelator

Sistem racire congelator No Frost
Sistem dezghetare Automat
Control temperatura congelator Electronic
Numar compartimente 1
Numar sertare 3
Preparare automata cuburi de gheata Nu
Congelare rapida Da

Caracteristici tehnice

Clasa climatica SN-T
Consum energetic (kWh/24h) 0.791
Consum energetic (kWh/an) 289
Capacitate congelare (kg/24h) 14
Agent frigorific R600a
Autonomie fara curent (h) 24
Tip usa Reversibila
Picioare Da
Iluminare interior Da
Maner Da
Roti in partea din spate Da
Nivel zgomot (dB) 40

Altele

Culoare Inox
Dimensiuni (L x A x I cm) 75 x 63 x 202
Greutate (Kg) 105
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Aparat
      Combina Frigorifica
    • Volum (l)
      453
    • Frigider NO FROST:
      Da
    • Congelator NO FROST
      Da
    • Clasa de eficienta energetica
      F

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.