Combina frigorifica Liebherr CNef 5745, 397 L, No Frost, Display, Touch control, Alarma usa, Raft sticle, SuperCool, Functie vacanta, Clasa D, H 201 cm, Inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Combina frigorifica Liebherr CNef 5745, 397 L, No Frost, Display, Touch control, Alarma usa, Raft sticle, SuperCool, Functie vacanta, Clasa D, H 201 cm, Inox de la Liebherr

VarioSpace

Prin indepartarea compartimentelor congelator si a rafturilor intermediare din sticla aflate in spate, se creeaza VarioSpace, sistemul practic pentru spatiul de depozitare suplimentar.

   

Raftul variabil pentru depozitarea sticlelor

Un detaliu practic al dotarii, este depozitarea variabila a sticlelor. In functie de obiceiurile de utilizare, placa integrata din sticla este folosita pentru depozitarea paharelor sau bolurilor.

   

 

Garnitura a usii

Garnitura usii reversibila, sustine depozitarea alimentelor in conditii de siguranta. Optic adecvat pentru culoarea usii sau a carcasei, poate fi usor conectata, curatata sau inlocuita, permitand astfel, o igiena perfecta.

   

 

SuperFrost

Pentru racirea blanda a vitaminelor alimentelor proaspat depozitate, SuperFrost creeaza rezerve mai mari de temperaturi reci. Recomutarea temperaturii de -32°C in compartimentul congelator la temperatura initiala, se realizeaza in functie de timp sau cantitate si contribuie astfel, la economisirea energiei electrice.

   

 

SuperCool

Pentru racirea rapida a alimentelor proaspat depozitate, SuperCool creeaza rezerve mai mari de temperaturi reci. Recomutarea temperaturii de +2°C in compartimentul frigider la temperatura initiala, se realizeaza in functie de timp sau cantitate si contribuie astfel, la economisirea energiei electrice.

   

 

SmartSteel

SmartSteel reduce semnificativ vizibilitatea amprentelor. Prin finisarea otelului superior, suprafetele SmartSteel sunt foarte usor de curatat si rezistente la zgarieturi.

   

 

LED

Nu necesita intretinere curenta, spatios si eficient din punct de vedere energetic: LED-urile durabile permit o iluminare perfecta a interiorului. Datorita radiatiei scazute de caldura, alimentele sunt depozitate in conditii de siguranta.

   

 

Display tactil 2.4"

Display-ul tactil de inalta rezolutie, cu contrast ridicat de 2,4” este montat in spatele usii si permite o setare intuitiva a temperaturii.

   

 

SmartDevice

La aparatele Liebherr marcate cu „SmartDevice”, SmartDeviceBox permite controlul aparatului si utilizarea altor servicii prin calculatoare si dispozitive mobile. SmartDeviceBox poate fi comandata ca accesoriu. La unele aparate, SmartDeviceBox este deja integrat, este indicat de „i” in denumirea aparatului - de exemplu „KBi 4350”.

   

 

Maner cu mecanism de inchidere integrat

Manerele robuste cu mecanism de deschidere integrat in optica nobila si de calitate superioara, permit o deschidere usoara confortabila si fara efort.

   

 

NoFrost

Cu NoFrost, bunul de congelat este congelat prin intermediul aerului recirculat si umiditatea este derivata. Ca urmare, compartimentul congelator ramane intotdeauna fara gheata, iar alimentele mai ingheata.Iluminarea cu LED a peretelui posterior este integrata in zona din spate a placii orizontale de separare. Eficienta energetica, ecologica si fara necesar de intretinere a LED-urilor, permit o iluminare optima a zonei din spate din compartimentul frigider de jos in sus, asigurand astfel un concept de lumina omogen si de inalta calitate.

   

 

DuoCooling

Cu doua circuite de agent frigorigen controlate separat, DuoCooling permite setarea precisa si independenta a temperaturii combinatiilor frigorifice din frigider si congelator . Intre frigider si congelator nu are loc schimbul de aer. Sunt evitate transferul de miros si uscarea produselor alimentare.

   

 

IceMaker cu racord de apa fix

Cu IceMaker cu racord de apa fix, cuburile de gheata de cea mai inalta calitate sunt disponibile pentru fiecare ocazie.

   

 

BluPerformance

Mai mult volum in interior pentru alimente, spatios si eficient energetic in timpul functionarii, silentios si confortabil in manipulare si cu un design excelent: In domeniul refrigerarii si congelarii, aparatele Liebherr BluPerformance stabilesc noi accente si standarde.

   

 

PowerCooling

Sistemul puternic PowerCooling asigura o racire rapida a produselor proaspete depozitate si o temperatura uniforma de racire in intregul interior. Filtrul de carbune activ FreshAir integrat in ventilator curata aerul circulant si elimina mirosurile neplacute. Functia de reamintire din sistemului de comanda indica momentul in care filtrul trebuie schimbat.



CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Suprafata Inox anti amprenta
Tip display: Touchscreen
Deschidere usa Usi reversibile
Sistem de racire No Frost Frigider Congelator
Eficienta energetica Clasa energetica A+++ dintr-o gama de la A+++ la D
Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa D
Nivel zgomot 36 dB
Volum net total 411 l
Volum total brut 437 l
Compartimente speciale Pentru oua
Culoare Inox

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 190 W
Sistem racire No Frost
Consum anual energie 210 kWh
Consum zilnic energie 0.496 kWh
Clasa climatica SN-T
Agent racire R600a
Tensiune alimentare 220 V 240 V

FRIGIDER

Volum net frigider 299 l
Numar rafturi frigider 5
Numar rafturi usi 4
Sistem dezghetare frigider Automat
Material rafturi Sticla

CONGELATOR

Volum net congelator 112 l
Numar compartimente 3
Sistem dezghetare congelator Automat
Capacitate de inghet / 24h 16 Kg
Productie cuburi de gheata / 24h 1.2 Kg

FUNCTII & SIGURANTA

Functii Iluminare LED SuperCool SuperFrost FrostControl Mod vacanta Role de transport spate
Semnalare audio Usa deschisa
Tehnologii DuoCooling BioFresh SmartSteel BioCool BluPerformance

DIMENSIUNI

Latime 70 cm
Adancime 66.5 cm
Inaltime 201 cm
Greutate 80.7 Kg
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Aparat
      Combina Frigorifica
    • Volum (l)
      397
    • Frigider NO FROST:
      Da
    • Congelator NO FROST
      Da
    • Clasa de eficienta energetica
      A++
    • Clasa noua de eficienta energetica
      D
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.