Combina frigorifica Liebherr CNfr 4335, 321 L, No Frost, Display, Control electronic, DuoCooling, Clasa D, H 185 cm, Rosu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Combina frigorifica Liebherr CNfr 4335, 321 L, No Frost, Display, Control electronic, DuoCooling, Clasa D, H 185 cm, Rosu de la Liebherr

Mai mult volum în interior pentru alimente, spaţios şi eficient energetic în timpul funcţionării, silenţios şi confortabil în manipulare şi cu un design excelent: În domeniul refrigerării şi congelării, aparatele Liebherr BluPerformance stabilesc noi accente şi standarde.

BioCool

BioCool

Cutia BioCool permite controlul umidităţii din compartimentul frigider pentru a extinde prospeţimea fructelor şi legumelor. Pentru o bună prezentare şi o manevrare confortabilă, aceasta este aşezată pe role cu rulare uşoară sau pe sertare telescopice de calitate superioară. Unitatea de control al umidităţii se realizează printr-un glisor.

NoFrost

NoFrost

Cu NoFrost, bunul de congelat este congelat prin intermediul aerului recirculat şi umiditatea este derivată. Ca urmare, compartimentul congelator rămâne întotdeauna fără gheaţă, iar alimentele mai îngheaţă.

DuoCooling

DuoCooling

DuoCooling asigură datorită celor două circuite ale agentului frigorigen separate complet, să nu aibă loc un schimb de aer între frigider şi congelator. Produsele alimentare nu se usucă şi nu se transmite mirosul. Cu alte cuvinte: aruncaţi mai puţin, cumpăraţi mai rar, dar economisiţi şi savuraţi mai mult.

Display tactil 2,4”

Display tactil 2,4”

Display-ul tactil de înaltă rezoluţie, cu contrast ridicat de 2,4” este montat în spatele uşii şi permite o setare intuitivă a temperaturii.

GlassLine

GlassLine

Suprafeţele de depozitare GlassLine din sticlă securizată pot fi reglate pe înălţime pentru depozitarea individuală a produselor. Sunt rezistente la spargere, zgârieturi şi sunt uşor de curăţat. Cu suprafaţa de depozitare divizibilă şi glisantă, se poate crea uşor şi rapid spaţiu pentru vase înalte.

Mâner cu mecanism de deschidere integrat

Mâner cu mecanism de deschidere integrat

Mânerele robuste cu mecanism de deschidere integrat în optică nobilă şi de calitate superioară, permit o deschidere uşoară confortabilă şi fără efort.

LED

LED

Nu necesită întreţinere curentă, spaţios şi eficient din punct de vedere energetic: LED-urile durabile permit o iluminare perfectă a interiorului. Datorită radiaţiei scăzute de căldură, alimentele sunt depozitate în condiţii de siguranţă.

PowerCooling

PowerCooling

Sistemul puternic PowerCooling asigură o răcire rapidă a produselor proaspete depozitate şi o temperatură uniformă de răcire în întregul interior. Filtrul de cărbune activ FreshAir integrat în ventilator curăţă aerul circulant şi elimină mirosurile neplăcute. Funcţia de reamintire din sistemului de comandă indică momentul în care filtrul trebuie schimbat.

SmartDevice

SmartDevice

La aparatele Liebherr marcate cu „SmartDevice”, SmartDeviceBox permite controlul aparatului şi utilizarea prin echipamente terminale mobile. SmartDeviceBox poate fi comandat ca accesoriu. La unele aparate, SmartDeviceBox este deja integrat, este indicat de „i” în denumirea aparatului - de exemplu „KBi 4350”.



CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Suprafata Inox anti amprenta
Tip display Touchscreen
Deschidere usa Dreapta
Sistem de racire No Frost Frigider Congelator
Eficienta energetica Clasa energetica A+++ dintr-o gama de la A+++ la D
Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa D
Nivel zgomot 36 dB
Volum net total 326 l
Volum total brut 351 l
Compartimente speciale Pentru oua Pentru sticle
Culoare Rosu

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 190 W
Sistem racire No Frost
Consum anual energie 200 kWh
Consum zilnic energie 0.451 kWh
Clasa climatica SN-T
Agent racire R600a
Tensiune alimentare 220 V 240 V

FRIGIDER

Volum net frigider 222 l
Numar rafturi frigider 4
Numar rafturi usi 3
Sistem dezghetare frigider Automat
Material rafturi Sticla

CONGELATOR

Volum net congelator 104 l
Numar compartimente 3
Sistem dezghetare congelator Automat
Capacitate de inghet / 24h 16 Kg

FUNCTII & SIGURANTA

Functii Iluminare LED SuperCool SuperFrost FrostControl Role de transport spate Mâner din aluminiu cu mecanism de deschidere integrat
Semnalare audio Usa deschisa
Tehnologii DuoCooling SmartSteel BluPerformance

DIMENSIUNI

Latime 60 cm
Adancime 66.5 cm
Inaltime 185 cm
Greutate 75.6 Kg
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Aparat
      Combina Frigorifica
    • Volum (l)
      321
    • Congelator NO FROST
      Da
    • Clasa noua de eficienta energetica
      D
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.