Liebherr Combina frigorifica CNP 4358, 321 l net, clasa A+++-20

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Combina frigorifica CNP 4358, 321 l net, clasa A+++-20 de la Liebherr

BioCool

         

BluPerformance


Sertarul este o caracteristica a compartimentului frigider si nivelul de umiditate in cadrul acestuia poate fi reglata pentru a pastra fructele si legumele mai proaspete pentru mai mult timp. Se extinde pe un sistem de role sau pe sine telescopice de calitate premium, ambele garanteaza usurinta in utilizare pentru a permite accesul convenabil pentru o vizualizare perfecta a produselor depozitate. Umiditatea este reglata prin controlum cursorului.
 
Oferind o capacitate chiar mai mare pentru depozitarea alimentelor, economie si eficienta energetica, functionar silentioasa, usurinta in utilizare si design exceptional. BluePerformance de la Liebherr urmeaza o noua directie a frigiderelor si congelatoarelor si noi repere.
 

NoFrost

         

DuoCooling


Ofera tehnologii de refrigerare pentru a asigura prospetimea pe termen lung. Mancarea este inghetata, si toata umiditatea este eliminata. Ca rezultat, frigiderul este tot timpul fara gheata, si mancarea nu mai ingheata.
 
Control precis si independent de temperatura compartimentului frigider si compartimentul de congelare combinate se realizeaza prin DuoCooling cu 2 circuite de racire complet separate. Si nu exista nici un schimb de aer intre compartimentul frigider si congelator. Acest lucru previne transferul de miros si opreste uscarea alimentelor depozitate.
 

Maner cu mecanism de deschidere integrat

         

LED


Manere robuste, sigure cu aspect elegant, calitate premium si dispun de un mecanism de deschidere integrat, care permite deschiderea usoara si fara efort de deschidere a usii.
 
Lumina creeaza o ambianta de inalta clasa in frigider, pozitionat pentru a asigura o iluminare placuta.
 

7" Ecran Tactil

         

GlassLine


Rezolutie inalta, contrast ridicat 7" TFT ecran integrat in usa ofera optiuni de setare individuale datorita unui sistem de navigare cu meniu intuitiv si usor de utilizat. Aparatele pot fi adaptate la cerintele specifice celor ca utilizeaza programe presetate, asigurand stocarea optima a alimentelor.
 
Rafturile sunt realizate din sticla securizata, glisantepot fi inserate la inaltimi diferite in functie de necesitati.
 

Softsystem

         

Sigiliu pe usa


Mecanism de inchidere chiar si atunci cand rafturile usii sunt aprovizionate. Asigura inchiderea delicata si previne caderea sticlelor, borcanelor sau produselor alimentare.
 
O canelura in captuseala usii permit introducerea usoara, inlocuirea si curatarea garniturii usii. Sigiliul are proprietati anti-bacteriene pentru a preveni colectarea de bacterii si faciliteaza depozitarea alimentelor in conditii de siguranta. Sigiliul usii este proiectat pentru a se potrivi cu usa aparatului.
 

SuperFrost

         

PowerCooling


Genereaza rezerve la rece, astfel incat produsele alimentare proaspat stocate pot fi rapid refrigerate. Revenirea la temperatura de congelare de - 32 grade C la temperatura normala de refrigerare este timpul sau cantitatea controlata pentru economisirea de energie.
 
Sistemul Powercooling de inalta performanta raceste alimente proaspat depozitate si creeaza o temperatura chiar si de racire in interior. Un comutator pe usa care opreste ventilatorul cand usa e deschisa.Acesta salveaza eneregie pretioasa.
 

SmartDevice

         

VarioSpace


Aparatele Liehbherr etichetate cu logo "SmartDevice" poate fi conectat la SmartDeviceBox, care permit aparatului sa acceseze serviciile suplimentare si sa fie controlat de la distanta de pe un computer sau dispozitiv mobil. SmartDeviceBox este disponibil ca accesoriu. Cu toate acestea aparatele cu litera I in numele lor de model (exemplu Kbi 4350) au deja SmartDeviceBox integrat ca standard.
 
Sertarele si rafturile din sticla securizata pot fi indepartate. VarioSpace-solutia practica de stocare pentru elementele mai mari.
 

Gama: Premium
Dimensiuni (IxLxA): 185 x 60 x 66.5 cm
Capacitate totala: 321 l

Clasa energetica: A+++ -20%
Clasa climatica: SN-T
Culoare: Alb
DuoCooling
Capacitate neta racitor: 220 l
Capacitate neta congelator: 101 l
Tip congelator: NoFrost
VarioSpace
Sertare congelator: 3
Display MagicEye: Digital
Maner: Sistem de deschidere integrat
Ventilator
Soft System
Zone individuale de temperatura : 2
Zone de temperatura: 2
Decongelare compartiment racitor: automata
Decongelare congelator: automata
Timp de depozitare in caz de avarii: 24 h
Capacitate de congelare in 24 de ore: 16 kg
Functie SuperFrost: controlata prin cantitate
Functie SuperCool
Nr. Rafturi: 5

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Aparat
      Combina frigorifica
    • Volum (l)
      321
    • Congelator NO FROST
      Da
    • Clasa de eficienta energetica
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.