Combina frigorifica Samsung RB37J501MB1/EF , 353 l, Clasa A+++, Full No Frost, Compresor Digital Invertor, All Around Cooling, SpaceMax Technology, H 201 cm, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Combina frigorifica Samsung RB37J501MB1/EF , 353 l, Clasa A+++, Full No Frost, Compresor Digital Invertor, All Around Cooling, SpaceMax Technology, H 201 cm, Negru de la Samsung

Mai mult spatiu in interior, la fel la exterior
Dispune de mai mult spatiu interior decat o combina frigorifica obisnuita, dar are aceleasi dimensiuni exterioare.* Tehnologia sa SpaceMax Technology™ consta intr-un perete cu design suplu, oferind capacitate interna suplimentara, fara a compromite eficienta energetica.
   
   
Sistem de racire All-Around Cooling
Sistemul de racire „All-Around Cooling” raceste frigiderul in mod uniform, dintr-o parte in alta. Aerul rece este suflat prin mai multe deschideri de la nivelul fiecarui raft, astfel ca mentine o temperatura constanta, iar mancarea ramane mai proaspata.
   
   
Conditii ideale pentru carne si peste
Zona Fresh are un design inteligent ce pune la dispozitie mediul ideal ideal pentru pastrarea carnii si a pestelui, pastrandu-le la temperatura optima, mentinandu-le la temperatura optima, astfel ca vor ramane proaspete si isi vor pastra perfect gustul.
   
   
Depozitati-le asa cum doriti
Cele 4 rafturi ajustabile de pe usa va ajuta sa organizati si sa depozitati in mod simplu si flexibil articole de diverse dimensiuni. Puteti ajusta recipientele, facand loc pentru diverse tipuri de sticle, cutii si alte articole, astfel incat sa va utilizati la maximum spatiul de stocare.
   
   
Noul compartiment Cool Select Duo
Compartimentul ofera cea mai mare flexibilitate pentru depozitarea alimentelor, astfel incat acestea raman proaspete pentru mai mult timp si au un gust delicios. Sertarul controlat independent poate fi setat usor la 3 temperaturi diferite, creand conditiile ideale pentru depozitarea legumelor, carnii, pestelui si a fructelor de mare.
   
   
Full Open Box (congelator)
O deschidere mai mare face mai usoara organizarea si scoaterea alimentelor in timp ce se optimizeaza spatiul de depozitare.
   
Iluminare cu LED
LED-urile lumineaza interiorul frigiderului fara a compromite puterea de racire.
   
Functioneaza inteligent, ramane mereu in forma
Un compresor invertor digital controleaza automat viteza, ca raspuns la cererea de racire de la cele 7 niveluri. Astfel, utilizeaza mai putina energie, minimalizeaza zgomotul si reduce uzura, pentru o performanta mai indelungata.
   
Fara acumulari de gheata
Tehnologia No Frost previne acumularea de gheata si mentine o temperatura constanta in fiecare colt. De asemenea, raceste de aproape doua ori mai repede*, solicitand mai putin sistemul de racire si sporind durabilitatea acestuia.


SPECIFICATII TEHNICE

Sistem racire Full No Frost
Consum anual energie 183 kWh
Clasa climatica SN - N - ST - T
Agent racire R600 a
Tensiune alimentare 220 V 240 V
Autonomie fara curent 16 h

CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Deschidere usa Dreapta
Eficienta energetica Clasa energetica A+++ dintr-o gama de la A+++ la D
Nivel zgomot 39 dB
Volum net total 353 l
Compartimente speciale Pentru oua Compartiment legume & fructe
Accesorii incluse Suport pentru sticle Tava pentru gheata
Culoare Negru

FRIGIDER

Volum net frigider 255 l
Numar rafturi frigider 2
Numar rafturi usi 5
Material rafturi Sticla securizata

CONGELATOR

Volum net congelator 98 l
Numar compartimente 3
Capacitate de inghet / 24h 13 Kg

DIMENSIUNI

Latime 59.5 cm
Adancime 67.5 cm
Inaltime 201 cm
Greutate 71 Kg

FUNCTII & SIGURANTA

Tehnologii Iluminare LED
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Aparat
      Combina frigorifica
    • Volum (l)
      353
    • Frigider NO FROST:
      Da
    • Congelator NO FROST
      Da
    • Clasa de eficienta energetica
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.