Combina frigorifica Samsung RB41R7837S9/EF, 403L, NoFrost, Touch control, Clasa E, H 201 cm, Argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Combina frigorifica Samsung RB41R7837S9/EF, 403L, NoFrost, Touch control, Clasa E, H 201 cm, Argintiu de la Samsung

Prospetime si umiditate, cu ajutorul racirii independente

Twin Cooling Plus™
Mentine nivelul de umiditate si prospetime al alimentelor tale pentru un timp mai indelungat*. Twin Cooling Plus™ optimizeaza rapid temperatura si umiditatea in frigider si congelator cu racire independenta. Pastreaza alimentele in cele mai bune conditii si le protejeaza aroma si savoarea naturala, impiedicand amestecarea mirosurilor.
   
   
Mai mult spatiu in interior, aceeasi dimensiune la exterior.

SpaceMax™
Stocheaza mai multe alimente cu ajutorul unui interior foarte spatios de 410 litri*. Tehnologia SpaceMax Technology™ permite peretilor sa fie mult mai subtiri, deoarece utilizeaza o cantitate minima de izolatie de inalta eficienta. Astfel, se creeaza mai mult spatiu de stocare fara a creste dimensiunile externe sau a compromite eficienta energetica.
   
   
Racire de precizie pentru prospetime maxima

Sistem de racire Precise
Pastreaza prospetimea, aroma si textura mancarii pentru mai mult timp. Racitoare independente in fiecare compartiment de racire, in mod egal in fiecare colt. Izolatia avansata reduce orice fluctuatii, indiferent de cat de cald sau de frig este afara. Tehnologia Digital Inverter inregistreaza si controleaza temperatura cu acuratete.
   
Depozitare flexibila a alimentelor cu o singura atingere

CoolSelect Plus
Bucura-te de depozitarea flexibila a alimentelor cu ajutorul zonei CoolSelect Plus. Cu o singura atingere, acesta poate schimba modurile pentru a stoca diferite alimente la temperatura optima, astfel incat totul sa ramana mai proaspat. Pur si simplu selecteaza Cool (2℃), Chill (-1℃), Soft Freeze (-5℃) sau Freeze (-15~-23℃), in functie de nevoile tale.
   
   
Racire sau congelare rapida la cerere

Power Cool/Power Freeze
Bucura-te de o performanta rapida de racire. Prin atingerea unui singur buton, Power Cool sufla cu intensitate aer rece in frigider pentru a-ti raci rapid alimentele sau bauturile preferate. Iar Power Freeze elibereaza o rafala rapida de aer rece in congelator. Este grozav pentru inghetarea sau intarirea hranei congelate si producerea de gheata.
   
   
Pastreaza aerul rece inauntru, pentru o prospetime maxima

Metal Cooling
Pastreaza mancarea proaspata chiar daca deschizi si inchizi frecvent usa. Conducta de racire metalica de pe peretele inferior ajuta la mentinerea temperaturii interne optime. Pastreaza temperatura scazuta si impiedica pierderea aerului rece atunci cand usa este deschisa. Reface rapid orice pierdere de caldura atunci cand este inchisa din nou.
   
Ingrijire optimizata pentru carne delicata si peste

Zona Optimal Fresh
Ofera alimentelor delicate o atentie speciala. Sertarul zonei Optimal Fresh asigura mediul optim pentru conservarea carnii si a pestelui. Acesta le mentine la o temperatura mai scazuta decat cea a frigiderului cu o fluctuatie de numai ± 0,5 grade. Astfel, alimentele se mentin extrem de proaspete si au cea mai buna textura si cel mai bun gust.
   
   
Prepararea si depozitarea alimentelor gata de gatit

Chef Pan
Pastreaza prospetimea ingredientelor inainte de a le gati, folosind functia Chef Pan™. Poate fi folosita pentru a marina si a pregati alimente, cum ar fi carnea si pestele, inainte de a le depozita in frigider. Cand este gata de gatit, poti pune intreaga tava in cuptor*. Si poate fi spalata in siguranta in masina de spalat vase**.
   
Alimente proaspete, fara acumulari de gheata, pentru mai mult timp

No Frost
Pastreaza prospetimea alimentelor mai mult timp, fara inghet. Tehnologia No Frost mentine o temperatura optima constanta in fiecare colt prin cresterea circulatiei aerului. Opreste acumularea de gheata pe alimente, cum ar fi legumele, astfel incat acestea sa ramana proaspete. Si elimina necesitatea dezghetarii frigiderului.
   
Poti introduce in mod flexibil obiecte mai inalte si mai voluminoase

Raftul Slide & Fold
Depoziteaza obiecte mari si voluminoase mult mai eficient. Un raft Slide & Fold* poate fi glisat fara efort si poate fi usor pliat in doua pentru a crea mai mult spatiu si a putea incapea in el articole de diferite forme si dimensiuni. Astfel incat tu sa te asiguri ca nu exista spatiu irosit si ca te poti bucura de o modalitate mai convenabila de a iti organiza si pastra alimentele.
   
Depozitare flexibila pentru a incapea mai multe alimente in usa

Cosuri reglabile pentru usa
Ajusteaza spatiul din usa pentru a se potrivi toate marimile de sticle, cutii de carton si alte produse alimentare din lapte. Cu ajutorul a patru cosuri reglabile pentru usa poti sa organizezi cu usurinta si sa depozitezi in mod flexibil mai multe articole de dimensiuni diferite si sa te asiguri ca vor ramane in siguranta. Pentru a putea utiliza mai bine spatiul disponibil.
 
 
Se deschide in orice directie doresti

Usa reversibila
Alege directia in care frigiderul si congelatorul se deschid cu ajutorul usii reversibile. Inseamna ca este intotdeauna ideal pentru configuratia preferata a bucatariei tale. Fiecare usa poate fi inversata prin simpla mutare a balamalelor. Deci, se potriveste aproape oriunde si te poti bucura de avantajul de a face lucrurile cum iti place.


SPECIFICATII TEHNICE

Sistem racire No Frost
Consum anual energie 288 kWh
Clasa climatica SN-N-ST-T
Tensiune alimentare 220 V 240 V
Autonomie fara curent 18 h

CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Tip display LCD
Deschidere usa Usi reversibile
Sistem de racire No Frost Frigider
Eficienta energetica Clasa energetica E
Nivel zgomot 39 dB
Volum net total 403 l
Compartimente speciale Compartiment legume & fructe Compartiment produse lactate
Accesorii incluse Suport pentru oua Suport pentru sticle Tava pentru gheata
Culoare Argintiu

FRIGIDER

Volum net frigider 276 l
Numar rafturi frigider 3
Numar rafturi usi 6
Material rafturi Sticla securizata

CONGELATOR

Volum net congelator 130 l
Numar compartimente 3
Capacitate de inghet / 24h 15 Kg

DIMENSIUNI

Latime 59.5 cm
Adancime 65 cm
Inaltime 201 cm
Greutate 75 Kg

FUNCTII & SIGURANTA

Functii Iluminare cu LED Congelare rapida Racire rapida Mod vacanta
Semnalare audio Usa deschisa
Tehnologii Compresor Digital Inverter
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Aparat
      Combina Frigorifica
    • Volum (l)
      403
    • Clasa de eficienta energetica
      A++
    • Clasa noua de eficienta energetica
      E
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.