Combina frigorifica Samsung RB37K63632C/EF, 367 l, Full NoFrost, Touch control, Clasa A++, H 200 cm, Sticla neagra

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Combina frigorifica Samsung RB37K63632C/EF, 367 l, Full NoFrost, Touch control, Clasa A++, H 200 cm, Sticla neagra de la Samsung

Combina frigorifica Samsung RB37K63632C/EF, 367 l, Full NoFrost, Touch control, Clasa A++, H 200 cm, Sticla neagra
   
Mai incapator inauntru, acelasi pe dinafara

Are un spatiu de depozitare mai mare decat o combina frigorifica medie, insa dimensiuni externe conventionale. Ai la dispozitie suficient spatiu pentru a-ti pastra cumparaturile saptamanale si este mult mai usor sa tii totul in ordine si sa gasesti rapid ceea ce cauti.
   
   
Efort optimizat, durata de viata mai lunga

Compresorul Digital Inverter adapteaza automat turatia, in functie de necesarul de racire pe cele 7 niveluri. Astfel, aparatul utilizeaza mai putina energie si reduce la minimum zgomotul si uzura, asigurand o durata de viata mai indelungata.
   
   
Carnea si pestele nu au fost niciodata mai proaspete

Fresh Zone este un sertar special creat pentru pastrarea carnii si a produselor din peste. Acestea sunt mentinute la o temperatura optima, astfel incat sa isi pastreze savoarea si textura originala.
   
   
Racire si congelare rapida

Asigura o racire rapida si intensa. Prin atingerea unui singur buton, Power Cool raceste rapid mancarea si bauturile, in timp ce Power Freeze este excelent pentru inghetarea sau intarirea hranei congelate si producerea unei cantitati mai mari de gheata.
   
   
Pastreaza la rece, pentru o prospetime maxima

Protectia metalica cu scop de racire pastreaza temperatura scazuta si o mentine la un nivel optim in interiorul frigiderului, astfel incat alimentele raman proaspete, chiar daca deschizi frecvent usa. De asemenea, se poate curata cu usurinta si ii ofera frigiderului un aspect elegant.
   
   
Poti introduce obiecte mai inalte si mai voluminoase

Raftul Slide & Fold ii ofera o flexibilitate sporita spatiului de depozitare. Se gliseaza in afara si inauntru si poate fi pliat cu usurinta in doua, permitandu-ti sa depozitezi obiecte de dimensiuni variate, inclusiv recipiente mari si voluminoase, fara a irosi spatiu.
   
   
Depozitare flexibila, pe usa

Cele patru cosuri reglabile pentru usa te ajuta sa organizezi cu usurinta si sa depozitezi in mod flexibil articole cu dimensiuni diferite. Poti adapta spatiul de pe usa pentru a depozita sticle, cutii si alte obiecte de dimensiuni diferite, care vor ramane in pozitie.
   
   
Iluminat ambiental LED

Iluminatul ambiental LED creeaza o lumina calda in bucatarie si, de asemenea, se poate folosi pentru a lumina interiorul frigiderului, ajutandu-te sa gasesti rapid si usor alimentele.
   
Raceste in mod egal peste tot

Sistemul All-around raceste toata suprafata frigiderului in mod egal. Aerul rece este suflat prin orificii multiple la nivelul fiecarui raft, astfel incat sa se mentina o temperatura constanta, iar mancarea sa ramana proaspata pentru mai mult timp.
   
Fara acumulari de gheata

Tehnologia No Frost mentine o temperatura constanta in toate colturile frigiderului, prevenind acumularea de gheata. De asemenea, raceste mai rapid, sporeste durabilitatea sistemului de racire si evita risipa de curent electric cauzata de decongelare.
   
Usa premium din sticla

Usa premium din sticla ofera un plus de eleganta spatiului tau si creeaza un efect rafinat si modern, potrivit oricarei bucatarii.


CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Tip display Touchscreen
Deschidere usa Dreapta
Eficienta energetica Clasa energetica A++ dintr-o gama de la A+++ la D
Nivel zgomot 38 dB
Volum net total 367 l
Compartimente speciale Compartiment legume & fructe
Accesorii incluse Tava pentru gheata
Culoare Sticla neagra

SPECIFICATII TEHNICE

Sistem racire Full No Frost
Consum anual energie 259 kWh
Clasa climatica SN - N - ST - T
Agent racire R 600 a
Tensiune alimentare 220 V 240 V

FRIGIDER

Volum net frigider 269 l
Numar rafturi frigider 3
Numar rafturi usi 6
Material rafturi Sticla securizata

CONGELATOR

Volum net congelator 98 l
Numar compartimente 3
Capacitate de inghet / 24h 13 Kg

FUNCTII & SIGURANTA

Functii Racire rapida Congelare Rapida WiFi Dongle SmartThings App Support
Tehnologii Compresor Digital Inverter All Around Cooling

DIMENSIUNI

Latime 60 cm
Adancime 68.9 cm
Inaltime 200 cm
Greutate 82 Kg
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Aparat
      Combina Frigorifica
    • Volum (l)
      367
    • Frigider NO FROST:
      Da
    • Congelator NO FROST
      Da
    • Clasa de eficienta energetica
      A++
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.