Combina frigorifica Samsung RB3VRS100WW/EO, No Frost, 317 l, H 186 cm, Clasa A+, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Combina frigorifica Samsung RB3VRS100WW/EO, No Frost, 317 l, H 186 cm, Clasa A+, alb de la Samsung

Răcește uniform toată suprafața
SISTEM DE RĂCIRE ALL-AROUND COOLING
Asigură-te că toate alimentele tale sunt răcite corespunzător - oriunde ar fi așezate. Sistemul All-around Cooling răcește fiecare compartiment al frigiderului în mod uniform. Verifică continuu temperatura și circulă aerul rece prin orificii amplasate strategic. Astfel, fiecare aliment rămâne proaspăt pentru mai mult timp.
Alege direcția de deschidere a ușii
UȘI REVERSIBILE
Alege direcția în care frigiderul și congelatorul se deschid cu ajutorul ușilor reversibile. Acest lucru înseamnă că este întotdeauna ideal pentru configurația preferată a bucătăriei tale. Fiecare ușă poate fi inversată prin simpla mutare a balamalelor. Așadar, se potrivește aproape oriunde, iar tu te bucuri de avantajul de a face lucrurile așa cum îți place.
Rafturi mai sigure și mai durabile
Depozitează articole grele, cum ar fi pepene sau dovleac, mult mai convenabil și în siguranță, indiferent de cât de mult cântăresc. Rafturile din sticlă securizată sunt proiectate și testate pentru a rezista la o greutate uriașă, de până la 100 kg. Astfel, chiar și mâncărurile care sunt preparate în vase și cratițe mari pot fi păstrate la rece și pot rămâne proaspete.
Vezi în orice colț cu o iluminare mai bună
Găsește ingredientele mai ușor, economisind - în același timp - spațiu și bani cu ajutorul iluminatului LED. Este mai subțire, mai strălucitor și mai eficient din punct de vedere energetic decât iluminatul convențional. Prin urmare, creează mai mult spațiu pentru mâncare, dar luminează puternic fiecare colț. Iar lumina sa mai blândă este mai confortabilă pentru ochi.
Umiditate optimă pentru prospețime de durată
Păstrează prospețimea și aroma alimentelor pentru mai mult timp. Butonul de control al umidității îți permite să controlezi umiditatea din sertar, prin simpla deschidere sau închidere a unei clapete. Poți crea mediul ideal pentru depozitarea alimentelor perisabile controlând nivelul de umiditate, astfel încât fructele și legumele să rămână mai proaspete.
Depozitare flexibilă pentru nevoile tale
RAFT REGLABIL
Folosește în mod optim spațiul de depozitare și accesează rapid alimentele și băuturile preferate. Raftul reglabil te ajută să organizezi cu ușurință și să depozitezi în mod flexibil mai multe articole cu dimensiuni diferite. Poți adapta spațiul pentru a depozita sticle, cutii și alte obiecte de diverse dimensiuni și să te asiguri că rămân la locul lor.


Tip aparat frigorific Combina frigorifica
Afisaj / Panou comanda Interior
Volum brut total (l) 336
Functii / Optiuni Iluminare LED
Volum brut frigider (l) 228
Volum brut congelator (l) 108
Volum net total (l) 317
Volum net frigider (l) 228
Volum net congelator (l) 89
Clasa eficienta energetica A+
Sistem de racire No Frost
Numar compresoare 1
Tehnologii No Frost, All Around Cooling, Digital inverter
Clasa climatica SN-T
Nivel de zgomot (dB) 42
Consum energetic (kWh/an) 305
Capacitate de congelare (kg/24h) 8
Agent frigorific R600a
Iluminare interioara Da
Autonomie in cazul intreruperii alimentarii cu curent electric (h) 17
Tip usa Reversibila
Maner Nu
Roti in partea din spate Nu
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Aparat
      Combina Frigorifica
    • Volum (l)
      317
    • Frigider NO FROST:
      Da
    • Congelator NO FROST
      Da
    • Clasa de eficienta energetica
      A+
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.