Combina frigorifica Samsung RB38T600ESA/EF, 385 l, NoFrost, Compresor Digital Inverter, All around coooling, Clasa E, H 203 cm, Inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Combina frigorifica Samsung RB38T600ESA/EF, 385 l, NoFrost, Compresor Digital Inverter, All around coooling, Clasa E, H 203 cm, Inox de la Samsung

Design compact la exterior, capacitate mare în interior
TEHNOLOGIA SPACEMAX™
Tehnologia Space Max îți oferă cele mai bune 2 lucruri, în același timp. La exterior, te bucuri de un frigider cu același design compact pe care îl iubești, iar la interior câștigi mult mai mult spațiu pe rafturi. Practic, această tehnologie creează o capacitate internă suplimentară*, fără a crește dimensiunile externe. Astfel, nu mai trebuie să vă faceți griji ca nu vor încăpea toate alimentele.
* Capacitatea este diferită pentru fiecare model.
Răcire perfect uniformă în tot frigiderul
ALL-AROUND COOLING
Sistemul All Around Cooling are grijă să răcească în mod egal și la aceeași temperatură tot frigiderul, dintr-un colț în celălalt. Temperatura constantă este asigurată de aerul rece suflat în dreptul fiecărui raft. Astfel, fiecare articol este răcit eficient iar mâncarea rămâne proaspătă mai mult timp.
Fără acumulare de gheață nedorită
NO FROST
True No Frost este tehnologia care răcește într-adevăr uniform și împiedică depunerile de gheață, salvându-te de operațiunea complicată a decongelării. Alimentele perisabile rămân proaspete și hrănitoare, iar tu faci economie la factura de energie.
Răcire rapidă și gheață când vrei tu
POWER COOL/POWER FREEZE
Frigiderele noastre produc aer foarte rece, foarte rapid. La o apăsare de buton, Power Cool răcește rapid alimentele și băuturile, iar Power Freeze congelează alimente sau produce gheață pentru orice cocktail vrei să faci.
Design elegant și armonios
DESIGN PERFECT & ELEGANT
Oferă-i casei tale un aspect elegant. Adâncimea sa de 600 mm, se va alinia perfect cu dulapurile tale. Are uși plate cu un design premium, un distribuitor de apă integrat* iar partea din spate oferă un capac de siguranță, complet neted. Interiorul minimalist are un afișaj ascuns, un raft plat pentru vin, precum și sertare și cutii pentru alimente care te ajută să organizezi toate alimentele eficient.
*Opțional. Disponibil numai pe anumite modele.
Depozitează sticle mai multe și mai mari în ușa frigiderului
RAFTUL DE UȘĂ PENTRU PRODUSE VOLUMINOASE
Acest compartiment din interiorul ușii este perfect pentru casele care stochează produse mai voluminoase în ușă. Mai încăpător decât rafturile frigiderelor convenționale, aici poți depozita sticle mai mari, de până la doi litri, cutii mari de lapte și suc, alături de mai multe băuturi. Deci este minunat dacă vrei să ai acces oricând, cu ușurință, la răcoritoarele și băuturile tale preferate, este perfect pentru a mai elibera spațiul de pe raft și mai ales când ai invitați.
Funcționează foarte silențios și eficient din punct de vedere energetic
TEHNOLOGIA DIGITAL INVERTER
Beneficiază de mai puțin zgomot și de eficiență energetică mai mare. Compresorul Digital Inverter își reglează automat viteza, ca răspuns la necesarul de răcire. Deci este mai silențios decât o bibliotecă, producând doar 35dB(B).
Ușor de curățat, rezistent și zonă de protecție în spate
CLEAN BACK
Curăță spatele frigiderului tău mult mai ușor. Clean Back este un capac de siguranță, complet neted, care protejează agregatul frigorific. Poate fi curățat cu ușurință și oferă o durabilitate suplimentară. Împiedică murdăria să se adune în jurul componentelor și le protejează de lovituri.


CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Suprafata Inox anti amprenta
Deschidere usa Dreapta Usi reversibile
Eficienta energetica Clasa energetica A++ dintr-o gama de la A+++ la D
Nivel zgomot 35 dB
Volum net total 385 l
Volum total brut 400 l
Compartimente speciale Pentru oua Pentru sticle Compartiment legume & fructe
Culoare Inox

SPECIFICATII TEHNICE

Numar compresoare 1
Sistem racire No Frost
Consum anual energie 270 kWh
Clasa climatica SN N ST T
Agent racire R600a
Tensiune alimentare 220 V 240 V
Autonomie fara curent 18 h

FRIGIDER

Volum net frigider 273 l
Numar rafturi frigider 5
Numar rafturi usi 4
Material rafturi Sticla securizata

CONGELATOR

Volum net congelator 112 l
Numar compartimente 3
Capacitate de inghet / 24h 13 Kg

FUNCTII & SIGURANTA

Dozator apa Nu
Functii Iluminare interioara Alarma usa Congelare rapida Racire rapida
Tehnologii Digital Inverter No Frost All-Around Cooling Space Max

DIMENSIUNI

Latime 59.5 cm
Adancime 59.5 cm
Inaltime 203 cm
Greutate 71 Kg
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Aparat
      Combina Frigorifica
    • Volum (l)
      385
    • Frigider NO FROST:
      Da
    • Congelator NO FROST
      Da
    • Clasa de eficienta energetica
      A++
    • Clasa noua de eficienta energetica
      E
    • Culoare

Opiniile clientilor despre Combina frigorifica Samsung RB38T600ESA/EF, 385 l, NoFrost, Compresor Digital Inverter, All around coooling, Clasa E, H 203 cm, Inox

Rating general:
5
5 (1)
4
3
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Marian Ovidiu (Chiajna) - Scor: 5/5 | acum 2 ani
Combina frigorifica Samsung RB38T600ESA/EF, 385 l, NoFrost, Compresor Digital Inverter, All around coooling, Clasa E, H 203 cm, Inox

Foarte mulțumit!!!

produs cumparat de la Badabum.ro.
Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.