Combina frigorifica Samsung RB36T672CS9/EF, 360 l, NoFrost, Compresor Digital Inverter, All around coooling, Clasa C, H 194 cm, Inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Combina frigorifica Samsung RB36T672CS9/EF, 360 l, NoFrost, Compresor Digital Inverter, All around coooling, Clasa C, H 194 cm, Inox de la Samsung

Design comapct la exterior, capacitate mare in interior

Tehnologia SpaceMax™

Tehnologia Space Max iti ofera cele mai bune 2 lucruri, in acelasi timp. La exterior, te bucuri de un frigider cu acelasi design compact pe care il iubesti, iar la interior castigi mult mai mult spatiu pe rafturi. Practic, aceasta tehnologie creeaza o capacitate interna suplimentara, fara a creste dimensiunile externe. Astfel, nu mai trebuie sa va faceti griji ca nu vor incapea toate alimentele.

 

 

Racire perfect uniforma in tot frigiderul

All-Around Cooling

Sistemul All Around Cooling are grija sa raceasca in mod egal si la aceeasi temperatura tot frigiderul, dintr-un colt in celalalt. Temperatura constanta este asigurata de aerul rece suflat in dreptul fiecarui raft. Astfel, fiecare articol este racit eficient iar mancarea ramane proaspata mai mult timp.

 

 

 

 

Fara acumulare de gheata nedorita

No Frost

True No Frost este tehnologia care raceste intr-adevar uniform si impiedica depunerile de gheata, salvandu-te de operatiunea complicata a decongelarii. Alimentele perisabile raman proaspete si hranitoare, iar tu faci economie la factura de energie.

   

 

Racire rapida si gheata cand vrei tu

Power Cool/Power Freeze

Frigiderele noastre produc aer foarte rece, foarte rapid. La o apasare de buton, Power Cool raceste rapid alimentele si bauturile, iar Power Freeze congeleaza alimente sau produce gheata pentru orice cocktail vrei sa faci.

 

 

Design elegant si armonios

Design perfect & elegant

Ofera-i casei tale un aspect elegant. Adancimea (neta, fara usa) sa de 600 mm, se va alinia perfect cu dulapurile tale. Are usi plate cu un design premium, iar partea din spate ofera un capac de siguranta, complet neted. 

 

 

 

 

 

Depozitarea vinului si a alimentelor mult mai flexibila

Raft & polita

Am creat un raft optional pentru a-ti depozita in siguranta sticlele preferate de vin. Maximizezi spatiul, sticlele nu se mai rostogolesc si in plus, poti ajunge rapid la vinul care merge cel mai bine cu cina ta. Forma plata il face, de asemenea, mult mai versatil, deoarece poate tine alte alimente, cum ar fi pizza si cutiile cu oua.

 

 

 

Depoziteaza sticle mai multe si mai mari in usa frigiderului

Raftul de usa pentru produse voluminoase

Acest compartiment din interiorul usii este perfect pentru casele care stocheaza produse mai voluminoase in usa. Mai incapator decat rafturile frigiderelor conventionale, aici poti depozita sticle mai mari, de pana la doi litri, cutii mari de lapte si suc, alaturi de mai multe bauturi. Deci este minunat daca vrei sa ai acces oricand, cu usurinta, la racoritoarele si bauturile tale preferate, este perfect pentru a mai elibera spatiul de pe raft si mai ales cand ai invitati.

   

Functioneaza foarte silentios si eficient din punct de vedere energetic

Tehnologia Digital Inverter

Beneficiaza de mai putin zgomot si de eficienta energetica mai mare. Compresorul Digital Inverter isi regleaza automat viteza, ca raspuns la necesarul de racire. Deci este mai silentios decat o biblioteca, producand doar 35dB(B). De asemenea, respecta noile reglementari energetice, deoarece foloseste cu pana la 50% mai putina energie, economisindu-ti bani.

   

Usor de curatat, rezistent si zona de protectie in spate

Clean Black

Curata spatele frigiderului tau mult mai usor. Clean Back este un capac de siguranta, complet neted, care protejeaza agregatul frigorific. Poate fi curatat cu usurinta si ofera o durabilitate suplimentara. Impiedica murdaria sa se adune in jurul componentelor si le protejeaza de lovituri.



CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Deschidere usa Dreapta Usi reversibile
Eficienta energetica Clasa energetica C
Nivel zgomot 35 dB
Volum net total 360 l
Volum total brut 375 l
Compartimente speciale Pentru oua Pentru sticle Compartiment legume & fructe
Culoare Inox

SPECIFICATII TEHNICE

Numar compresoare 1
Sistem racire No Frost
Consum anual energie 176 kWh
Clasa climatica SN N ST T
Agent racire R600a
Tensiune alimentare 220 V 240 V
Autonomie fara curent 18 h

FRIGIDER

Volum net frigider 248 l
Numar rafturi frigider 4
Numar rafturi usi 3
Material rafturi Sticla securizata

CONGELATOR

Volum net congelator 112 l
Numar compartimente 3
Capacitate de inghet / 24h 13 Kg

FUNCTII & SIGURANTA

Dozator apa Nu
Functii Iluminare interioara Alarma usa Congelare rapida Racire rapida
Tehnologii Digital Inverter No Frost All-Around Cooling Space Max

DIMENSIUNI

Latime 59.5 cm
Adancime 59.5 cm
Inaltime 193.5 cm
Greutate 72 Kg
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Aparat
      Combina Frigorifica
    • Volum (l)
      360
    • Frigider NO FROST:
      Da
    • Congelator NO FROST
      Da
    • Clasa de eficienta energetica
    • Clasa noua de eficienta energetica
      C
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.