Combina frigorifica Samsung RB31FWRNDSA, 308 l, Clasa F, Full No Frost, Dozator apa, Compresor Digital Inverter, H 185 cm, Argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Combina frigorifica Samsung RB31FWRNDSA, 308 l, Clasa F, Full No Frost, Dozator apa, Compresor Digital Inverter, H 185 cm, Argintiu de la Samsung

Congelatorul din partea de jos a frigiderului Samsung 3050 a fost proiectat in mod inteligent, pentru o utilizare eficienta a spatiului. Functii precum raftul cu glisare usoara si compartimentul cu deschidere completa va ajuta sa depozitati, sa organizati si sa scoateti alimentele, iar toate functiile sunt flexibile si proiectate special pentru a va oferi comoditate pentru multi ani de acum inainte, datorita compresorului cu inversor digital economic din punct de vedere al energiei care este atat de durabil, incat este sustinut de o garantie de zece ani.

 
Maximizati in mod convenabil spatiul de depozitare

Adesea, pentru a ajunge la un borcan de iaurt din spatele frigiderului, trebuie sa navigati intr-o cursa cu obstacole alimentare, precum o prajitura cu mai multe straturi sau un borcan cu muraturi. O singura miscare gresita poate insemna o glazura strivita sau o sticla sparta pe jos. Raftul cu glisare usoara este construit pe balamale glisante si poate fi scos cu usurinta, pentru ca dvs. sa puteti organiza eficient si sa aveti acces cu usurinta la alimente, vazand imediat ce este depozitat in spate.
 
Bucurati-va de economia de energie, zgomotul scazut si o garantie de 10 ani

Spre deosebire de compresoarele conventionale, care dispun doar de doua comenzi, de pornire si de oprire, compresorul cu inversor digital de la Samsung efectueaza 5 cicluri, pe baza nivelurilor de umiditate si a sabloanelor de folosire. Astfel, temperatura se mentine constanta, se reduce uzarea compresorului, pentru o durabilitate mai mare, iar zgomotul este pastrat la un nivel minim. in plus, va veti bucura de linistea interioara adusa de facturile reduse de energie si de garantia de 10 ani.
 
Compartimentul cu deschidere completa iese in intregime afara, pentru comoditatea dvs.

Avand o deschidere mai mare decat compartimentele conventionale de congelator, compartimentul cu deschidere completa usureaza organizarea si scoaterea obiectelor, inclusiv a celor voluminoase, ca de exemplu o cuva de 10 l cu inghetata. Compartimentul se extinde in afara pentru o utilizare optima a spatiului si, datorita designului acestuia, puteti deschide compartimentul cu deschidere completa chiar daca usa frigiderului se deschide numai la 90 de grade.
  Raciti mai multe bauturi, potoliti setea mai multor persoane

Foarte convenabil pentru o casa cu oameni insetati, raftul mare este mai adanc decat rafturile frigiderelor conventionale. Acum puteti depozita recipiente mari cu lapte si suc pe usa, alaturi de cele doua randuri de doze si sticle cu bautura. Dati o petrecere? Utilizati raftul mare pentru racirea sticlelor inalte de apa, bauturi gazoase si alte racoritoare lichide.
     
LED in partea superioara

Mai eficient energetic decat un bec conventional, LED-ul din partea superioara superior ilumineaza mai puternic decat un LED Samsung conventional. Acesta ilumineaza stralucitor interiorul intregului frigider, pentru a va ajuta sa vedeti clar alimentele. Gasiti obiectele mai usor si tineti usa deschisa mai putin timp, economisind timp si energie, totodata.
  No Frost

Tehnologia No Frost de la Samsung asigura racirea uniforma, pentru eliminarea formarii ghetii si zapezii. Acum puteti mentine alimentele perisabile proaspete si hranitoare. Mai mult, prin mentinerea unei temperaturi uniforme, tehnologia No Frost reduce necesitatile de energie, ceea ce creste durabilitatea sistemului de racire.
     
Dozator de apa

Bucurati-va de comoditatea si functionalitatea unui dozator extern de apa fara elemente proeminente, dozatorul subtire fiind inserat pentru a mentine suprafata plana a frigiderului. Este atat de atragator, incat veti dori sa inchinati un pahar de apa rece in cinstea stilului sau elegant.
  Suport pentru doze

Suportul pentru doze previne rostogolirea dozelor, precum si lovirea sau agitarea acestora. Fiind asezat in mod eficient deasupra rezervorului de apa, suportul pentru doze va pastreaza bauturile preferate la indemana si se poate inclina pentru a usura accesul.

Capacitate

Neta Total 310 l
Congelator 98 l
Frigider 212 l
Bruta Total 331 l
Congelator 118 l
Frigider 213 l

Specificatii fizice

Dimensiune Neta (LxIxA) 59,5 cm
Inaltime neta cutie cu balama 185 cm
Inaltime neta cutie fara balama 185 cm
Adancime neta cu maner usa 66,8 cm
Adancime neta fara maner usa 66,8 cm
Adancime neta fara usa 58 cm
Greutate Neta 65 Kg
Bruta 68 Kg
Cantitate incarcare 20/40/40Hft 54 / 72 / 84

Caracteristica de racire

No Frost Da
Debit multiplu Da

Caracteristici frigider

Compartiment de racire 1
Sertar legume si fructe Numar de sertare 1
Numar de rafturi 3
Raft pentru vinuri Da
Materiale rafturi - sticla securizata 3
Rafturi pliabile Raft cu glisare usoara
Numar de compartimente usa 4
Compartiment pentru lactate 1
Compartiment pe usa pentru recipiente de lichid Da
Compartiment pentru oua Da
Iluminare interioara cu LED in partea superioara
Deodorizant Da

Caracteristici congelator

Aparat de gheata Tava de gheata
Numar de sertare 3

Caracteristici exterioare

Dozator Da
Ecran si control Digital cu LED albastru
Maner Incastrat
Culoare Metal Graphite

Altele

Refrigerant R-600a
Izolatie din ciclopentan Da
Alarma usa Da
Clasa de eficienta energetica F
Consum de energie (kWh/an) 299
Nivel zgomot (dB) 39

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Aparat
      Combina frigorifica
    • Dispenser Apa
      Da
    • Volum (l)
      310
    • Frigider NO FROST:
      Da
    • Congelator NO FROST
      Da
    • Clasa de eficienta energetica
      A+
    • Clasa noua de eficienta energetica
      F
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.