Combina frigorifica Toshiba GR-RB308WE-DMJ, 295 l, NoFrost Touch control, Clasa A++, H 188 cm, Gri

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Combina frigorifica Toshiba GR-RB308WE-DMJ, 295 l, NoFrost Touch control, Clasa A++, H 188 cm, Gri de la Toshiba

   
De peste 140 ani brandul Toshiba este alaturi de consumatori pentru a imbunatati calitatea vietii de zi cu zi. Cercetarea continua si atentia sporita pentru fiecare detaliu, fac din aparatele frigorifice Toshiba piese de design si referinte tehnologice in utilizarea zilnica.
   
AlloyCoolingTM
Tehnologia AlloyCoolingTM din spatele frigiderului disipeaza caldura mult mai rapid, racind uniform compartimentul frigorific intr-un ritm prompt si eficient.
   
Comfort Shelf
Glisati raftul inspre exterior pentru a scoate cu usurinta alimentele voluminoase. Un limitator va ofera siguranta, deoarece raftul nu va trece de acesta, fiind o solutie extrem de eficienta si pentru a preveni atingerea alimentelor de interiorul frigiderului sau de raftul superior.
   
Dual-Temp Control
Control precis al temperaturii, prin care se furnizeaza o cantitate corecta de aer rece in fiecare compartiment pentru mentinerea prospetimii si nutrientilor din alimente.
   
Unique cooling zone
Zona de racire unica (-3°C - +2°C) pune la dispozitie niveluri diferite de conservare in functie de tipul de carne, tipul de aliment (fructe de mare sau carne) si le mentine proaspete, gata de preparare.
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Volum (l)
      295
    • Frigider NO FROST:
      Da
    • Congelator NO FROST
      Da
    • Clasa de eficienta energetica
      A++
    • Culoare
      Gri

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.