Combina frigorifica French Door Toshiba GR-RF646WE-PMS, 637 l, Touch control, NoFrost, Compresor Dual Inverter, Clasa A+, H 193 cm, Gri

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Combina frigorifica French Door Toshiba GR-RF646WE-PMS, 637 l, Touch control, NoFrost, Compresor Dual Inverter, Clasa A+, H 193 cm, Gri de la Toshiba

Calitate japoneză cu 3 sisteme independente de răcire. Menține umiditatea corectă în fiecare compartiment, păstrând mâncarea proaspătă și fără contaminare pentru mai mult timp. Un adevărat aparat frigorific de familie, cu 26 compartimente de depozitare, ceea ce înseamnă mult mai mult spațiu pentru cumpărăturile săptămânale – cu 30% mai mult spațiu decât aparatele frigorifice din aceeași gamă de pe piață. Prin simpla apăsare a unui buton, compartimentul de 91 litri poate fi transformat din congelator în frigider pentru a îndeplini toate preferințele de refrigerare.

REF-PC-3-System.jpg

3 SYSTEM

Primul aparat frigorific din Japonia cu 3 sisteme independente de răcire, pentru un control precis al temperaturii din fiecare compartiment, fără contaminarea alimentelor.

REF-PC-Convert-Zone.jpg

Convert Zone

91 litri ajustabili în funcție de necesități; prin simpla apăsare a unui buton, compartimentul cu temperatură ajustabilă (-18°C – 7°C) poate fi transformat în frigider sau congelator.

REF-PC-Dual-Inverter.jpg

Dual Inverter

Aparatele frigorifice dotate cu tehnologia Dual Inverter sunt echipate cu un compresor inverter și două ventilatoare. Acestea sunt concepute în așa fel încât să răspundă precis cerințelor de răcire: consum mai mic de energie, zgomot redus la minim și performanță pe termen lung.

REF-PC-Plasma-Pure.jpg

Tehnologie Plasma+ Pure

Această tehnologie produce ioni și electroni care pot ucide bacteriile, neutralizează mirosurile și purifică aerul rece pentru a menține alimentele proaspete cât mai mult timp.

REF-PC-Alloy-Cooling.jpg
 
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Volum (l)
      637
    • Clasa de eficienta energetica
      A+
    • Culoare
      Gri

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.