Daewoo Compresor aer DAAC50D, 2 Cp, 1500 W, 50 l capacitate, 169 l/min debit aer, 8 bar + kit 4 accesorii pneumatice

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Compresor aer DAAC50D, 2 Cp, 1500 W, 50 l capacitate, 169 l/min debit aer, 8 bar + kit 4 accesorii pneumatice de la Daewoo

Compresor 50L Daewoo 2CP 169l/min 8bar - DAAC50D este proiectat pentru a furniza aer comprimat uneltelor pneumatice sau in aplicatii precum umflarea pneurilor sau vopsit. Compresoarele Daewoo au randament imbunatatit, constructie robusta si sunt echipate cu:  presostat resetabil automat, manometru, regulator de presiune, supapa de siguranta, supapa de purjare, maner si roti pentru transport.

Este usor de transportat si comod de utilizat datorita dimensiunilor sale reduse. Are ungere imbunatatita realizata cu un consum scazut de ulei iar transmisia se efetueaza prin curea.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip compresor Cu piston
Tip Portabil
Tip combustibil Electric
Structura Orizontala
Tip lubrifiere Cu ulei
Culoare Multicolor
Continut pachet 1 x Compresor


CARACTERISTICI TEHNICE

Putere 1500 W
Numar cilindri 1
Tensiune alimentare 240 V


PERFORMANTE

Debit de aer refulat 169 l/min
Presiune de lucru 8 bar
Capacitate rezervor 50 l


DIMENSIUNI

Inaltime 65 cm
Lungime 70 cm
Latime 31.5 cm
Greutate 26 Kg

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.