Liebherr Congelator vertical GN 2323, 188 l, congelator NoFrost, VarioSpace, 6 sertare, display LCD, clasa A+, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Congelator vertical GN 2323, 188 l, congelator NoFrost, VarioSpace, 6 sertare, display LCD, clasa A+, alb de la Liebherr

  Noile dimensiuni in economisirea energiei

In ultimele decenii Liebherr a introdus pe piata o gama larga de aparate cu un consum redus de energie. Acum, si-a dezvoltat gama la un alt nivel, folosind comenzi electronice exacte in combinatie cu componente optimizate ale sistemului de racire, utilizand materiale cu proprietati termoizolante si compresoare ultraeficiente ce asigura cea mai buna eficienta energetica.


O comparatie intre ultimele modele in clasa de eficienta energetica A++ si A+++ si predecesorii lor de aproximativ 15 ani in urma, scoate in evidenta economiile importante care sunt facute in ceea ce priveste consumul de energie redus cat si costul acesteia.

Produsele inovatoare Liebherr dau o noua dimensiune in clasa de consum energetic - aparatele aparatele care fac parte din clasa de eficienta energetica A+++(-20%) nou definita sunt aparate cu cca. 58% mai economice decat valoarea limita superioara a clasei de eficienta energetica A.





SmartGrid este o optiune viitoare pentru a reduce costul electricitatii in casa, prin intermediul unui contor pus la dispozitie de catre furnizorul de energie electrica. Cand va fi disponibil un surplus de energie, de exemplu de la resurse alternative de energie, aparatele elctrocasnice sunt alimentate la un pret redus. Congelatoarele verticale cu functia SmartGrid sunt pregatite pentru aceasta tehnologie avansata.




Supereconomice

 Gama de cea mai buna eficienta energetica dintre toti producatorii din Europa si chiar din intreaga lume
Aparatele din clasa energetica A+++ sunt cu cca. 60% mai economice
Cel mai modern control electronic 
Sistem de racire ultraeficient 
Materiale de calitate superioara cu proprietati termoizolante
Contribuie activ la un mediu inconjurator mai bun 

Calitatea racirii profesionale fara depuneri de gheata si fara deshidratarea alimentelor
Tehnologia profesionala NoFrost de la Liebherr va scuteste de decongelarea aparatelor. In mod suplimentar, aparatele NoFrost ale firmei Liebherr sunt deosebit de economice din punct de vedere al consumului de energie si dispun de o functie super confortabila.

Astfel, de exemplu, cu ajutorul sistemului automat SuperFrost, temperatura din spatiul interior poate fi coborata in cel mai scurt timp pana la - 32 °C. Aceasta asigura o congelare a alimentelor deosebit de eficienta, cu pierderi minime de vitamine. Aspectul, vitaminele si gustul se pastreaza in mod optim. Dupa terminarea procedurii de congelare, aparatul revine automat pe functionare normala.



Pentru siguranta prospetimii de lunga durata,aparatele Liebherr NoFrost ofera o congelare de calitate profesionala. Alimentele sunt congelate prin intermediului aerului de circulatie racit, iar umiditatea este transportata in exterior. Astfel, in congelator nu se va depune niciodata gheata, iar alimentele nu se mai pot bruma. Cu confortabilul NoFrost nu mai este necesara dezghetarea.



Daca nu este necesar intreg compartimentul congelatorului pentru a depozita alimente congelate, sertarele nefolosite pot fi anulate prin folosirea Placii Vario pentru economisirea energiei. Consumul de energie poate fi redus cu pana la 50%. Placa Vario este disponibila optional, prin reteaua de service.Sistemul este valabil doar pentru congelatoarele NoFrost.




Congelare de calitate profesionala: 

Procesul de deshidratare la fructe si legume redus substantial
Fara depuneri de gheata si fara brumarea alimentelor
Compartimentul congelator nu va mai necesita niciodata dezghetare
Clase de eficienta energetica superioare
Temperatura in jurul valorii de - 32 °C
Aspectul, vitaminele si gustul alimentelor se pastreaza in mod optim
Economisirea energiei prin folosirea Placii Vario

Flexibilitate in depozitare

Toate rafturile intermediare din sticla pot fi extrase confortabil. Astfel, intregul spatiu interior poate fi utilizat liber ca VarioSpace si pentru alimentele de congelat voluminoase.

Sertarele si placile intermediare de dedesubt pot fi indepartate. Astfel, se realizeaza VarioSpace - cel mai practic sistem pentru spatiu de depozitare extra, astfel se creeaza rapid spatiu chiar si pentru cel mai mare tort.


Mai mult spatiu de depozitare

Sertarele si rafturile intermediare din sticla pot fi indepartate
Intregul spatiu interior poate fi utilizat ca VarioSpace 
Posibilitatea depozitarii alimentelor voluminoase 

Congelare rapida a alimentelor, conservand vitaminele
    Functia automata SuperFrost reduce temperatura din spatiul interior in cel mai scurt timp pana la -32°C. Aceasta asigura o congelare a alimentelor deosebit de precauta. Vitaminele, gustul si aspectul se pastreaza in mod optim. Dupa terminarea procedurii de congelare, aparatul revine automat pe functionare normala.
Controlata prin releu de timp:


  65 ore de functionare maxim (in functie de aparat) in care temperatura este coborata la maxim -32°C.

-> Valabil pentru modelele cu sistem de control simplu (seriile 1 si 3 de sistem de control)
Controlat prin intermediul cantitatii:


  Functia SuperFrost controlata prin intermediul cantitatii lucreaza pentru minim 30 de ore. Dupa acest interval, este determinata diferenta dintre temperatura inregistrata si cea setata. Daca diferenta este mai mare decat un parametru inregistrat in sistemul de control electronic, functia SuperFreeze inceteaza. In caz contrar aparatul va continua sa raceasca pana cand se atinge acest parametru. Limita maxima este de 65 de ore.

-> Valabil pentru modelele din seriele 6 si 7 de sistem de control


 Congelare rapida a alimentelor 
 Vitaminele, gustul si aspectul se pastreaza in mod optim 
 Maxim 65 ore de functionare pentru coborarea temperaturii pana la -32°C 
 Revenire automata la functionarea normala dupa terminarea procesului de congelare 
 Economisirea energiei electrice 
 
 

GN 2323 Comfort

SPECIFICATII

Clasificarea tipurilor de aparate¹ 8
Clasa de eficienta energetica A+
Consum de energie 365 de zile/24h 264/0,722 kWh
Volum brut/net
Volum total 226/188 l
Caracterisitca stele² 4
Timp de depozitare in caz de avarie 24 h
Capacitate de congelare in 24 ore 16 kg
Clasa climatica3 SN-T
Nivel de zgomot 42 dB(A)
Tensiune 220-240 V ~
Valoare de racordare 1,3 A 259 W


Compartiment congelator
NoFrost da
SmartFrost -
Proces de dezghetare automat
Iluminare interior -
Numar de sertare 6
VarioSpace da
Acumulator de frig -
Tava pt verdeturi si fructe da
Dispozitiv pentru cuburi de gheata -
Productie cuburi gheata in 24 ore -
Rezerva cuburi de gheata -


Dimensiuni
Inaltime 144,7 cm
Latime 60 cm
Adancime incl. dist. de la perete 63 cm
Avantaje ale dotarii
Interfata -
SoftSystem -
Placa izolatoare disponibila da
Sine telescopice -
Cod EAN 4016803021032

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.