Liebherr Congelator GN 1066, 91 l net, clasa A+

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Congelator GN 1066, 91 l net, clasa A+ de la Liebherr

NoFrost

         

Functia Automata SuperFrost


Ofera tehnologii de refrigerare pentru a asigura prospetimea pe termen lung. Mancarea este inghetata, si toata umiditatea este eliminata. Ca rezultat, frigiderul este tot timpul fara gheata, si mancarea nu mai ingheata.
 
Genereaza rezerve la rece, astfel incat produsele alimentare proaspat stocate pot fi rapid refrigerate. Revenirea la temperatura de congelare de - 32 grade C la temperatura normala de refrigerare este timpul sau cantitatea controlata pentru economisirea de energie.
 

Protectie pentru copii

         

Usi reversibile


Functia de blocare pentru copii este programata pentru a preveni oprirea din greseala a aparatului. Un simbol din sistemul de control MagicEye, indica atunci cand protectia pentru copii a fost activat.
 
Deschiderea standard se face in partea dreapta, dar cu ajutorul usilor reversibile, combina frigorifica poate fi asezata in orice loc fara a intampina problema in deschiderea usilor.
 

Removable worktop

         

VarioSpace


Aparatele de sine statatoare, care nu incorporeaza unitati electronice in blaturi, aceste mese de lucru pot fi indepartate fara nici o dificultate.
 
In comparatie cu alte congelatoare statice, tehnologia SmartFrost Liebherr ingheata mai repede alimentele si reduce formarea ghetii, ceea ce face dezghetarea mai simpla si mai rapida. O zona mai flexibila de stocare cu o capacitate mai mare si un consum imbunatatit de energie pentru costuri de functionare mai mici.
 

FrostControl

         

Alarma Usa


In cazul unei pene de curent, afisajul FrostControl indica cea mai ridicata temperatura care a fost atinsa in compartimentul congelator. Aceasta ajuta la evaluarea calitatii si capacitatea de depozitare a produselor congelate care au fost afectate de pana de curent.
 
Alarma sonora care avetizeaza utilizatorul in cazul in care usa a fost deschisa mai mult de 60 de secunde pentru a proteja in conditii de siguranta a produselor alimentare.
 

FrostSafe

         

 


Cu FrostSafe, sertarele mari si detasabile sunt inchise etans. Aceasta inseamna ca frigul nu se poate disipa atat de repede cand aparatul este deschis. Partea frontala transparenta garanteaza o imagine optima a produselor inghetate.

Gama: Premium
Dimensiuni (IxLxA): 85,1 x 60.2 x 62.8 cm
Capacitate totala: 91 l

Clasa energetica: A+
Clasa climatica: SN-ST
Culoare: Alb
Capacitate neta congelator: 91 l
Tip congelator: NoFrost
VarioSpace
Sertare congelator: 3
Display MagicEye: LCD
Maner: Ergonomic
Decongelare congelator: automata
Timp de depozitare in caz de avarii: 21 h
Capacitate de congelare in 24 de ore: 14 kg
Functie SuperFrost: controlata prin cantitate

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.