Liebherr Congelator GNP 3755, 232 l net, clasa A+++

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Congelator GNP 3755, 232 l net, clasa A+++ de la Liebherr

NoFrost

         

BluPerformance


Sistemul NoFrost de la Liebherr prevedere decongelare rapida, asistata de ventilator, ferit de inghet, pentru depozitarea in conditii de siguranta pe termen lung a produselor alimentare. Tehnologia NoFrost creeaza o capacitate de stocare mult mai mare si mentine congelatorul sa nu inghete.
 
Oferind o capacitate chiar mai mare pentru depozitarea alimentelor, economie si eficienta energetica, functionar silentioasa, usurinta in utilizare si design exceptional. BluePerformance de la Liebherr urmeaza o noua directie a frigiderelor si congelatoarelor si noi repere.
 

SmartDevice

         

SuperFrost


Aparatele Liehbherr etichetate cu logo "SmartDevice" poate fi conectat la SmartDeviceBox, care permit aparatului sa acceseze serviciile suplimentare si sa fie controlat de la distanta de pe un computer sau dispozitiv mobil. SmartDeviceBox este disponibil ca accesoriu. Cu toate acestea aparatele cu litera I in numele lor de model (exemplu Kbi 4350) au deja SmartDeviceBox integrat ca standard.
 
Functia automata SuperFrost realizeaza congelarea simpla si economiseste energie. Reduce rapid temperatura la -32 grade C si astfel aerul rece pastreaza vitaminele. De indata ce mancarea este complet inghetata, functia automata SuperFrost comuta inapoi la modul normal dupa maxim 65 ore, si astfel ajuta la economisirea energiei electrice.
 

Status indicator

         

VarioSpace


Indicatorul este integrat in usa aparatului, pentru a permite evaluarea rapida si usoara a starii aparatului, chiar daca usa este inchisa. O lumina albastra indica faptul ca aparatul functioneaza corect. In cazul oricarui alt statut, o lumina rosie si un semnal sonor sunt emise.
 
Toate congelatoarele cu NoFrost si SmartFrost au sertare si sticla sub ele care pot fi scoase. Sistem practic pentru spatiu suplimentar astftel incat spatiul poate fi creat rapid chiar si pentru produsele alimentare mai mari.
 

Maner cu mecanism de deschidere integrat

         

LED


Manere robuste, sigure cu aspect elegant, calitate premium si dispun de un mecanism de deschidere integrat, care permite deschiderea usoara si fara efort de deschidere a usii.
 
Lumina creeaza o ambianta de inalta clasa in frigider, pozitionat pentru a asigura o iluminare placuta.
 

2.4" Afisaj color

         

Sertare pe sistem de rulare


Rezolutie inalta, contrast ridicat 2.4" contrast ridicat, ecran tactil integrat in spatele usii si permite reglarea precisa a temperaturii.
 
Astfel incat produsele alimentare pot fi in mod convenabil accesate cu un efort minim, chiar daca sertarele sunt sunt pline, toate sertarele frigorifice BluPerformance sunt amplasate pe sine netede. Pentru indepartarea si depozitarea produselor alimentare convenabile, sertarul de jos se inclina usor atunci cand este deschis.
 

Sigiliu pe usa

         

 


O canelura in captuseala usii permit introducerea usoara, inlocuirea si curatarea garniturii usii. Sigiliul are proprietati anti-bacteriene pentru a preveni colectarea de bacterii si faciliteaza depozitarea alimentelor in conditii de siguranta. Sigiliul usii este proiectat pentru a se potrivi cu usa aparatului.
 
 

Gama: Premium
Dimensiuni (IxLxA): 165 x 60 x 66.5 cm
Capacitate totala: 232 l

Clasa energetica: A+++
Clasa climatica: SN-T
Culoare: Alb
Capacitate neta congelator: 232 l
Tip congelator: NoFrost
VarioSpace
Sertare congelator: 7
Display MagicEye: Digital
Maner: Sistem de deschidere integrat
Decongelare congelator: automata
Timp de depozitare in caz de avarii: 20 h
Capacitate de congelare in 24 de ore: 17 kg
Functie SuperFrost: controlata prin cantitate

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.