Congelator Samus SC330A+, Static, 225 L, Termostat reglabil, 7 sertare, Clasa F, H 170 cm, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Congelator Samus SC330A+, Static, 225 L, Termostat reglabil, 7 sertare, Clasa F, H 170 cm, Alb de la Samus

CONGELATOR SAMUS SC330A+

sc330a+

Tehnologie și eleganță

Fructe, legume, carne. Menține prospețimea alimentelor tale preferate pentru o perioadă îndelungată de timp cu ajutorul congelatorului Samus. Fă pasul către o viață mai sănătoasă și asigură-te ca în orice moment al anului poți savura mâncarea ta preferată. Având design clasic și fiind în totalitate de culoare albă, acesta își va găsi rapid locul în orice colț al casei tale

sc330a+

Clasa energetică F

Prospețimea alimentelor este menținută timp îndelungat cu un consum redus! Congelatorul Samus este încadrat în clasa energetică F, având un consum annual de numai 267 kWh/an. Economisește și bucură-te în orice moment de preparatele tale preferate.

inox

Tot timpul la vedere

Vei avea acces facil în orice colț al congelatorului datorită celor 7 sertare glisante transparente. Acestea dispun de orificiu pentru deschidere cât mai ușoară, iar tu te bucuri de o adevărată ușurință în utilizare.

inox

Sertar Big Box

Alimente sau recipiente voluminoase? Stai fără griji! Congelatorul Samus dispune de un sertar Big Box, de dimensiuni mai mari ca restul sertarelor, în care poti depozita pachete sau recipiente de dimensiuni mari.

inox

Termostat reglabil

În interiorul congelatorului este situat termostatul cu ajutorul căruia alegi una din cele 3 nivele de temperatură. Ai control absolut și te asiguri în permanență că alimentele tale sunt păstrate la o temperatură optimă.

inox

Ușă reversibilă, piciorușe reglabile

Congelatorul Samus își va face loc în orice parte a casei tale. Ușă din componența acestuia este reversibilă, astfel că tu o poți monta pe stânga sau pe dreapta, în funcție de preferință, iar piciorușele reglabile din dotare te ajută să montezi tot timpul corect aparatul în orice colț al casei tale.

 
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Aparat
    • Volum (l)
      225
    • Clasa de eficienta energetica
      F
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.