Consola Microsoft Xbox Series S 512GB GILDED HUNTER BUNDLE

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Consola Microsoft Xbox Series S 512GB GILDED HUNTER BUNDLE de la Microsoft

 

INTRA IN ACTIUNE

Arunca-te cu pachetul Xbox Series S - Gilded Hunter Bundle, care include continut aditional pentru Fortnite, Rocket League si Fall Guys.

 

Pur si simplu urmatoarea generatie

Cu lumi mai dinamice, timpi de incarcare mai rapizi si adaugarea Xbox Game Pass (vandut separat), Xbox Series S complet digital reprezinta performanta de ultima generatie la un pret avantajos.

 

Arhitectura Xbox Velocity

Arhitectura Xbox Velocity, alimentata de un SSD personalizat, lucreaza impreuna cu tehnologia inovatoare SOC (System on a Chip) pentru a oferi un gameplay de pana la 120FPS.

 

Reluare rapida

Treceti fara probleme intre mai multe titluri de jocuri si reluati instantaneu de unde ati ramas.

 

Biblioteca de jocuri in expansiune

Fie ca sunteti in cautarea unui titlu de lansare din prima zi, a unuia dintre cele peste o suta de favorite din biblioteca Xbox Game Pass sau a oricaruia dintre miile de jocuri clasice compatibile cu versiunile anterioare, exista intotdeauna ceva de jucat pe Xbox Series S, un joc complet digital.

 

Control complet

 

Ai castigat

Capturati si partajati fara probleme continut, cum ar fi capturi de ecran, inregistrari si multe altele, cu ajutorul butonului Share.

   

Cuplati si comutati cu usurinta

Include tehnologia Xbox Wireless si Bluetooth® pentru jocuri fara fir pe consola, PC, telefoane mobile si tablete. Conecteaza orice casti compatibile cu mufa pentru casti stereo de 3,5 mm.

   
87780e1b-fcef-4300-b39d-8d6e7f2fa0e6.jpg (1920×1080)

Ramaneti la tinta

Ramai la tinta cu noul D-pad hibrid, cu manerul texturat al declansatoarelor, cu bumperele si cu carcasa din spate.

 

 

Various characters from Fortnite advance through a dark liquid as tendrils reach out toward them.

Fortnite

Descopera mai multe moduri de a juca. Creati, jucati-va si luptati gratuit cu prietenii in Fortnite. Explorati concerte, evenimente live, jocuri si multe altele sau fiti ultimul jucator ramas in picioare in Battle Royale si Zero Build.

   
   

Rocket League

Descarcati si completati in hibridul de inalta cifra al fotbalului in stil arcade si al haosului de vehicule! Deblocheaza obiecte in Rocket Pass, urca in clasamentele competitive, concureaza in turneele competitive, finalizeaza provocarile, bucura-te de progresia cross-platform si multe altele! Terenul te asteapta. Da-i drumul!

   

Fall Guys

Fall Guys este un joc gratuit, cross-platform, masiv multiplayer, party royale, in care tu si colegii tai concurenti concurati prin runde tot mai mari de haos absurd cu obstacole, pana cand ramane un singur castigator norocos!

 

 

 

 

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.