Consola Microsoft Xbox One 1TB SSHD Elite Bundle

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Consola Microsoft Xbox One 1TB SSHD Elite Bundle de la Microsoft

Microsoft Xbox One 1TB SSHD Bundle Elite

Consola Xbox One 1TB SSHD Elite Bundle

- Controler Xbox Elite Wireless
- Carcasa pentru controler
- Spatiu suplimentar de stocare pentru jocuri, inclusiv pentru jocurile Xbox 360
- Revenire din energy saving mode, cu 20% mai rapida

Joaca elite

Treci la urmatorul nivel de gaming, cu noul Xbox One Elite Bundle, care contine consola Xbox One cu Solid State Hybrid Drive de 1TB si Xbox One Elite Wireless Controller

SSHD 1TB

Incarca jocurile cu 20% mai rapid, datorita hard drive-ului care se adapteaza preferintelor tale de gaming prin pastrarea fisierelor cu acces frecvent pe o partitie solid state. Ai suficient spatiu pentru toate jocurile si fisierele media, inclusiv pentru titlurile de Xbox 360.

Controlerul Xbox One Elite

Utilizeaza la potential maxim controlerul wireless, multumita componentelor inlocuibile, Hair Trigger Locks si personalizarii fara limite prin intermediului aplicatiei dedicate. Marea varietate de thumbsticks, D-pads si paddles iti garanteaza acuratetea si viteza pe care le doresti in jocuri.

Cele mai faimoase jocuri din instoria Xbox

Retraiestea experienta celor mai bune jocuri din instoria Xbox - Exclusiv pe Xbox One. Anul acesta poti juca Halo 5: Guardians, Rise of the Tomb Raider si Forza Motorsport 6.

Xbox One reprezinta echilibrul perfect dintre putere si perfomanta - o consola construita de gameri, pentru gameri.

Jocurile pentru Xbox 360, acum pe Xbox One

Compatibilitatea cu jocurile din generatia Xbox 360 - cea mai dorita functionalitate in randul fanilor - a devenit acum realitate, cu peste 100 de jocuri deja disponibile. Joaca un numar tot mai mare de tilturi Xbox 360 fara nici un cost suplimentar. Microsoft vor adauga sute de titluri in urmatoarele luni. Astfel, Xbox a devenit consola perfecta pentru a juca titlurile pentru Xbox 360.

Tehnologie avansata

Fa streaming cu jocurile tale Xbox One, pe orice dispozitiv cu Windows 10. Poti pune pauza si apoi sa reiei jocul instantaneu. Vei primi in permanenta update-uri si noi functionalitati. In plus, acum Xbox Live este integrat in Windows 10, pentru a-ti oferi acces la cea mai mare comunitate de gaming din lume.

Totul intr-un singur loc

Cu cel mai bun continut disponibil pe aceasi platforma- jocuri, filme, muzica - nu mai trebuie sa faci compromisuri. Schimba instantaneu intre aplicatii multiple si comunica prin Skype in timp ce te uiti la televizor (necesita senzor Kinect, vandut separat).

   

Xbox One Backward Compatibility: fara cost suplimentar, fara sa trebuiasca sa platesti pentru jocurile pe care deja le detii

Pasteraza-ti salvarile, add-on-urile, achievement-urile si Gamescore-ul.
Joaca multiplayer cu prietenii tai, indiferent de ce consola Xbox detin.
Bucurate de capacitatile avansate ale consolei tale Xbox One, cum sunt Game DVR, Screenshots si Windows 10 streaming.
Retro-compatibilitatea Xbox One functioneaza atat cu jocurile in format digital, cat si cu cele pe disc.

Procesor: 8-core x86 cu 8 nuclee, 1.75 GHz

Tip media: Blu-ray x2 (BD-ROM)

Platforma: Microsoft Xbox One

Conectori: USB 3.0, HDMI in, HDMI out

Accesorii: Controller wireless

Culoare: Negru

Memorie: 8 GB

Stocare: HDD de 1TB

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.