Consola Sony PlayStation 4, 1TB + Joc No Man Sky

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Consola Sony PlayStation 4, 1TB + Joc No Man Sky de la Sony


Consola Sony Playstation 4, 1TB
 
 
 

Intreaga arhitectura a Sony PlayStation® 4, inclusiv unitatea optica, sistemul de racire si sistemul de alimentare au fost proiectate in asa fel incat sa se mentina dimensiunile mici si greutatea redusa a consolei, fara sa afecteze noua forma.

 

   
 

 

Design-ul modern, include o suprafata divizata in patru sectiuni care gazduiesc fanta pentru discuri, butoanele, LED-urile indicatoare si sistemul de racire. Indicatorul de pornire/oprire amplasat pe partea superioara a consolei va lumina in albastru cand consola este pornita.

 

 
 

Unghiurile din partea de fata si spatele consolei nu doar ca usureaza accesul la butoane, dar permit si mascarea cablurilor. Finisajul lucios confera un aer sofisiticat consolei, facandu-l ideal pentru orice sufragerie sau incapere de gaming.

 
 
 

Noul controller wireless pentru PlayStation®4 (DUALSHOCK®4) este inclus

DualShock ® 4 dispune de noi inovatii pentru a oferi o experienta mai captivanta de joc, incluzand un senzor extrem de sensibil six-axis precum si un touchpad situat pe partea de sus a controlerului care ofera noi modalitati de a juca si de a interactiona cu jocurile. Cu noul buton de Share puteti partaja doar cu o apasare.

 

Printre jocurile anuntate pentru PlayStation® 4 gasim Destiny™ de la Bungie, Inc., rezultat al colaborarii cu Activision Publishers, Inc., Diablo® III  de la Blizzard Entertainment, Inc., KINGDOM HEARTS III si FINAL FANTASY® XV  de la SQUARE ENIX, Assassin’s Creed® IV Black Flag™  si Watch_Dogs™  de la Ubisoft Entertainment, NBA® 2K14 de la 2K Sports, The Elder Scrolls.

 
 

In total vor fi disponibile peste 110 titluri, PlayStation® 4 bucurandu-se de suportul dezvoltatorilor de jocuri, inclusiv producatorii indie. De la anuntarea consolei in martie numarul dezvotatorilor parteneri a crescut de la 126 la 505.

 
 
 

Mai mult, SCE Worldwide Studios pregateste peste 30 de titluri exclusive, care vor fi disponibile doar pe PlayStation® 4, 12 dintre acestea fiind IP-uri noi precum Killzone: Shadow Fall, Knack, inFAMOUS: Second Son, #DRIVECLUB sau The Order: 1886*. Din cele 30 de titluri aflate in productie, 20 vor fi disponibile in primul an de la lansarea noii console.

 

PlayStation®4 nu necesita conexiune permanenta la Internet sau check-in-uri regulate cu reteaua pentru a putea functiona. De asemenea, noul PlayStation® 4 nu limiteaza folosirea jocurilor seond hand si nici nu impune vreo taxa la folosirea acestora.

 

* Numele jocurilor sunt originale, dar nu sunt finale. Titlurile produselor finale pot varia in functie de regiuni

 

 

 

 
No Man's Sky

pentru PS4
 
 
No Man’s Sky este un joc despre explorare si supravietuire intr-o galaxie practic infinita, generata procedural.
 
 
 
UN UNIVERS CU ADEVARAT DESCHIS

Fie ca este vorba despre un munte indepartat, fie despre o planeta abia vizibila la orizont, poti merge pana acolo! Poti zbura neintrerupt de la suprafata unei planete catre o alta, iar fiecare stea de pe cer este in centrul unui sistem solar pe care il poti vizita.

Cat de departe vei merge si cat de repede vei avansa prin univers? Totul tine de tine. Universul iti este deschis!
 
 
EXPLOREAZA, DESCOPERA, FII PRIMUL!

Exploreaza sisteme solare necunoscute si catalogheaza noi forme unice de viata. Fiecare planeta este diferita de celelalte si este populata de specii nemaiintalnite.

Descopera artefacte care pot dezvalui secretele universului.
Poti sa iti impartasesti descoperirile cu alti jucatori. Si ei exploreaza acelasi univers vast, simultan cu tine. Poate iti vei lasa amprenta atat pe lumile lor, cat si pe ale tale.
 
 
 
SUPRAVIETUIESTE PERICOLELOR FRONTIEREI

Fiecare sistem solar, planeta, ocean si pestera sunt pline de pericole, iar tu esti vulnerabil.
Nava si costumul sunt fragile. Fiecare confruntare iti va pune la incercare abilitatile. Atat in luptele spatiale, cat si in bataliile first-person pe suprafata planetelor, vei intalni inamici pregatiti sa te distruga.

O singura greseala este suficienta pentru a pierde totul. In No Man’s Sky, fiecare victorie si fiecare infrangere au consecinte pe termen lung.
 
 
 
PREGATESTE-TE PENTRU O CALATORIE DE PROPORTII EPICE

Fie ca doresti sa explorezi si sa vezi lucruri nedescoperite pana atunci, fie ca vrei sa te indrepti direct catre centrul galaxiei, depinde doar de tine cum vei juca No Man’s Sky.
Insa nu poti porni nepregatit in aceasta calatorie.

Aduna resurse valoroase de la suprafata planetelor, pe care le poti utiliza pentru a cumpara nave, costume si echipament. Doar astfel vei avea sanse sa ajungi la indepartata destinatie: centrul universului.
 

 

 

CARACTERISITICI GENERALE

Procesor CPU : x86-64 AMD “Jaguar”, cu 8 nuclee GPU : 1.84 TFLOPS, bazat pe tehnologia next-generation AMD Radeon™
Tip media BD × 6 CAV DVD × 8 CAV
Retea 10/100/1000
Conectivitate Wi-Fi 802.11b/g/n Bluetooth 2.1 (EDR)
Platforma Sony PS4
Conectori 2 x USB 3.0 1 x AUX port 1 x HDMI out Digital Out (Optical)
Dimensiuni (mm) 275 x 53 x 305
Greutate 2.8 kg
Accesorii Casti mono Cablu alimentare Cablu HDMI Cablu USB 1 x Controller Wireless (DUALSHOCK®4) Joc No Man's Sky
Culoare Negru
Memorie 8GB GDDR5
Stocare HDD de 1Tb
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip consola
      PS4

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.