Philips Aplica de exterior Forest 1x12W 230V, antracit

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aplica de exterior Forest 1x12W 230V, antracit de la Philips

Philips Aplica de exterior Forest 1x12W 230V, antracit

Descriere

Rezistent la apa


Acest senzor PIR Philips este conceput special pentru mediile exterioare umede si a fost supus la teste riguroase pentru a-i asigura rezistenta la apa. Nivelul IP este descris de doua cifre: prima cifra se refera la nivelul de protectie impotriva prafului, a doua la nivelul de protectie impotriva apei. Acest senzor PIR Philips este conceput cu IP44: este protejat impotriva stropirii, ideal pentru utilizarea generala in spatii exterioare.

Economie de energie electrica


Aceasta lampa eficienta energetic de la Philips economiseste energie in comparatie cu sursele de lumina traditionale, ajutandu-va sa economisiti bani la facturile de energie si sa contribuiti la protejarea mediului.

Lumina calda alba


Lumina poate avea diverse temperaturi de culoare, indicate in unitati numite Kelvin (K). Lampile cu o valoare Klevin redusa produc o lumina mai calda si mai intima, in timp ce acelea cu o valoare Klein mai mare produc o lumina mai rece si mai energizanta. Aceasta lampa Philips ofera o lumina alba, calda, pentru o atmosfera intima.

 

 

 
Specificatii

Aplica Phlips Forest, 1x12W, Antracit

 
Cod: 8718291442677
 
Caracteristici generale

Alimentare:

Retea

Culoare:

Antracit

Tip:

Aplica

Material:

Plastic
Aluminiu

Categorie produs:

Exterior si Gradina

Soclu:

E14

Numar surse iluminare:

1

Clasa de protectie:

IP44

Tip bec:

Fluorescent

Putere maxima suportata (W)::

12

Dimensiuni (L x l x h) mm:

136 x 93 x 167

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.