Philips Lampa de veghe cu senzor Monsters-Disney

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Lampa de veghe cu senzor Monsters-Disney de la Philips

Proiectata pentru camera copiilor

Lampa de veghe realizata de Philips si Disney Monsters University este incurajatoare in timpul noptii, avand o imagine amuzanta a eroilor favoriti ai copiilor dvs. Senzorul de miscare porneste lumina cu o singura miscare. Alimentata cu baterii, aceasta poate fi asezata oriunde doriti.

Ofera siguranta copilului pe timpul noptii 

Aceasta lampa realizata de Philips si Disney pentru dormitorul copilului dvs. este lampa de veghe perfecta pentru a-l face sa se simta in siguranta. Senzorul de miscare integrat pentru noapte si zi ii permite sa aprinda lumina printr-o simpla miscare sau doar trecand pe langa lampa. Pozitionata langa patul lui, este lampa de orientare ideala.
Pentru copii
Aceasta lampa realizata de Philips si Marvel pentru dormitorul copilului dvs. creeaza un mediu care incurajeaza copiii sa se rasfete cu ceea ce le place mai mult - distractie si creativitate! Un loc in care copilul dvs. poate invata, se poate juca si poate dormi alaturi de personajul preferat Disney. Aceasta lampa este conceputa sa ofere siguranta copilului dvs.
 
Lampa cu LED-uri de inalta calitate 
Tehnologia cu LED-uri, integrata in aceasta lampa, este o solutie dezvoltata in mod unic de catre Philips. Avand o aprindere instantanee, aceasta permite o generare optima a luminii si aduce culori vii in camera copiilor dvs.
 
Lumina calda alba 
Lumina poate avea diferite temperaturi de culoare, indicate in unitati denumite Kelvin (K). Becurile cu o valoare Kelvin redusa produc o lumina calda, mai intima, in timp ce becurile cu o valoare Kelvin mai ridicata produc lumina rece, mai energizanta. Aceasta lampa ofera o lumina alba, calda, pentru o atmosfera intima.
 
Caracteristici speciale
Functionare cu baterie - 2 baterii AAA nu sunt incluse 
Aceasta lampa functioneaza cu 2 baterii AAA. Sunt compatibile toate bateriile cu aceasta dimensiune. Nu combinati mai multe tipuri de baterii; folositi intotdeauna acelasi tip. Bateriile nu sunt incluse in pachet.
 
Senzor de miscare diurn si nocturn 
Este inclus un senzor de miscare ce ofera siguranta copilului dvs. Atunci cand senzorul detecteaza miscare, lampa se aprinde automat.
Design si finisare
Material materiale sintetice    
Culoare multicolor    
Dimensiunile si greutatea produsului
Inaltime 2,7 cm    
Lungime 9,5 cm    
Latime 9,5 cm    
Greutate neta 0,043 kg    
Specificatii tehnice
Sursa de alimentare retea 3 V    
Tehnologie bec LED,3,2 V    
Numar de becuri 1    
Putere bec inclusa 0,06 W    
Culoare lumina alb cald    
LED Da    
Cod IP IP20,protectie impotriva corpurilor mai mari de 12,5 mm,fara protectie impotriva apei    
Clasa de protectie III -tensiune foarte joasa sigura    
Lumina totala generata - corp de iluminat 5 lm    
Service
Garantie 2 ani    
Dimensiunile si greutatea ambalajului
Greutate 0,085 kg    
Inaltime 3,5 cm    
Lungime 15 cm    
Latime 18 cm    
Diverse
Conceputa special pentru Camera copiilor,Camera de zi si dormitor    
Tip Lampa de veghe cu senzor    
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.