Philips Spoturi MILLENNIUM 2x4W

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Spoturi MILLENNIUM 2x4W de la Philips

Philips Spoturi MILLENNIUM 2x4W

Spotul minimalist Philips Millennium cu patru brate ofera un aspect modern de inalta tehnologie. Fiecare spot ajustabil are lumini LED incercuite cu un inel de accentuare din aluminiu. Acesta are un sistem clickFIX cu montare simpla si functioneaza cu orice tip de variator

Conceput pentru camera de zi si dormitor
 
Creati o atmosfera moderna si primitoare 
Aceasta lampa este conceputa pe baza celor mai recente gusturi, tendinte si stiluri de viata pentru a se potrivi fara efort in decorul dvs. si pentru a defini ambianta localizata pe care v-ati dorit-o intotdeauna.
 
Perfect pentru relaxare si socializare 
Camera de zi este sufletul oricarui camin - un loc unde familia se aduna pentru a se relaxa si unde musafirii socializeaza. Iluminarea pentru camera dvs. de zi si pentru dormitor trebuie sa fie flexibila si usor de reglat pentru diferite tipuri de utilizare pe perioada zilei. Pozitionarea atenta a diferitelor surse de lumina si jocul cu straturile de lumina ajuta la crearea unui sentiment de spatiu si ofera camerei o senzatie calduroasa si primitoare.
 
 
Solutii de iluminat de durata
Lampa cu LED-uri de inalta calitate 
Tehnologia cu LED-uri, integrata in aceasta lampa Philips, este o solutie dezvoltata in mod unic de catre Philips. Avand o aprindere instantanee, aceasta permite o generare optima a luminii si aduce culori vii in casa dvs.
 
Lumina calda alba
Lumina poate avea diverse temperaturi de culoare, indicate in unitati numite Kelvin (K). Lampile cu o valoare Klein redusa produc o lumina mai calda si mai intima, in timp ce acelea cu o valoare Klein mai mare produc o lumina mai rece si mai energizanta. Aceasta lampa Philips ofera o lumina alba, calda, pentru o atmosfera intima.
 
Compatibila cu toate variatoarele
Aceasta lampa Philips cu LED include ultima tehnologie cu LED-uri si este compatibila cu aproape toate variatoarele. Foloseste variatorul pe care il ai sau pe oricare altul!
 
Economie de energie 
Aceasta lampa eficienta energetic de la Philips economiseste energie in comparatie cu sursele de lumina traditionale, ajutandu-va sa economisiti bani la facturile de energie si sa contribuiti la protejarea mediului.
 
Durata de viata indelungata de pana la 20 de ani 
O sursa de lumina in care puteti avea incredere. LED-urile integrate, utilizate in aceasta lampa Philips cu LED-uri vor dura pana la 20.000 de ore (care echivaleaza cu 20 de ani in cazul unei utilizari medii de 3 ore/zi, cu un numar de cel putin 13.000 de cicluri de pornire/oprire). Este atat de comod sa va ganditi ca nu va trebui sa va preocupati de intretinerea sau de inlocuirea becului in timp ce va bucurati de ambianta perfecta in locuinta dvs.
 
 
Caracteristici speciale
Spot reglabil 
Directionati lumina unde doriti prin simpla reglare, rotire sau inclinare a spotului lampii.
 
Sistem click!FIX pentru instalare usoara 
Aceasta lampa cu LED-uri utilizeaza click!FIX, un sistem de montare nou si revolutionar, patentat de catre Philips. Cu click!FIX va puteti monta cu usurinta lampa in 4 pasi simpli. Este usor si rapid!
 
Adecvat pentru montarea pe perete si pe tavan 
Puteti instala aceasta lampa atat pe perete cat si pe tavan, exact asa cum doriti.
Design
Culoarea produsului Aluminiu
Utilizarea corecta: De interior
Recomandat pentru: Dormitor, Camera de zi
Cod de Protectie Internationala (IP) IP20
Clasa protectoare I
Montarea de tip: aplicata
Material Metal
Stil iluminare Modern
 
Lampi
Numar becuri 2
Tipul de bec LED
Temperatura culorii 2700 K
Tensiune extra-joasa
Yes
Serviciul de viata a lampii 20,000 h
Flux luminos 560 lm
Unghi 50 °
Puterea becului inclus 4 W
Puterea becului inlocuitor (max) 5 W
Yes
Orientabil(a)
Yes
 
Managementul energiei
Tensiunea de intrare 220-240 V
Frecventa de intrare 50/60 Hz
 
Greutate si dimensiuni
Inaltime 1,27 cm
Lungime 26 cm
Latime
7 milimetri
Greutate 675 g
 
 
Yes
 
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.