D-Link SWITCH 24 PORTURI DES-1210-28

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere SWITCH 24 PORTURI DES-1210-28 de la D-Link

SWITCH 24 PORTURI 10/100, SMART, D-LINK DES-1210-28

Integrare fara probleme
Seria DES 1210 este proiectata pentru a oferi utilizatorilor SMB control complet asupra retelelor. Avand porturi de cupru Ethernet si Gigabit capabile sa se conecteze la cabluri CAT5/5E/6 twistedpair, aceste switch-uri elimina nevoia renovarii complete a retelei. Seria DES1210 permite conexiuni flexibile la un backbone sau server de retea. Suplimentar, toate porturile au functia de negociere MDI/MDX crossover pentru a elimina necesitatea folosirii de cabluri crossover sau a porturilor uplink.

Caracteristici Layer 2 extinse
Aceste switchuri sunt echipate cu o serie intreaga de functii L2: IGMP Snooping, Port Mirroring, Spanning Tree si Link Aggregation Control Protocol (LACP). Functia IEE 802.3x Flow Control permite serverelor sa se conecteze direct la switch pentru un transfer fiabil de date. Sistemele de mentenanta a retelei incluse sunt Loopback Detection si Cable Diagnostic. Loopback Detection este folosit pentru a detecta buclele create de un anunmit port si pentru a inchide automat acel port. Cable Diagnostic permite administratorilor de retea sa examineze rapid calitatea cablurilor de cupru si sa determine tipul erorii de cablu.

QoS, Controlul latimii de banda
Seria DES-1210 permite functiile Auto Surveillance VLAN (ASV) si Auto Voice VLAN, functii ce sunt potrivite pentru instalarile de retele pentru supraveghere video si VoIP. AVS este o tehnologie de varf in acest domeniu si permite consolidarea datelor si a transmisiilor video de supraveghere printr-un singur switch Fast Ethernet Smart Managed - astfel companiile sunt scutite de cheltuieli cu hardware dedicat. ASV asigura si calitatea transmisiilor video in timp real pentru monitorizare si control, fara a compromite fluxul datelor conventionale prin retea. Tehnologia Auto Voice VLAN imbunatateste serviciul VoIP prin rutarea automata a traficului de voce de la un telefon VoIP catre o retea asignata VLAN. Cu prioritate crescuta si retea VLAN dedicata, se garanteaza calitatea si siguranta traficului VoIP. Mai mult, marcajele DSCP de pe pachetele Ethernet permit asignarea diferitelor nivele de servicii la traficul de retea. Prin urmare, aceste pachete audio si video au prioritate fata de alte pachete. Suplimentar, administratorii de retea pot rezerva latime de banda pentru functii importante ce pot avea nevoie de mai multa viteza sau prioritate.

Securizeaza-ti reteaua.
Sistemul inovativ Safeguard Engine de la D-Link protejeaza impotriva flodarii traficului din cauza atacului de virusi. DES-1210 este compatibil cu autentificarea de port 802.1x, permitand retelei sa fie autentificata prin servere externe RADIUS. Mai mult, functiile Access Control List (ACL) cresc securitatea retelei si protejeaza reteaua IT interna. DES-1210 include Address Resolution Protocol (ARP)Spoofing Prevention, un sistem ce previne compromiterea retelei de catre hackeri ce folosesc ARP false care pretind a fi servere, calculatoare, routere sau gateway-uri de incredere. Pentru extra securitate, functia DHCP Server Screening filtreaza pachetele periculoase DHCP ce vin de la porturilor utilizatorilor pentru a preveni asignarea neautorizata de IP-uri.

Administrare versatila
Seria DES-1210 include un program D-Link pentru asistenta ce permite administratorilor sa controleze de la distanta reteaua pana la nivel de port. Acest program permite clientilor sa detecteze usor mai multe switchuri Dlink Fast Ethernet Smart Managed in acelasi segment de retea L2. Cu acest program, utilizatorii nu trebuie sa schimbe adresele IP ale calculatoarelor, iar configurarea initiala a switchurilor va fi foarte simplificata. Switchurile din acelasi segment de retea L2 care sunt conectate la calculatoarele utilizatorilor sunt afisate pe ecran pentru acces instant. Acest lucru permite configurare detaliata a switchurilor, precum si configurare de baza pentru echipamentele detectate, inclusiv schimbari de parola sau upgrade-uri de firmware. Seria DES1210 permite functia D-View 6.0 si Compact Command Line Interface (CLI) prin Telnet. D-View 6.0 este un sistem de management al retelei ce permite managementul centralizat al caracteristicilor critice ale retelei, cum ar fi disponibilitate, fiabilitate, rezistenta si securitate.

PoE 30 W disponibil doar pe porturile 1-4 la DES 1210-28P C1



CARACTERISTICI GENERALE

Porturi 2 x 10/100/1000 Mbps (RJ-45) 2 x SFP 24 x 10/100 Mbps (RJ-45)
Putere consumata (W) 24
Memorie buffer 512KB pe device
Dimensiune (mm) 210 x 44 x 440 mm
Standarde IEEE 802.3 10BASE-T IEEE 802.3ab 1000BASE-T Gigabit Ethernet IEEE 802.3u 100BASE-TX Fast Ethernet
Altele Cablu: EIA/TIA-568 100-ohm STP (100m max) Cablu: UTP Cat.5, Cat.5e (100m max) Full duplex pentru viteza Gigabit Full/half duplex pentru 10/100Mbps
Greutate (g) 2.9
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.