Daewoo Pachet cuptor microunde incorporabil KOC-9Q4T, 28 l, 900 W, control digital, curatare cu aburi, convectie, gratar, inox + kit instalare KIT-9Q40

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Pachet cuptor microunde incorporabil KOC-9Q4T, 28 l, 900 W, control digital, curatare cu aburi, convectie, gratar, inox + kit instalare KIT-9Q40 de la Daewoo

28 L CAPACITY


Cuptorul cu microunde Daewoo ofera o capacitate generoasa a cavitatii de 28L.

   

INCORPORABIL


Acest  cuptor cu microunde incorporabil va ofera mai multa flexibilitate in ceea ce priveste amplasarea lui in bucatarie. Astfel puteti beneficia de spatiul pe care l-ar ocupa cuptorul cu microunde prin asezarea acestuia pe blat.

   

MICROUNDE


Cu microundele de inalta frecventa, cuptoarele Daewoo, ofera o incalzire uniforma in intreaga cavitate a acestuia.

   

GRATAR


Sistemul de incalzire din partea superioara a cuptorului cu microunde Daewoo, va maximiza calitatea preparatelor adaugand in acelasi timp un aspect crocant.

   

CONVECTIE


Modul de gatire prin convectie va permite sa preparati alimentele la fel ca in cuptorul traditional, fara a se folosi microundele.

   

GATIREA COMBINATA


Acest mod de gatire va permite sa preparati alimente beneficiind in acelasi timp de avantajele gatirii prin convectie si a celei prin intermediul microundelor.

   

LED DISPLAY


Pe ecranul cu LED al cuptorului cu microunde Daewoo, puteti vizualiza informatii referitoare la timpul de gatire, nivelul puterii si indicatorii programului.

   

CAVITATE HONEYCOMB (FAGURE DE MIERE)


Cavitatea interioara sub forma fagurelui de miere a acestui cuptor cu microunde va ofera performante de gatire imbunatatite in comparatie cu cavitatea interioara a modelelor clasice.

   

CURATARE CU ABURI


Functia "Steam Cleaning", foloseste puterea aburilor pentru o curatare mai usoara a petelor de grasime si a murdariei din cavitatea interioara a cuptorului.

   

DECONGELARE IN 2 MODURI (TIMP SAU GREUTATE)


Datorita acestei functii, puteti seta ca decongelarea produselor sa de realizeze in functie de greutatea acestora sau in functie de timpul dorit.

   

CHILD LOCK


Functia Child Lock va ajuta sa evitati pornirea si utilizarea accidentala a cuptorului de catre copii prin blocarea panoului de control al acestuia.

 

Caracteristici

Capacitate (l) 28

Putere cuptor (W) 900

Grill Da

Tip afisare LED

Panou comanda Digital

Putere Grill (W) 1250

Latime incorporare (cm): 23.1

Numar programe 5

Dezghetare Da

Convectie Da

Ceas Da

Timer Da

Nivele putere 10

Curatare cu aburi Da

Protectie copii Da

Semnal sonor Da

Inox Da

Culoare Argintiu

Dimensiuni (W x D x H) 51.3 x 38.2 x 31.1

Greutate 17 kg

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.