Cuptor cu microunde Hansa incorporabil, inox, capacitate 20L, control electronic, program pentru dezghetare in functie de timp

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Cuptor cu microunde Hansa incorporabil, inox, capacitate 20L, control electronic, program pentru dezghetare in functie de timp de la Hansa

AFISAJ CU LED-URI

Afisajul cu LED-uri permite curatarea deosebit de usoara a panoului de comanda. De asemenea, puteti monitoriza durata de preparare.


SISTEM ELECTRONIC DE COMANDA

Avantajul principal al acestei solutii este reglarea exacta. Gratie comenzii electronice, durata de functionare poate fi setata cu precizie.


8 PROGRAME AUTOMATE

Programele automate asigura prepararea mai rapida si mai confortabila a alimentelor. Nu trebuie decat sa specificati greutatea corespunzatoare sau numarul de portii si tipul de preparat, iar cuptorul cu microunde va selecta automat parametrii optimi.


DECONGELARE IN FUNCTIE DE TIMP

Previne dezvoltarea bacteriilor care este posibila din cauza timpului de decongelare redus comparativ cu metodele traditionale. Optimizeaza timpul de decongelare.


DECONGELARE IN FUNCTIE DE GREUTATE

Cuptorul cu microunde determina automat durata necesara pentru decongelare, in functie de greutatea si tipul produsului.


I-TOUCH FREE

Nu va temeti sa atingeti, intrucat pe stratul special aplicat pe suprafata cuptoarelor cu microunde Integra nu veti observa amprente. Si, in loc sa pierdeti timpul curatand, veti putea incerca retete noi care ii vor impresiona pe cei dragi.


COMBIGRILL

Functia Combigrill va permite sa gatiti preparatele utilizand atat grill-ul, cat si microundele.
In functie de setarea de putere a grill-ului si a microundelor, aceasta este utila la prepararea orezului, tocanelor, cartofilor copti sau carnii de pasare. Preparatul se incalzeste foarte bine si prinde o crusta crocanta.


ETAPE MULTIPLE DE INCALZIRE

Permite pornirea a trei programe.
Preparatul poate fi gatit in functie de trei intervale de timp, utilizand trei setari diferite pentru microunde (inclusiv decongelare).


FUNCTIE QUICK START

Porneste cuptorul cu microunde cu parametrii maximi pentru microunde si permite incalzirea preparatelor in decursul anumitor intervale de timp (reglabile in etape de cate un minut).


FUNCTIE DE TEMPORIZARE

Permite programarea timpului de pornire temporizat al aragazului si astfel preparatul este gata la ora stabilita.

DATE TEHNICE

Inaltime 38,5 cm
Latime 59,5 cm
Adancime 32 cm
Greutate neta 14 kg
Capacitate 20 l
Putere microunde 800 W
Nivel de zgomot 54 dB
Lungime cablu de alimentare cu energie electrica 1
Tensiune 230 V
Culoare: Inox


FUNCTIONALITATE

Temporizator electronic, 95 min

Grill: 1000 W

Platou rotativ: diametru de 24,5 cm

Afisaj cu LED-uri

Sistem electronic de comanda

8 programe automate

Tava si gratar rotative

Decongelare in functie de timp

Decongelare in functie de greutate

Interior din inox

I-Touch Free

Combigrill

Etape multiple de incalzire

Functie Quick Start

Functie de reincalzire automata

5 niveluri de putere

Functie de dezghetare rapida

Functie de temporizare

Functie de racire a carcasei

Panou frontal lucios

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.