Cuptor cu microunde Daewoo KOR-6S20WO, 20 litri, 700 W, mecanic, alb/portocaliu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Cuptor cu microunde Daewoo KOR-6S20WO, 20 litri, 700 W, mecanic, alb/portocaliu de la Daewoo

Cuptoarele cu micrunde au ajuns sa fie parte integranta din viata noastra de zi cu zi. Acasa sau la birou, cuptorul cu microunde a incalzit si dezghetat alimente, resturi de mancare si chiar mancaruri mai elaborate de multi ani incoace. Sunt eficiente din punct de vedere energetic, sunt convenabile, foarte usor de utilizat si te ajuta sa economisesti timp important. Mai mult, pastreaza valorile nutritive si vitaminele alimentelor. Ce sa iti doresti mai mult?
 
20 L Capacity
Capacitatea generoasa a cuptorului cu microunde este un aspect foarte important. Nu te uita doar la dimensiunea exterioara a cuptorului, ia in considerare si spatiul utilizabil din interiorul acestuia.

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate (l) 20
Putere cuptor (W) 700
Panou comanda Mecanic

FUNCTII

Timer Da
Nivele putere 7
Semnal sonor Da

ACCESORII

Suport rotund Da
Diametru suport (cm) 24.5

CARACTERISTICI TEHNICE

Culoare Alb / Portocaliu
Dimensiuni (W x D x H) 449 x 318 x 259
Greutate 8.7 kg

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate (l)
      20
    • Putere Cuptor (W)
      700
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.