Daewoo Cuptor cu microunde DKOR-6S2BK, 20 l, 800 W, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Cuptor cu microunde DKOR-6S2BK, 20 l, 800 W, negru de la Daewoo

 

   

Datorita functiei Zero & On, cuptorul cu microunde Daewoo se va opri automat in cazul in care nu va fi utilizat timp de 2 minute dupa terminatea activitatii. Prin utilizarea acestei functii se intrerupe alimentarea cu energie electrica, iar dumneavoastra veti sesiza o reducere a consumului de energie electrica.

 

   

Cuptorul cu microunde Daewoo ofera o capacitate generoasa a cavitatii de 20L.                                                                 

 

   

Cu microundele de inalta frecventa, cuptoarele Daewoo, ofera o incalzire uniforma in intreaga cavitate a acestuia.

 

   

Functia "Steam Cleaning", foloseste puterea aburilor pentru a curata grasimea si murdaria din cavitatea interioara a cuptorului cu microunde.

 

 

   

Pe ecranul cu LED al cuptorului cu microunde Daewoo, puteti vizualiza informatii referitoare la timpul de preparare, nivelul puterii si greutatea alimentelor.

 

   

Datorita noului ghidaj cu 3 brate al platanului si a pozitionarii mai joase a acestuia, vasele incalzite in cuptorul cu microunde Daewoo vor avea o stabilitate mai mare decat in cazul ghidajelor clasice.

 

   

Suprafata interioara a cutorului cu microunde Daewoo este acoperita de un material cu densitate mare numit "Shiny Clean". Noul strat  "Shiny Clean" alcatuieste o suprafata neteta ce impiedica murdaria sa adere profund la aceasta. Astfel, curatarea cuptorului cu microunde nu va mai fi atat de dificila pentru dumneavoastra.

 

   

Cu ajutorul functiei "Dish Warmer", puteti incalzi vasele ceramice in interiorul cuptorului cu microunde.

 

   

Datorita cavitatii mai mari a acestui cuptor cu microunde Daewoo, puteti introduce in interiorul acestuia  un vas mai mare decat in cazul cuptoarelor cu microunde anterioare. Aceast vas poate avea un diamentru de pana la 280mm.

 

Caracteristici generale


Tip cuptor : Cu microunde
Capacitate neta (l) : 20
Panou de comanda : Digital
Tip afisaj : LED
Deschidere usa : Tasta

Functii

Steam Cleanig, Dish Warmer, Reheat Program

Caracteristici tehnice


Putere microunde (W) : 800

Altele


Dimensiuni (L x A x I cm) : 44.9 x 31.8 x 25.9
Culoare : Negru
Greutate (kg) : 8.6

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate (l)
      20
    • Putere Cuptor (W)
      800
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.