Cuptor microunde Gorenje MO20E1W2, 20l, 800W, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Cuptor microunde Gorenje MO20E1W2, 20l, 800W, alb de la Gorenje

Aquaclen, curatare automata fara detergenti

Interiorul cuptorului poate fi curatat prin umplerea cu apa de la robinet a unui recipient din sticla sau lut rezistente la temperaturi ridicate, introducerea acestora in cuptor si activarea programului AquaClean. Aburul rezultat va inmuia murdaria de pe peretii cuptorului. La sfarsitul programului, pur si simplu curatati cuptorul cu o carpa umeda.

Curatati cu o singura miscare

Interiorul neted, fara muchii si fante, face curatarea sa fie usoara. Pentru a curata cuptorul, nu trebuie decat sa stergeti interiorul cu o carpa umeda.

Cuptoare cu microunde pentru gatitul rapid

Microundele sunt unde electromagnetice care stimuleaza miscarea moleculelor de apa din alimente. Aceasta miscare genereaza energie care incalzeste, prepara sau decongeleaza mancarea.Datorita patrunderii rapide si eficiente a microundelor in alimente, felurile de mancare sunt preparate mult mai repede decat folosind metodele conventionale de gatit.

Intotdeauna in siguranta

Intrerupatorul de siguranta va asigura ca utilizarea cuptorului cu microunde este perfect sigura. Opreste automat derularea programului daca usa este deschisa in timpul functionarii.

Reincalzire rapida indispensabila

Permitand incalzirea rapida a alimentelor, activata printr-o singura atingere, functia SmartStart se va dovedi deosebit de utila atunci cand abia asteptati sa serviti o mancare calda.

Caracteristici generale


Tip produs Cuptor microunde fara grill
Incorporabil Nu
Diametru platou rotativ (cm) 27
Programe automate de gatit Decongelare rapida
Programe automate de dezghetare Da
Ceas Nu
Timer Da
Deschidere usa Tasta
Interior cuptor Anti-aderenta


Alte detalii

Tehnologie standard de propagare a microundelor; Opreste automat derularea programului daca usa este deschisa in timpul functionarii; Permitand incalzirea rapida a alimentelor, activata printr-o singura atingere, functia SmartStart se va dovedi deosebit de utila atunci cand abia asteptati sa serviti o mancare calda; Interiorul cuptorului poate fi curatat prin umplerea cu apa de la robinet a unui recipient din sticla sau lut rezistente la temperaturi ridicate, introducerea acestora in cuptor si activarea programului AquaClean


Continut pachet Cuptor microunde, Documentatie
Caracteristici tehnice
Putere microunde (W) 800
Trepte de putere 5
Capacitate (l) 20
Lungime cablu (m) 1

Altele


Culoare Alb
Dimensiuni (L x A x I cm) 45.1 x 34.3 x 25.7
Greutate (Kg) 12.6

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate (l)
      20
    • Putere Cuptor (W)
      800
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.