Panasonic Cuptor cu microunde NN-GD351WEPG, Inverter, 23 L, 950 W, Grill, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Cuptor cu microunde NN-GD351WEPG, Inverter, 23 L, 950 W, Grill, Alb de la Panasonic

Mai mult spatiu util


Aceleasi dimensiuni exterioare. Semnificativ mai mare in interior. Multumita tehnologiei Inverter care economiseste spatiul, volumul util poate fi extins cu aproximativ 20%.
Cu alte cuvinte: un volum util conventional de 17 litri ajunge la 20 litri, iar un volum util de 23 litri devine unul de 27 litri.
Cresterea posibila a platoului rotativ,  va permite sa utilizati farfurii mai mari. De exemplu, cu produsul de 27 litri, acum puteti utiliza o farfurie cu diametrul de 340 mm in locul uneia cu diametrul de 315 mm. In acest fel beneficiati de mai mult spatiu pentru mancarurile dumneavoastre delicioase.



O trecere in revista a beneficiilor aduse de tehnologia Inverter de la Panasonic:

1. Fluxul de energie este acum controlat continuu. Portiile pot fi incalzite sau gatite mai repede si mai delicat in acest mod.

2. Conversia mai eficienta a energiei si consumul mai mic in starea inactiva reduc costurile cu electricitatea.

3. Beneficiati de un volum de gatit semnificativ mai mare la dimensiuni identice ale aparatului, multumita tehnologiei Inverter compacte.



Microundele Panasonic produse cu tehnologia Inverter trateaza ingredientele valoroase din alimentele dumneavoastra cu deosebita grija. Datorita aplicarii mai uniforme a puterii in comparatie cu microundele conventionale, portiile pot fi incalzite mai uniform si cu aproximativ 30% mai repede. Drept rezultat, zonele necoapte sau bucatile inghetate din mijlocul mancarii vor fi date uitarii. Beneficiile acestei tehnologii Inverter se vad cel mai bine la gatit: Retetele vor fi preparate nu doar mai repede, dar si mai delicat. Astfel, aroma, substantele nutritive importante si vitaminele sanatoase vor fi pastrate mai bine. Drept rezultat, mancarurile gatite vor fi mai delicioase si mai hranitoare.


In timpul functionarii aparatului se obtin economii de energie de 10% datorita conversiei semnificativ mai eficiente a energiei electrice in microunde. Iar in modul inactiv, consumul de energie este redus cu 50%. Acest lucru protejeaza atat mediul, cat si portofelul dumneavoastra.

Specificatii cuptor microunde


Tehnologie Inverter Panasonic Da
Operatii combinate Microunde & Grill
Programe AUTO 13
Control Panel Butoane/ digital
Usa cu deschidere verticala Nu
Reincalzire Da
Interior cuptor mwo Gri acrilic
Culoare cuptor microunde Alb acrilic
Platan 285
Blocare acces copii Da
Dimensiuni interior cuptor 315 x 353 x 178 mm
Nivele microunde 6
Nivele Grill 3
Accesorii cuptor microunde Platan de sticla
Greutate cuptor microunde 12
Dimensiuni cuptor microunde 489 x 395 x 279
Programe decongelare Da
Microunde, W 950
Grill, W 1000
Capacitate cuptor, l 23

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate (l)
      23
    • Putere Cuptor (W)
      950
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.