Panasonic Cuptor cu microunde NN-GD462MEPG, 31 l, 1000 W, Grill, Argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Cuptor cu microunde NN-GD462MEPG, 31 l, 1000 W, Grill, Argintiu de la Panasonic



Microundele Panasonic produse cu tehnologia Inverter trateaza ingredientele valoroase din alimentele dumneavoastra cu deosebita grija. Datorita aplicarii mai uniforme a puterii in comparatie cu microundele conventionale, portiile pot fi incalzite mai uniform si cu aproximativ 30 % mai rapid. Drept rezultat, zonele necoapte sau bucatile congelate din mijlocul mancarii vor fi date uitarii.
Beneficiile acestei tehnologii Inverter se vad cel mai bine la gatit: Retetele dumneavoastra vor fi preparate nu doar mai rapid, ci si mai delicat. Astfel, aroma, substantele nutritive importante si vitaminele sanatoase vor fi pastrate mai bine. Drept rezultat, mancarurile gatite vor fi mai delicioase si mai hranitoare.


Senzorul de umiditate din acest model monitorizeaza aburul pentru a seta timpul corect de gatit. Pur si simplu selectati tipul de alimente si apasati pe butonul de pornire: nu este necesar sa setati puterea, timpul sau greutatea, deoarece cuptorul realizeaza toate aceste calcule, asigurand rezultate perfecte de fiecare data, fara griji.


Prin utilizarea simultana a microundelor si a gratarului, puteti gati rapid alimente care pastreaza aroma autentica de gratar. Este perfect pentru pizza sau chiar pentru legume proaspete la gratar: alimentele sunt gatite intr-o fractiune din timp, dar pastreaza calitatile imbietoare ale gratarului.

Specificatii cuptor microunde


Blocare acces copii Da
Platan 340
Nivele microunde 6
Nivele Grill 3
Dimensiuni interior cuptor 359 x 362 x 247 mm
Dimensiuni cuptor microunde 525 x 310 x 414 mm
Greutate cuptor microunde 14
Accesorii cuptor microunde Platan de sticla
Usa cu deschidere verticala Nu
Control Panel Electronic
Operatii combinate Microunde & Grill
Tehnologie Inverter Panasonic Da
Programe AUTO 16
Capacitate cuptor, l 31
Culoare cuptor microunde Argintiu
Interior cuptor mwo Gri acrilic
Reincalzire Da
Programe decongelare Da
Microunde, W 1000
Grill, W 1100

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate (l)
      31
    • Putere Cuptor (W)
      1000
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.