Panasonic Cuptor cu microunde combi NN-DS596MEPG, 27l, 1000W, grill 1200W, aburi, Inverter, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Cuptor cu microunde combi NN-DS596MEPG, 27l, 1000W, grill 1200W, aburi, Inverter, negru de la Panasonic

  • Cuptor mixt cu aburi, de 27 l
  • Microunde de 1 000 W, cu tehnologie Inverter
  • Gratar cu cuart, de 1 200 W


Alimente proaspete gatite rapid la aburi

Cuptorul Panasonic NN-DS596M injecteaza aburi direct in partea superioara a cuptorului de la boilerul sau foarte eficient.
Prin gatitul cu aburi, alimentele pastreaza mai multi nutrienti si arome naturale, pentru o mancare mai sanatoasa si mai delicioasa.

Mai rapid, mai sanatos si mai gustos

Gatitul in combinatie inteligenta ofera rezultate extraordinare. Combinati microundele, gratarul, cuptorul si aburii pentru noi modalitati de a gati mancaruri rafinate.

Gatit automat


Nu trebuie decat sa selectati programul Auto (Automat) din meniu, sa setati greutatea si sa apasati pe butonul de pornire si cuptorul DS596M va regla automat nivelul de putere si timpul de gatire in mod corespunzator.


Tehnologie Inverter


Cuptoarele cu microunde conventionale ofera doua optiuni: pornit sau oprit. Tehnologia Panasonic Inverter asigura in schimb secvente graduale de putere, permitand gatitul uniform si complet al alimentelor, pentru rezultate mult mai delicioase.

Decongelare extrem de rapida
 
Tehnologia Panasonic Inverter nu doar gateste alimentele mai eficient, ci ofera si o functie Turbo Defrost (Decongelare rapida) pentru a decongela complet si foarte rapid alimentele congelate.

Panacrunch pentru alimente mult mai crocante

Combinati puterea elementului superior de incalzire si tigaia Panacrunch incalzita prin microunde pentru a gati alimentele rapid si uniform, de sus pana jos, fara a fi nevoie sa rotiti la jumatatea procesului. In timpul procesului de gatire, grasimea in exces se scurge prin canalele tigaii pentru a mentine exteriorul crocant si interiorul suculent.


O platforma pentru spatiu suplimentar


Panasonic inlocuieste platoul rotativ conventional cu o platforma mult mai simpla care ofera un spatiu de gatit cu 29 % mai mare in interior, ceea ce permite utilizarea vaselor cu orice fel de dimensiuni si forme.

Specificatii cuptor microunde



Tehnologie Inverter Panasonic Da
Capacitate cuptor, l 27
Operatii combinate Cuptor mixt cu aburi & grill
Programe AUTO 11
Control Panel Electronic ( albastru deschis) + ghid de operare
Usa cu deschidere verticala Nu
Blocare acces copii Da
Platan 340 mm
Microunde, W 1000
Nivele microunde 6
Grill, W 1200, cuart
Nivele Grill 3
Interior cuptor mwo Otel inoxidabil
Programe decongelare Da
Convectie asistatata de ventilator Da
Dimensiuni interior cuptor 335 x 350 x 238 mm
Dimensiuni cuptor microunde 520 x 395 x 310 mm
Greutate cuptor microunde 14.2 kg
Accesorii cuptor microunde Tava din sticla, gratar metalic

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate (l)
      27
    • Putere Cuptor (W)
      1000
    • Culoare

Opiniile clientilor despre Panasonic Cuptor cu microunde combi NN-DS596MEPG, 27l, 1000W, grill 1200W, aburi, Inverter, negru

Rating general:
5
5 (1)
4
3
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Adrian - Scor: 5/5 | acum 2 ani
Panasonic Cuptor cu microunde combi NN-DS596MEPG, 27l, 1000W, grill 1200W, aburi, Inverter, negru

Pro:
4 functii intr-un singur device. Are putere, 1000 W pe microunde. Un plus pentru cum face pestele, tava lui (panacrunch) este senzationala.
Contra:
Se abureste destul de mult in interior si necesita stergere dupa fiecare folosinta. Ar fi putut sa vina si cu alte recipiente pentru el la cat costa. Este obligatoriu sa ii inveti biblia cu care vine altfel te cam uiti patrat la el (programele)
Altele:
Cartea de retete nu este si in romana, poate fi un minus pentru unii utilizatori. Nu poti sa pui nimic pe el, cand este pe cuptor sau aburi sau grill (sau combo) se incalzeste foarte mult. La inverter - dezghetare si microunde nu se incalzeste. Aceleasi restrictii la vasele folosite - fara caserole, aluminiu, etc.

produs cumparat de la Badabum.ro.
Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.