Cuptor cu microunde Sharp R23AM, 20 l, 1800 W, Digital, Inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Cuptor cu microunde Sharp R23AM, 20 l, 1800 W, Digital, Inox de la Sharp

Cuptor cu microunde Sharp R23AM, 20 l, 1800 W, Digital, Inox

Culoare Inox

In acord perfect cu tendintele deco actuale, exteriorul din inox, ultra elegant, al acestui cuptor este ideal intr-o bucatarie moderna. Cuptorul devine o piesa nu doar utila, ci care completeaza atmosfera unei bucatarii cu personalitate.

Putere de iesire de 1800 W

Puterea microundelor care ies din generatorul de microunde este de 1800W, ceea ce face acest cuptor foarte eficient, atat din punctul de vedere al consumului de energie, cat si din perspectiva gatirii rapide.

Afisaj electronic

Afisajul electronic iti permite sa vezi dintr-o singura privire in ce stadiu de gatire se afla preparatele tale delicioase.

Capacitate

Capacitatea mare, de 20L, a cuptorului cu microunde iti permite sa gatesti mai mult, intr-un timp mai scurt, pentru ca tu si cei dragi sa va bucurati de gustari savuroase si mai mult timp impreuna.

Caracteristici generale

Capacitate (l):

20

Putere cuptor (W):

1800

Panou comanda:

Mecanic

 
Functii

Timer:

Da

Nivele putere:

4

Altele:

Admisie aer
Protectie pentru stropi (in partea de sus)

 
Caracteristici tehnice

Inox:

Da

Culoare:

Inox

Dimensiuni (W x D x H):

510 x 470 x 335 mm

Greutate:

33 kg

 

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate (l)
      20
    • Putere Cuptor (W)
      1800
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.