Sharp Cuptor cu microunde R270W, 20 l, 800 W, Digital, Touch-Control, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Cuptor cu microunde R270W, 20 l, 800 W, Digital, Touch-Control, Alb de la Sharp

 

In acord perfect cu tendintele deco actuale, exteriorul alb imaculat al acestui cuptor se incadreaza perfect intr-o bucatarie moderna. Cuptorul devine o piesa nu doar utila, ci care completeaza atmosfera unei bucatarii cu personalitate.

 

 

Puterea microundelor care ies din generatorul de microunde este de 800W, ceea ce face acest cuptor foarte eficient, atat din punctul de vedere al consumului de energie, cat si din perspectiva gatirii rapide.

 

 

Intr-o era digitala, panoul de comanda digital ofera toate optiunile de gatire rapida, intuitiva, moderna si eleganta. Printr-o singura atingere, alegi cum vrei sa gatesti delicii culinare pentru tine si cei dragi.

 

 

Afisajul electronic iti permite sa vezi dintr-o singura privire in ce stadiu de gatire se afla preparatele tale delicioase.

 

 

Capacitatea de 20L a cuptorului cu microunde iti permite sa gatesti mai mult, intr-un timp mai scurt, pentru ca tu si cei dragi sa va bucurati de gustari savuroase si mai mult timp impreuna.

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate (l) 20
Putere cuptor (W) 800
Panou comanda Digital
Tip afisare LCD


FUNCTII

Dezghetare Da
Reincalzire Da
Timer Da
Nivele putere 10
Protectie copii Da
Functii Quick Start
Auto Cook
Weight Defrost
Quick Defrost


ACCESORII

Suport rotund Da
Diametru suport (cm) 24.5
Tava pentru mancaruri crocante Nu


CARACTERISTICI TEHNICE

Culoare Alb
Dimensiuni (W x D x H) 452 x 342 x 262 mm
Greutate 12

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate (l)
      20
    • Putere Cuptor (W)
      800
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.