Cuptor cu microunde Tesla MW2391MB, 23L, 900W, 5 trepte putere, Grill, Control digital, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Cuptor cu microunde Tesla MW2391MB, 23L, 900W, 5 trepte putere, Grill, Control digital, Negru de la TESLA

Dezghețare echilibrată

Indiferent de mâncarea pe care o dezghețați, o puteți face cu o simplă atingere. Uitați de mâncarea încă congelată sau prea gătită care iese din cuptorul cu microunde.

Curățare ușoară

 

Microundele noastre sunt ușor de curățat; nu absorb umezeala, mirosurile sau aromele alimentare. Nici un fel de mâncare nou nu va mirosi ca cel precedent!

Grill

Pregătiți mâncare crocantă la exterior, dar suculentă în interior! Noua caracteristică de gătit la microunde vă va deschide o lume cu totul nouă.

Funcții Presetate și Meniu Automat

Singurul lucru pe care trebuie să-l faceți este să selectați tipul de mâncare și să introduceți greutatea acestuia - cuptorul va regla automat puterea și timpul de gătire. Dacă deseori pregătiți un fel de mâncare într-un anumit fel, funcția de memorare va fi deosebit de utilă.

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate (l)
      23
    • Putere Cuptor (W)
      900
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.