Cuptor cu microunde Toshiba MWP-MM20PWH, 20l, Control mecanic, 700W, 5 nivele putere, Iluminare LED, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
389,03 lei
Pret 36 Rate Optimo: 14.26 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

MWP-MM20PWH

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Cuptor cu microunde Toshiba MWP-MM20PWH, 20l, Control mecanic, 700W, 5 nivele putere, Iluminare LED, Alb de la Toshiba

Cuptorul cu microunde face parte din categoria de electrocsnice care nu ar trebui sa lipseasca din bucataria vreunei familii, deoarece este foarte usor de utilizat si te ajuta sa economisesti timp util atunci cand esti pe graba. Eficient din punct de vedere energetic, acasa sau la birou, cuptorul cu microunde va incalzi sau dezgheta alimente intr-un timp foarte scurt. 

 

Design elegant

Intalnindu-se cu expresia „viata e ca un pian”, domnul Tanaka - designerul de produs al brandului Toshiba - a fost captivat de pura inspiratie. Astfel a creat gama W, cu doua culori atemporale pentru fiecare model: alb si negru. Un design elegant, nostalgic, reprezentat de spiritul japonez si de o calitate uimitoare.

   

Putere

Gama de cuptoare cu microunde Toshiba este proiectata in asa fel incat sa scurteze timpul de gatire fara a compromite performanta si rezultatul final. Cu o putere de 700 W, cuptorul cu microunde decongeleaza si reincalzeste mancarea in cel mai scurt timp.

   

Program decongelare

Doar de cateva minute aveti nevoie pentru a reimprospata alimentele congelate. Daca scoateti un pachet sau o punga din congelator, puteti decongela continutul in functie de greutate daca o cunoasteti. In caz contrar, decongelati in functie de timpul estimat din experienta dvs.

   

Panou de control

Panoul de control este sistemul central al cuptorului cu microunde Toshiba. Din acest motiv, elementele acestei componente importante au fost supuse la peste 1650 ore de testare fara erori si defectiuni

   

Iluminare LED

In comparatie cu lampile traditionale cu incandescenta, iluminarea LED are emisii de carbon mult mai mici, fiind astfel eficienta din punct de vedere al energiei, mai durabila si mai luminoasa. Lampile alese pentru cuptoarele cu microunde Toshiba au o durata de viata de cel putin 25



CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Utilizare Rezidential
Modalitati gatire Microunde
Programe predefinite Dezghetare
Tip panou de comanda Mecanic
Capacitate 20 l
Functii Iluminare interioara
Continut pachet 1 x Cuptor cu microunde
Culoare Alb

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 700 W
Trepte putere 5

DIMENSIUNI

Latime 43.9 cm
Adancime 35.9 cm
Inaltime 25.8 cm
Greutate 10.3 g
Diametru platou rotativ 25.5 cm
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate (l)
      20
    • Putere Cuptor (W)
      700
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.