Cuptor microunde 4-in-1 Toshiba MV-TC25TBK, 25 l, 1000 W, Afisaj digital, Grill 1100 w, Interior antibacterian, Inverter, Healty Air Fry, Iluminare LED, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Cuptor microunde 4-in-1 Toshiba MV-TC25TBK, 25 l, 1000 W, Afisaj digital, Grill 1100 w, Interior antibacterian, Inverter, Healty Air Fry, Iluminare LED, Negru de la Toshiba

   


Gatire 4-in-1

Cu ajutorul cuptorului cu microunde Toshiba 4-in-1 economisesti spatiu in bucatarie si beneficiezi de confort maxim. Acest aparat electrocasnic inovativ tine locul unei friteuze cu aer cald, a unui aparat de facut iaurt, a unui cuptor cu microunde clasic si a unui gratar. Mai multe retete preferate gatite la un singur aparat.
 
 
   
 

Motor Inverter

Un cuptor cu microunde cu motor inverter permite o gatire si decongelare uniforma evitand ca produsul sa fie rece/inghetat pe interior si supraincalzit pe margini. In plus, in acest mod se asigura si un consum redus de energie. Mai mult, motorul inverter este foarte silentios si ofera un plus de confort in bucatarie atunci cand se gateste.
 
 
   


Prajire sanatoasa cu aer cald

Multumita unui gratar cu o circulatie fierbinte a aerului, mancarea este gatita perfect in interior si exterior doar cu un strop de ulei, pentru a savura preparate cat mai sanatoase, fara exces de grasime.
 
 
   


12 meniuri prestabilite

Cand obisnuiesti sa gatesti mancaruri zi de zi si este incomod sa efectuezi mereu aceleasi setari, iti va fi de mare folos un cuptor cu microunde care sa iti ofere meniuri prestabilite alese cu grija pentru confortul tau. Meniurile sunt tiparite pe partea de jos a cuptorului pentru a fi usor de citit, asadar tot ce mai ai de facut este sa alegii ce doresti: pizza, carne pentru burger, carne de pui, legume, paste, cartofi, peste, omleta, incalzire bauturi, supe sau popcorn?
 
 



Position Memory

Platoul rotativ de la Toshiba este inovator, cu o functie de memorie a pozitiei de pornire. Dupa gatire, acesta se reseteaza automat la pozitia initiala, astfel iti permite sa scoti cu usurinta mancarea, mai ales atunci cand ai un vas cu maner. Mai mult, platoul rotativ poate mentine pana la 5 kg fara a se defecta si poate functiona perfect in medii de pana la 220°C timp de 974 ore fara a se deforma.

 
 
   


Program decongelare

Doar de cateva minute ai nevoie pentru a reimprospata alimentele congelate. Daca scoti un pachet sau o punga din congelator, poti decongela continutul in functie de greutate daca o cunosti. In caz contrar, poti decongela in functie de timpul estimat din propria experienta. Acest cuptor asigura o uniformitate a decongelarii de 93% (cu 58% mai ridicata decat un cuptor cu microunde normal).
 
 



Rezistenta la temperaturi ridicate

Datorita rezistentei ridicate la temperaturi de pana la 220 grade celsius, vei putea gati retete in siguranta retete complexe care necesita un timp mai indelungat de gatire, la temperaturi mai mari.

 
 
   


Gatire la temperaturi scazute

Mentine mancarea calda pana la ora pranzului cu ajutorul cuptorului cu microunde Toshiba. Datorita functiei de gatire la temperaturi scazute, poti lasa la dospit aluatul pentru paine sau cozonac si poti fermenta iaurtul.
 

Caracteristici generale


Tip cuptor Cuptor cu microunde multifunctional
Tip incastrare Independent
Tip alimentare Electric
Tip panou de comanda Digital
Deschidere usa Stanga
Capacitate (L) 25
Programe predefinite Microunde, Dezghetare, Combi Menu, Crispy Gril, Convectie, Grill Convection Combi, Healthy Air Fry (gatire cu aer cald), Low Temperature (gatire la temperaturi scazute)
Functii Timer, Semnal sonor finalizare program, Decongelare in functie de timp si greutate, Functie blocare copii
Dimensiuni (L x A x H) 51.3 x 51.3 x 31 cm
Diametru platou rotativ 31.5 cm
Putere 1000
Putere grill 1100 W
Putere convectie 2100 W
Modalitati gatire Microunde, Grill, Convectie, Coacere combinata
Tip afisaj Lumina alba LED
Motor Inverter 4.0
Alte informatii Interior antibacterian, Retine pozitia initiala a produsului, Cavitate rezistenta la temperaturi pana la 220 grC
Culoare Negru

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate (l)
      25
    • Putere Cuptor (W)
      1000
    • Culoare

Opiniile clientilor despre Cuptor microunde 4-in-1 Toshiba MV-TC25TBK, 25 l, 1000 W, Afisaj digital, Grill 1100 w, Interior antibacterian, Inverter, Healty Air Fry, Iluminare LED, Negru

Rating general:
5
5 (1)
4
3
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Nicolae - Scor: 5/5 | acum 1 an
Cuptor microunde 4-in-1 Toshiba MV-TC25TBK, 25 l, 1000 W, Afisaj digital, Grill 1100 w, Interior antibacterian, Inverter, Healty Air Fry, Iluminare LED, Negru

Recomand

produs cumparat de la Badabum.ro.
Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.