Albatros Cuptor electric A23B2, 23 litri, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
222,66 lei
Pret 36 Rate Optimo: 8.16 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

4,50 / 2 reviews
Cod:

A23B2

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Cuptor electric A23B2, 23 litri, negru de la Albatros

Modern și fiabil

 

Vrei să încălzești rapid mâncarea? Vrei să prepari un sandwich delicios și cald? Ai poftă de un tort cu mere sau biscuiți cu ciocolată? Ai în cap o rețetă inventivă pentru o prajitură sau vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu o friptură la cuptor?

Indiferent de dorințe, cuptorul electric Albatros A23B2 va fi aliatul tău de nadejde! Acesta este alegerea ideală pentru a crea mâncăruri speciale, inventive și delicioase pentru tine și familia ta!

 

Model compact - eficiență maximă

 

Deși are dimensiuni reduse, cuptorul Albatros se remarcă prin eficiență maximă. Cu un volum de 18 litri și o putere de 1380W, acesta poate fi soluția ideală atunci cand vrei să încălzești mâncarea, sa prepari cele mai delicioase sandwich-uri și prăjituri sau să prepari o cină perfectă pentru două persoane.

Pune-ți în funcțiune creativitate si surprinde-i pe cei dragi! Sandwichuri delicioase, carne, legume gratinate, prajituri. Pe toate le poti prepara rapid si cu minim de efort cu ajutorul cuptorului Albatros A18B2.

Control absolut asupra Temperaturii si al Timpului de gatire

 

Tu decizi la ce temperatură vrei să gătești, cât timp ții preparatul la cuptor și ce program vrei să folosești! Cuptorul electric Albatros A23B2 este dotat cu funcția de reglare a temperaturii, pe care o poți seta între 90 si 230 de grate, iar funcția " Timer" îți lasă posibilitatea de a alege timpul de gătire între 1 - 60 de minute. .

În plus, cuptorul are avertizare sonoră la terminarea programului, așa că, indiferent de ce faci în momentul respectiv, vei auzi când preparatul tău va fi gata.

Patru funcții de gătire

 

Poți coace, frige sau prăji fără nicio grijă! Cuptorul electric are 6 programe disponibile iar tu îl poți alege pe cel de care ai nevoie în funcție de preparatele pe care dorești să le faci.

1. Oprit
2. Static - Elemente de încălzire superioare
3. Static - Elemente de încălzire inferioare
4. Static - Ambele elemente de încălzire, și superioare și inferioare

Geam dublu

 

Cuptorul Albatros vine echipat cu geam dublu, din sticlă securizată, pentru a păstra cu exactitate temperatura din interiorul acestuia, rezistând cu ușurință la temperatura maximă de 230 de grade

Accesorii incluse

 

Gratar inox - materialele din care este confecționat îi asigură cuptorului electric Albatros o durată de viață îndelungată, acesta remarcându-se prin calitate si fiabilitate. Grătarul din interior este confecționat în totalitate din inox, fiind ușor de întreținut și având un grad mare de rezistență și durabilitate.

Tavă inclusă - pentru cele mai reușite preparate ai nevoie de o tavă potrivită în cuptorul tău! Cuptorul Albatros are tavă inclusă, așa ca scapi de această grijă.

Tăviță pentru reziduri - curățarea cuptorului se face mai ușor ca niciodată. Cuptorul Albatros are prevăzută o tăviță pentru reziduri detașabilă, pe care o poți spăla ușor după fiecare utilizare a cuptorului

  • Capacitate 23 litri
  • Putere maximă 1380 W
  • Culoare neagră
  • Control temp. de la 90°C la 230°C
  • Temporizator 60 min. + funcția Stay On
  • Avertizare sonoră la terminarea programului
  • 4 elemente de încălzire din inox
  • Selector cu 4 funcții
  • Tavă
  • Grătar din inox
  • Tăviţă colectare reziduuri încorporată
  • Dimensiuni brute: 498x410x327 mm
  • Dimensiuni nete: 450x380x300 mm(LxAxH)
  • Greutate brută: 6.5 kg
  • Greutate netă: 4.5 kg
Vezi mai mult


Opiniile clientilor despre Albatros Cuptor electric A23B2, 23 litri, negru

Rating general:
4.5
5 (1)
4 (1)
3
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

daniel (Dragodana) - Scor: 4/5 | acum 9 luni
Albatros Cuptor electric A23B2, 23 litri, negru

ESTE BUN

NU AM

produs cumparat de la Badabum.ro.
Dumitru iomut Simiom (Dobresti) - Scor: 5/5 | acum 4 ani
Albatros Cuptor electric A23B2, 23 litri, negru

Asi dori un cuptor pt colegul sotului meu este foarte bun.

ma intereseaza

10

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.