Arctic Cuptor electric AMO40B, Timer, 5 functii de gatire si o functie speciala pentru cozonac, Ventilator, Grill, 1640 W, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Cuptor electric AMO40B, Timer, 5 functii de gatire si o functie speciala pentru cozonac, Ventilator, Grill, 1640 W, Negru de la Arctic

 

Un cuptor electric de dimensiuni medii, 5 functii de gatire si o functie speciala pentru cozonac. Sistemul de ventilare asigura de fiecare data o coacere uniforma a preparatelor preferate. Pentru amatorii de cozonac, prajituri si produse de patiserie inedite.

Confort si siguranta

Timer

Contorizeaza durata de pregatire a alimentelor si te anunta in momentul in care timpul prestabilit s-a scurs. Cuptorul va fi pregatit la temperatura optima pentru a prepara cele mai gustoase retele. Iti gestionezi eficient timpul si stii mereu cat dureaza pregatirea alimentelor preferate!

Functii de gatire standard

Static

Functie de gatire ce ofera o coacere uniforma a preparatelor, activand 2 elemente de incalzire, superior si inferior. Pregatesti fara efort prajiturile, produsele de patiserie sau dulciurile dorite de tine si familia ta.

Functii speciale de gatire

Static & Ventilatie

Functie de gatire ce activeaza simultan cele 2 elemente de incalzire superior si inferior, impreuna cu ventilatorul, oferind o coacere uniforma si o distributie rapida a aerului cald. Pregatesti usor si rapid felul de mancare preferat!

 

Specificatii

Functii de gatire:       
Volum interior:         
Alimentare:              
Culoare:                   
Dimensiuni (HxIxA):   
Iluminare interioara:  
Grill:                         
Putere totala:            
6
40 litri
Electric
Negru
29.5x55.5x60 cm
Da
Da
1640W

 

 

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.