Cuptor incorporabil electric Aeg BCE552350M, Plus Steam, 71 l, 9 functii, catalitic, clasa A+, inox antiamprenta

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Cuptor incorporabil electric Aeg BCE552350M, Plus Steam, 71 l, 9 functii, catalitic, clasa A+, inox antiamprenta de la AEG

ADĂUGAŢI ABUR PENTRU O GĂTIRE MAI CROCANTĂ

Adiţional faţă de toate funcţiile standard ale cuptorului dvs., butonul PlusSteam al acestui cuptor SteamBake adaugă abur la începutul procesului de gătire. Gătirea cu abur păstrează aluatul umed la suprafaţă pentru a produce o culoare aurie şi o crustă gustoasă, în timp ce miezul rămâne moale şi fraged. În afară de a coace pâini crocante şi gustoase, brioşe şi plăcinte - şi puiul rotisat, coastele pe grătar şi lasagna dvs. se vor găti, de asemenea, delicios şi uniform.

Rezultate perfecte cu Senzorul pentru alimente

Datorită Senzorului pentru alimente al acestui cuptor puteți măsura temperatura zonei de mijloc a preparatului dvs., în timpul procesului de gătire. Deci, veți obține rezultate perfecte de fiecare dată.

 
Un cuptor mereu curat, datorită sistemului de curăţare catalitică

Sistemul de curăţare catalitic vă garantează un cuptor impecabil de curat. Stratul special de pe pereţi, care se activează la căldură, întinde grăsimea uniform pentru ca aceasta să poată fi arsă.

Aspect și comportament de lux pentru o performanță premium

Tehnologia de închidere delicată a ușii, încorporată în ușă, asigură în permanență închiderea lină și silențioasă a acesteia, pentru un aspect și o performanță premium.

 
Acuratețe absolută, mereu

Complexul afișaj hexagonal al cronometrului vă oferă control și mai fin asupra gătitului. Prin introducerea orelor de start/stop pe ecranul LCD clar, cuptorul va porni și se va opri automat conform instrucțiunilor. Ceea ce înseamnă că vă puteți aștepta la o acuratețe absolută - chiar dacă plecați temporar de lângă cuptorul dumneavoastră.

Gătit uniform, oriunde

Cu acest cuptor, utilizarea eficientă a energiei înseamnă de asemenea o preparare eficientă. Acesta are un nou sistem de convecție denumit HotAir, care asigură circulația uniformă a aerului fierbinte în interiorul cavității cuptorului. În consecință, cuptorul se încălzește mai repede și temperaturile de coacere pot fi reduse cu până la 20%, economisind atât timp, cât și energie.

 

Caracteristici

 

Cuptor incorporabil

Cuptor multifuncţional cu element de încălzire sub formă de inel

Funcţiile de coacere ale cuptorului: +

Inox antiamprente

Cavitate cuptor cu 3 nivele de coacere

Funcţie de încălzire rapidă cuptor

Probă de carne

Propunere automată a temperaturii de gătire

Reglare electronică a temperaturii

Funcţie pentru siguranţă copii

Indicator căldură reziduală

Butoane retractabile

Funcţii electronice cuptor: +

Lumina halogen cuptor

Aprindere lumină cuptor în momentul deschiderii uşii

Grafic coacere pe interiorul uşii cuptorului

Curăţare catalitică

Uşă uşor de curăţat

Oprire ventilator în momentul deschiderii uşii

Ventilator răcire

Tăvi cuptor: +

Gratar(e) cuptor: 1 raft sarma cromata

Mod demo

Coduri service

Lungime cablu electric: 1.5 m

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Aparat
    • Volum (l)
      71
    • Numar Functii
      9
    • Autocuratare
    • Inox Antiamprenta
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.